ten druhy se mi moc libi,ale ono vsechny maji svoji uroven
Printable View
ten druhy se mi moc libi,ale ono vsechny maji svoji uroven
Jj, ta prvni je pekna, takova netradicni. Ta druha se mi zda skoro i natesno, ale to se u ohnostroju spatne odhaduje no.
No mně se hlavně líbí ta pod tim prvnim odkazem, čili 3 z 5.
pekny, nejvic se mi libi ta posledni z odkazu
ta 436 je fakt luxusni.. .vsichni ten ohnostroj mate moc peknej
me prijde dokonala 452 - tedy tahle:
http://theedge.jirulda.com/ignis/452.jpg
... pokud by ti vadilo ze tady ve tvem htreadu zoobrazuju tvoje fotky tak se ozvi. prijde me ale proste uzasna
Čekal jsem že se ti tato bude líbit - je totiž absolut symetric :-)Citace:
Původně odeslal tominek
a neni to jen v tom. krasna je to madro. vcelku neobvykla barv na ohnostroj a haze to na vodu super odraz. je pak takova kycovite (neni mysleno ve zlem - samozrejme) pohadkova;)Citace:
Původně odeslal theedge
Jj, ta, co vybral tominek je moc pekna, libi se mi tam ta barevna kombinace a hlavne ta preciznost strelmistra a pak samozrejme dokonale zpracovani motivu ;)
hmm ta select by tominek je rozhodne nejlepsi, ale ostatni ohnostroje jsou od dokonalosti jen kousek.
Tak jsem po dlouhé době zase vytáhl cvakátko
Symetric
http://theedge.jirulda.com/symetric.jpg
.
co k tomu napsat. je to symetricke (az na ten kopec samo) a moc se mi to libi. ja bych mozna mohl jeste symetricteji. pekne jmene odstiny.
Paci, skus odstranit glow okolo dratov/stoziaru/horizontu + by to imho znieslo vacsiu saturaciu.
ten glow co ty píšeš vzniknul obyčejným doostřením zmenšeniny. Je to holt kompromis mezi ostrostí a tímto efektem který vzniká doostřováním. Ale nezdá se mi to nijak dramatický, takže to tak nechám.Citace:
Původně odeslal PiT
Saturace je věc názoru ... přišel bych tím o to jemné tónování a to já nechci.
Já bych taky nepřidával. Fotka se mi moc líbí.Citace:
Původně odeslal theedge
hodne sympaticky ... skoda ze je to na vejsku ... uz bych skemral o verzi 1280x1024 :)
Na šířku to mám taky, aler zdálo se mi že na výšku to líp vyzní. Večer tu fotku na šířku zpracuju a hodím sem link ...Citace:
Původně odeslal Fox!MURDER
taky se mi moc libi. Aneb jak rikaval nas profesor na matiku: "co je symetricke, to je krasne" :D
(i kdyz nesmi se to prehnat)
Hodně zajímavé, i když horní čtvrtina je z hlediska celkového dojmu téměř zbytečná...
Mne osobne to vubec neoslovilo, kdyz symetrie tak symetrie. Tady mas symetricky draty, ale cele pozadi, obloha a pole je nesymentricke, takze se to ve finale tluce..
OK mě se to netluče a zdá se mi to symetrický až dost, ale dobře ;-) ... zkus se teda vyprdnout na název pod kterým máš vsugerovanej nějakej zažitej vzorec a koukej na to jen jako na fotku. Asi přestanu k fotkam dávat názvy. Pro někoho je to pak moc zavádějící a víc než fotku sleduje název ... kdybych to nazval EON tak mi určitě někdo začne vytýkat že v té oblasti kde jsem to fotil podniká ČEZ :-D lol.Citace:
Původně odeslal Pocket
Re Maul: ... pro mne je ta horní čtvrtina právě ta nejdůležitější :-) dává tomu ten prostor.
Tady je k tomu druhá do série .. už radši bez názvu.
http://theedge.jirulda.com/asymetric.jpg
.
Hmm, nedává, ale to je jedno... je to Tvoje fotka... ;)Citace:
Původně odeslal theedge
Stačí si udělat ořez a zjistíš, že dojem prostoru se naopak ještě umocní. :cool:
EDIT: Druhá fotka skoro to samé - obrovský potenciál v postaveni stožáru a slunce na diagonale, ale takhle je to pocitově "rozbité"
hmmm ... je to asi idividuální, já ji nechám tak :-)
Na druhé fotce jsou pro mne duležité jen ty linie těch drátů vůči těm stožárům ... to slunce je tam jen navic - dodává tomu zvláštní světelnou atmosferu.
Dobrej napad, u te prvni i ta horni 1/4 ale ta druha se mi zda skoro lepsi, ale to slunce mi tam vadi, jak pises je tam navic a nebo minimalne v spatne kompozici.
Když myslíš... ;)Citace:
Původně odeslal theedge
Dle reakcí na ICQ to mnoho ostatních cítí trochu jinak, ale jak říkám - Tvoje cítění, Tvoje fotky.