Citace:
Původně odeslal Xentaur
Kup si Notchua cooler nebo Ninju a nebo moje oblibene Thermalright-ja mel jednou doma Opteron 150 a T-max tusim 67 a ten uz pekl jak das bez OC a pridane voltaze!
Printable View
Citace:
Původně odeslal Xentaur
Kup si Notchua cooler nebo Ninju a nebo moje oblibene Thermalright-ja mel jednou doma Opteron 150 a T-max tusim 67 a ten uz pekl jak das bez OC a pridane voltaze!
mal som ninju ale vymenil som za primecooler lebo mi to hrialo este viac, chipset na mojej doske ten heatpipe ohrieval aj ninju a bola hned vacsia teplota, pridavny ventilator som nemohol dat na chipset lebo uz mu zavadzala ninja, daco poriesim
Takže v pondělí mi (konečně) přijde X2 4200, juchuchu! :-) No a mám dotaz: myslíte že mi bude stačit na moji sestavu zdroj Fortron 400W? Koukal jsem na nějaké ty kalkulátory a vycházelo mi to tak na 430W - když budu mít CPU i GPU přetaktované. Taky nikde nepsali, jestli je tento příkon myšlen jakože budu potřebovat zdroj s výkonem 430W anebo už je v tom zohledněna účinnost (tzn. že tím pádem bych potřeboval (např.) zdroj s aktivním PFC, účinností 85% a tím pádem výkonem cca 510W. No a počítám že bych z CPU mohl dostat 2,6 - 2,8GHz. Thanx for your reactions.
Ake ma ten Fortron 12tky vetvy? Ma dve oddelene alebo jednu? To su dost podstatne informacie. Imho by to mal utiahnut, pokial viem tak X2 4200+ ma rovnake TDP ako niektore A64 3000+, tj. 89W, takze aj prikon bude podobny. Ja cakam ze s Enermaxom 420W to utiahnem napohodu, velmi by som sa cudoval ak by nie.
Ja myslim ze Vam to ty zdroje utahnou uplne v pohode,ale pouze kdyz tam budete mit takovy grafiky jako mate ted.Jak si tam date nejaky High-Endy,tak uz asi mate smulu a budou zdroje pokulhavat...
No to ti čeče nepovím :-( každopádně je to tento zdroj: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=26804
Toledo nebo Manch?Oc brutal :o jaky mas teploty pres DTS?Skoro k neuvereni...Citace:
Původně odeslal Xentaur
jadro je manchester, co je DTS?, cez vikend mozem pastnut screeny ak sa ti nechce verit aj nejake testy, lebo teraz mam vela prace
http://4um.ocguru.cz/showthread.php?t=50872Citace:
Původně odeslal Xentaur
diki potom sa na to pozriem hned ako budem moct
X2 stojí v Alzasoftu 4600kč (s DPH) a to je ti moc? Opteron stojí 4200kč a udělá "půl práce". já mam opterona s Tcmax 57 a jde maximálně na 2700MHz. I kdyby ten 3800+ šel na 2400-2500 tak je to jednoznačně plus, protože krom her na kompu i kreslím v ACADu a SolidEdgi.Citace:
Původně odeslal BananaYoe
Skoro si troufam tvrdit ze kazdej smejd 3800+ da 2,5 na def. ci +0,05V navic...o144 je total out pac SD3700+ stoji 3200 s 3letou zarukouCitace:
Původně odeslal karf
Kvoco ma ten tvoj zazrak doma a nejako sa mu na jeho DFIcke nexce.
Takze sme sa dohodli tak ze mu tu asusku predas .... bla bla .. ..
Citim podvod tak to pisem sem.
Gabo je administrator fora ocguru aj pretaktovanie.sk kde prebehol tento obchod (pre nechapavych).
Ale spat k teme mne ta moja 4400 ide tych 2800 s 1.48 real primestable.....
Myslite ze je tych 3000 mhz s 1.65 na toledo jadre je este bezpecnych :?:
No ci to ma vyznam takto hulit kvoli 200 mhz ..
Teploty su v pohode .. viac ako 45 som tam nevidel.
Chladim vodou.
Nebude problem v doske ? To ze ten smejd tych 2600 neda nieje snad ani mozne :(
Skus ho v nejakej dfi a s kvalitnym zdrojom. Viem ze tych 300 mhz ti je ukradnutych a ze niesi honic epenisu no predsalen tych 2500 je standardne oc s def vcore tak skus hladat xybu inde ako v cpu snad nejakeho kamosa s dobrou mobo a doskou v brne najdes.
mne to za to nestoji aby som kazdy den rozoberal kompa. 2530Mhz je pre mna viac ako dostatocnych. Problem v doske by som nevidel. Predchadzajuca 3000+ to potvrdila, skusana u MadCapa dala to iste co u mna. A keby som aj zistil, ze to je doskou tak co? Myslis, ze si kvoli tomu pojdem kupit novu a riskovat, ze nieco nebude kompatibilne?