M.K. myslel, ze mu to ma tolko dat na defaultnom napeti :wink:
Printable View
M.K. myslel, ze mu to ma tolko dat na defaultnom napeti :wink:
no nekecej, vis ja jen rikam to ze nechapu proc sou ted vsichni prekvapeni kdyz sem jim to rikal od zacatku, budou kusy ktery daj neco kolem 3Ghz na high-end vzduchu/vode ale tech bude tak malo ze . . .Citace:
Původně odeslal riose
NO ja myslim ze oproti taktovatelnosti dnesnych winchestrov je to dost vpoho ... myslim tych 2700MHZ pri 1,52V
A presne ako pisal elemeNt .. nechapem, ze preco od toho cakate zazraky.
Uvidime, je potreba mit nejaky referencni pocet kusu na vyvozovani zaveru. Ja bych pockal az to bude rozsirene a pak bych delal zavery..Citace:
Původně odeslal elemeNt
Takže moje první testy -
A3000+ Venice, Epox 9NPA+Ultra, real 1,48V, 2700Mhz, 300Htt, CL2,5-4-4-8-1T ( hura, konečně 1T při 600Mhz )
ověřím stabiltu :)
Pak se postni Prime :)Citace:
Původně odeslal Radim Štěpanec
Škoda, že nemám ani freezer ani CNPS7000-CU :( Snad to uchladímCitace:
Původně odeslal elemeNt
Box staci na 2.7Ghz@1.5V jen tam hod lepsi pastuCitace:
už teď to má bez zátěže s Ultra 64 45C bez zátěžeCitace:
Původně odeslal elemeNt
to je celkom dost nie? ??? ja mam pri 1.55 s boxom 48-49 zataz, tu origo zvejku treba dat prec :!:
//edit samozrejme winnie
to že Epox vždy hlásil o cca 8C více, to jsem zvyklý, ale i tak se mi to zdá dostCitace:
Původně odeslal tomase
pokud na tom chladici udrzis prst neni co resit
chlape to jsem tam toho smajla dával víceméně kvůli tobě :lol: - žádný velký očekávání jsem neměl, určitě ne 3G co tady furt plácáš, to je snad každýmu jasný, že to nedáCitace:
Původně odeslal elemeNt
Jinak jsem tady měl Winchestra, kterej na default Vcore šel na 2600 i víc, tak proč by nemohl jít dobrej Venice na 2700, že ???
2Radim - Testni to v Prime95, to hodí chybu za pár minut i když S-PI 32M proběhne v pohodě
Hm, muj epox nedá stabilně 300 :( Ani 300*8, přitom 285*9 je stable. Ach jo. zítra mi dorazí DFI Ultra-D, pak uvidímeCitace:
Původně odeslal M.K.
mas novej bios s podporou venice? jestli ne rozbehne se to aspon tak s tim starym abych mohl flashnout bios?Citace:
Ano, poslední BIOS. Netestoval jsem to bez nějCitace:
Původně odeslal Pavlis
takze se taky pridam, dneska mi prisel milašek - co tedka testuju 2400Mhz na default voltazi jel 18 minut v prime a pak padl. tak sem ted nahodil 1.45V a 2450Mhz a uvidi se jak to pujde. Jinak je to 3200+.
ak nepojde min. 2700 tak to sem ani nepostuj ;DCitace:
Původně odeslal Vlask
Kazdymu to nemuze jet 2700 - to byste se pak nemeli cim chlubit, protoze ty 3000 sou jen zboznym pranim ;DCitace:
Původně odeslal tomase
Mne bude bohate stacit 2500Mhz, jinak na tech 2450 a 1.45V to zdechlo po 21 minutach, na 2500Mhz a 1.5V to zdechlo po 10 minutach, tak ted 1.52V a 2500Mhz, ale jak se na to tak divam tak mi slusne lita napeti CPU mezi 1.49 a 1.52V, jestli to nebude tim. Ze uz by 350W fortron nestacil?
Ono ani ta tvoja Abit AX8 Via KT890 nie je nejaky zazrak na OC ..Citace:
Původně odeslal Vlask
CBBLE je slaba seri Venice. davaj v prumeru 2500
ABBLE a LBBLE je ta lepsi. v prumeru tak 2700 zatim
u Abitu zalezi kus od kusu nekdy jede i na 320... ale ja teda ne ;)
stejne na ,,FSB,, nezaleziCitace:
Původně odeslal Vinc Black
A64 jsou pouze o vysledne frekvenci CPU
ee, fortron v poho staci spis je to deskouCitace:
Původně odeslal Vlask
mam takovej dotaz. mam desku ABIT fatal1ty AN8 a dneska sem nasel na strankach abitu novej bios 1.3 a je u neho napsany tohle> Add AMD Rev. E CPU support.
znamenato, ze uz podporuje jadro venice? nevyznam se v tech revizich :oops: