A jak? nějaký návrh?Citace:
Původně odeslal cluzoe
Printable View
A jak? nějaký návrh?Citace:
Původně odeslal cluzoe
No mne včera priniesli Asus 6800 LE z Agemu Bratislava.Bol som dost skepticky, ale kedze som nemal vela casu .. robil som to dnes rano pred odxodom do prace na synovom počítači .... tak som odomkol len na 5/12 Rivatunerom .... xvíla napatia po reboote .. RTuner ukázal, že sú odomknuté na 5/12 ... Potom rýxle skúška Doom3 timedemo demo1 na 1024*768, detaily boli na medium - zabudol som prestavit :-( , no a na Bartone 3000+/768 MB RAM 66.4 fps --- takže je to unlocked :-o :eek: ;D a moj syn može byť happy.Inak cena 7790 Sk bez DPH - mna to ovšem stálo doplatok "len" 2000 Sk výmenou za 5700Ultra ;D .Syn mastil aj CounterStrike asi 10 minút, či nepríde black screen -- ale pohoda .. karte som pretaktoval len RAM na 770, core som zatial nexal tak.Len to xladenie tej karty je troxu hlučné, ale čo už .. výkon to má ... takže kto ste z Blavy -- je tu dobrá šanca .... poobede skúsim aj zvyšné pipky a vertex a uvidíme ... možno z toho bude aj GT ???
Ja som aj tak happy .. len to bude treba ešte poriadne otestovať.
myslim, ze si jen chytil kus, ktery uz byl delsi dobu na sklade nebo tak neco. Me prisla z reklamace ta co mam v podpise tedka v patek a taky jeste sla
To bylo na mne? na skladě ležet nemohla. Je to gainward a ten se na skladě ani neohřeje. Koupeno před týdnem z czechcomputeru. Kámoš ji nechce, takže si ji asi nechám. Taktovat půjde dobře. Teď v pohodě na 400/905 a dává 8200. Jak ovšem nataktuju i procesor a ještě té grafice přidám, tak se začíná restartovat kompl, takže zdroj půjde pryč.Citace:
Původně odeslal Huvi
Mrknite na toto:
http://forums.guru3d.com/showthread....0&pagenumber=5
Dovod preco nejde odomknut pipelines je hardwarovy , novy rivatuner nepomoze. :-(
Toto je od Alexeya Nicolaychuka (tvorca rivatuneru) :
"It is already clean that new BFG/Dell/Leadteks have some hardware changes and _cannot_ be softmodded (at least now).
I have no info about changes, which has been made in new 6800, as well as I don't have such board for investigation in my testlab. So prepare yourself to the fact that probably you'll never be able to mod it."
Jedine, ze by mu niekto poslal nejaku 6800 :-) . Niekto na tom fore to aj slubil, ale neviem, neviem......
Tak to je v pr...totálně a nadobro patrně.Citace:
Původně odeslal andrej
Skusal uz nietko dat na 6800 1,6V novy NiBiTor Version : 1.9 sa to da ....
http://www.mvktech.net/index.php?opt...&filecatid=570
Tak som neodolal a dal som napatie 1,6VCitace:
Původně odeslal Champion
v OC som nezbadal ziadny rozdiel (viac ako 430GPU mi zacinalo zasekavat v testoch) oproti 1,5V asi by sa hodil este jeden napajaci konektor ;D
Hmm, taxem si dnes domů donesl Leadteka 6800 a asi mám jeden z těch totálně zamčenejch kusů - sice je 6. vertex odemčený z výroby, ale 4. sada pipek nenaběhne přes Rivu ani náhodou... furt se hlásí jen 12x1... :evil:
Jdu zkusit ještě takty...
EDIT: Tak zatím 400/850 - v 3DMarku03 10275 a v 3DMarku05 4020... :wink:
Unwinder did it again... :-o http://forums.guru3d.com/showthread....09#post1015709
Ale je potreba lidi upozornitCitace:
Původně odeslal sisi
Citace:
Původně odeslal Unwinder
No nevadí, já si klidně počkám - doufám, že mám zbylé pipky takhle drsně zamknuté proto, že už vyrábějí tak hodně dobrých, že nechtěli, aby si všichni kupovali NU/LE s možností odemknutí... :wink:
mám dotaz....odemknul jsem to tím příkazem, ale při brouzdání se mi v internet exploreru objevují artefakty...mark 2003, DOOM i HL 2 bez artefaktů. Bios, ovladače nebo jsou moje pipiny špatný?
A to už máš to očekávané Inno3D z podpisu?Citace:
Původně odeslal Meridius
Asi fakt ty pipiny, když je to takhle masivní... :?
Tady nekdo necte, sam Unwinder to zatim nedoporucuje pouzivat a ty se divis, ze mas problemy? :roll:Citace:
Původně odeslal Meridius
To sa asi neda povedat. Unwinder uz varoval (vid Massterov post vyssie), ze aktivacia pipes tym prikazom je "pekna prasacina" a treba si radsej pockat na novy RivaTuner RC15.3...Citace:
Původně odeslal Meridius
Počkejte s těma soudama....já to možná zkoušel mezi prvníma, od té doby ne. Nejsem pako. Prostě jsem chtěl podat co nejvíce informací. Ale jak říkám, co jsem jen tak letmo zkusil, tak to dělalo toto. Divné je, že to dělá pouze při otáčení kolečkem pro posuv prohlížené stránky. Jakmile se ta stránka načte znovu, ty tečky jsou pryč. Stejně tak při práci ve wordu se neobjevuje nic. Jen ten explorer.
A jak ti k tomu muzeme neco rict? Neni to vyzkouseny, neni to 100%, takze nevim co cekas ;)Citace:
Původně odeslal Meridius
Tak 6800LE Leadtek@ 16x1/6 asi sem stastnej clovek, kdyz vidim co ty novy vyvadej:)
GAinward 6800LE 16x1/6 nová, náhrada za vadný kus :-) :-)Citace:
Původně odeslal Amd+Ati
S rivatunerem Alpha 15.3 otevřena i nová série: 12/6.....leč padá do black screenu, takže ji v pondělí parně pošlu zpět. Jsem zvědav, jak se na to budou v CC tvářit.Citace:
Původně odeslal Amd+Ati
:) s tou alphou na mail asi nepochodim ...
Ak mozes, posli mi ju. S tym commandom mi ide bez problemov, rsp nic som si zatial nevsimol. Dam to aj tak po restarte prec, ale do konca decembra, no mozno aj dlhsie sa mi prilis cakat na novy rivatune nechce. Tak ak mozes, posli mi ho na mail, dostat s k nemu uz dako dostanem, len budem musiet otravovat trosku vacsi kopec ludi. Neviem preco vobec to je "alpha" ked staci zmenit aj povodnu 15.2 ... . Nestazujem sa, aj tak velka vdaka Unwinderovy, za to co robi.
Leadtek A400 TDH NU pres Rivatuner 15.2 neodemknutelna
odemceno pres prikazovy radek vsech 16 pipelines bez artefaktu, ale nejde taktovat jadro(pred odemcenim jde....snad to vyresi novy RT)
325/865
12 pipelines mark03 10080
16 pipelines mark03 11517
koupena v Petra computers Brno
Nemá někdo zkušenosti s novou verzí RivaTuneru RC15.3 a otevírání starších 6800 a LE, které šly otevřít, ale nefungovala třeba jedna sada pipeline? Je nějaká šance, že to nový Rivatuner opraví? Asi ne co?
Chybné pipky to neopraví - mělo by to řešit jen tvrdý lock u nových karet.Citace:
Původně odeslal Gordon
Btw, nemáš někde link na tu novou verzi?