Tak tady máme novinky - Eurotel přesul dvě mobilní stanice do blízkosti svého stánku aby jim to v brně frčelo na invexu. Nechají je tam i poveletrhu aby to fičelo lidem okolo??? :-)Co si o tom myslíte, je to férové?
Printable View
Tak tady máme novinky - Eurotel přesul dvě mobilní stanice do blízkosti svého stánku aby jim to v brně frčelo na invexu. Nechají je tam i poveletrhu aby to fičelo lidem okolo??? :-)Co si o tom myslíte, je to férové?
hm já sebeou tahám netobook a k němu i pro jistotu zdroj, takže těch pár kabelů mne vůbec nemůže rozházet, ale proč pláčeš máš GPRS :idea: záleží jen na pohodlnosti :lol:Citace:
Původně odeslal sofokless
no vzhledem k pravděpodobně největší koncetraci uživatelů CMDA na jednom místě ET zcela chápu :-)Citace:
Původně odeslal oblak
upřímně oni s tím mají své zkušenosti, neb stačil před několika lety jeden For Arch, tenkráte ještě na Strachově a síť GSM se "potácela" k zemi celá a totálně asi na dva dny :-( takže se nedivím posílení BTS na Invexu :-)
a z druhého pohledu, proč by si tam měli "uříznout" ostudu se stávajícími BTS, když jasně vědí, že tam bude hukot :idea:
to chce tak 500 lidí připojit se poblíž a ty dvě BTS ještě předtím vyřadit z provozu :)
no obávám se, že je z provozu neokážeš "odpravit", neb po průšvihu s padlou sítí, díky větší koncentraci telefonujících na Strahově, už mají na všechno ochrany, takže, jediné co dokážeš, že nikdo z INVEXu se na ně nepřipojí, ale jinak ony pojedou :-) takže jen najít 500 dobrovolníků, kteří se v 6 ráno připojí ??? no moment a 500 lidí, není to zbytečně moc?Citace:
Původně odeslal oblak
2 x BTS - tam by stačilo pokud vezmeme v úvahu cca 128kb/sec a samozřejmě 360 stupnů, tak to by bylo cca 150 lidí, a pokud by to mělo být 100% tak bych si tipnul maximálně na 300 lidí :idea:
hmmmm.....stejně mi přijde jako klamava reklama ukazovat jak to fičí u dvou vysílačů a přitom to v reálu nikdo takhle nemá...
je klamavá reklama, že si operátor navýší kapacitu síťe v místě s enormní koncentrací uživatelů služby CMDA ??????Citace:
Původně odeslal oblak
je to klamavá reklama, že ET v době koncertů, třeba na Letné, tam ET přesouvá své mobilní BTS, nebo to je v pořádku ????
spočítej si, jen o kolik se pravděpodobně zvýší počet uživatelů CMDA během INVEXU tipnul bych si na 10-ti násobek původního počtu uživatelů a proto mi i jen dvě BTS příjdou hodně fér :idea:
Ano, souhlasím s tím co jsi řekl. Ale jakmile jich bude 10x tolik kolika z nich to pofičí jako na invexu?A kolika z nich to teď fičí jako na invexu (a to jich není tolik)
a jedna doplňující otázečka, kolik to "fičí" na INVEXu? :lol:Citace:
Původně odeslal oblak
kolik to fičí na invexu? podívej se na článek na www.cdr.cz ale budeš se muset prolistovat zpět možná stránku dvě. ten budík je přetočený :)
A kolik to běží v reálu se koukni na www.cdma.cz do disk. fóra.
vlevo nahoře je měřák. jestli jim to na invexu dává maximum a mimo něj to dává 200 tak je to trochu rozdíl ne?Však se prolistuj fórem a uvidíš.
Já proti CDMA nic nemá - jenom by měli říct něco ve smyslu: Tady mámě dvě mobilní BTS, proto nám to jede skvěle. Máme je tu protože je tu hodně uživatelů. Ale v reálu záleží na lokalitě. Nic negarantujeme. Rychlost 0 je taky rychlost (ale to už je extrém - ale je to hnusná pravda).
tak co uz se prislo na to jak obejit aby to jelo pres p2p na plno?
zkoušel někdo hrát přes EDE .. star wars galaxies?
Kolik to teda teď stojí, zajdu do Eurotel prodejny, podepíšu smlouvu, dostanu tu krabici ze vším co je třeba a ten den už můžu se připojit?
Asi tak - zaplatíš aktivaci cca 3500 korun a zaplatíš modem(v srpnu stál 1kč teď 1000 kč) a měsíčně 1070kč a netíš. Podepíšeš smlouvu atd. a během jednoho dvou dnů ti to aktivujou. Na enemy territory jsme měli ping kolem 150, trochu to lagovalo no....
tak už přes to jedu že .. ta rychlost je zatím tak 128-192kbit :roll:
Na jak dlouho se musím Eurotelu upsat? dá se sehnat nějaká prodlužka na anténu, dejmetomu pět metrů, zhorší se tím pak ping nebo rychlost průtoku dat? :wink:
tak všechno podstatné vím, rychlost mám od 110kbit (kolem páté) .. kolem desáté už přes 200kbit, o půlnoci 300kbit, spojení nepadá :-) žádné ztráty v packetech.
mám takový problém s CDMA, prostě se někdy ani nepřihlásím, modem to detekuje jako neznámé zařízení, nebo to napíše že modem byl odpojen, případně něco stahuju a stojí to, žádné data netečou, čím to bude? vadný modem nebo kábel? měl jsem tady totiž už jeden modem na půjčení a žádné takové problémy jsem neměl.
Velmi slabé místo těchto modemů je anténní vstup - stačí 3x vyměnit externí a interní anténu a už je to uvnitř urvané!!! Musí se to dělat fakt opatrně...Citace:
Původně odeslal Spajdr
Ale tohle přece nemá vliv na správnou detekci modemu né? teď mi to jede už pět v pohodě, dostal jsem k tomu zdarma YAGI anténu 7dB a rozdíl oproti té 40cm je nulový, rychlost lítá stejně nahoru a dolů od 10-30KB, ale dá se to .. pingání na seznam.cz skončil tak že po 5000 pingošech bylo 27 ztracených packetů což ujde.Citace:
Původně odeslal Darth Maul
67.6 KB/sec
Rychlost připojení k Internetu:
540.8 Kbps
Dneska to lítá ;D
takže jsem si stáhnul download manažer REGET a hups 160-200KB/s :-o :-o :eek: ;D
od 1.11. přes www.gsmobil.cz bude cena 2700Kč za celý balík včetně aktivace + yagi antény 7dB a nabíječky do auta.
Je lepší než DOWNLOAD ACCELERATOR PLUS?Citace:
Původně odeslal Spajdr
Hoď odkaz, otestuju na wifi...
vygoogluj, ale myslím že to vyjde nastejno, nicméně pod 500kbit nejdu nikdy :-) MMORPG jdou hrát v pohodě, takže jsem naprosto spokojen.Citace:
Původně odeslal Darth Maul