Tak Gigabyte je na prd, 210Mhz FSB a modrá smrt, nestabilní, reset cmos na desce žáden, musí se vytahovat baterka. Takže jsem zase u Asus :-)
Printable View
Tak Gigabyte je na prd, 210Mhz FSB a modrá smrt, nestabilní, reset cmos na desce žáden, musí se vytahovat baterka. Takže jsem zase u Asus :-)
Citace:
Původně odeslal Spajdr
Ted uz ti ostava fakt ten Abit IC7 :lol:
To je prdel, nechci se smát, ale fakt tam dej už tu IC7dmu ;D ;D ;D ;D
EE, nejsou prašule :evil: poslední padly za LCDCitace:
Původně odeslal Pavel Kuncl
to jsem na tom stejně, já vrazím poslení prašulky do předělávky case a jsem na suchu ;D ;D ;D
Jo jinak default voltáž mám 1.3875V .. ne 1.3675V :-)
Tak děláš něco špatně, tohle prostě není možný!Citace:
Původně odeslal Spajdr
Špatně nedělám nic, podle mě ta deska je nějaká nakoplá. Ale jinou už nechci rozhodně co se týče Gigabyte, jestli jiná, tak jedině už Abit.Citace:
Původně odeslal jan555
No, nakonec mě to nepřekvapuje - teď bude Abit, potom třeba Albatron, Epox, atd. - ono těch značek je celkem dost ;DCitace:
Původně odeslal Spajdr
Ale ty modré smrti co ta gigoška házela, takové jsem ještě v životě neviděl, dokonce to někdy vypisovalo řádky z biosu přímo do bios post, no šílenost.Citace:
Původně odeslal jan555
Prostě špatná deska, čemuž říkám skutečně "štěstí" - je to jedna z nejmíň poruchových desek vůbec, osobně jsem žádnou reklamaci nezažil ...Citace:
Původně odeslal Spajdr
No jo, to jsou ty bazarovky ;D dneska letí zpátky, ještě že jsem nic předem neplatil.Citace:
Původně odeslal jan555
Chmmm, bohužel ... To s tou CMOS baterkou je sice opruz, ale je to všude napsaný a opruz je to chvíli - než se zjistí maximum pamětí a cpu. Pak už to je (ehm, mělo by být :-( ) u téhle desky jedno - když tohle vím, nepotřebuju CMOS reset nikdy 8-)Citace:
Původně odeslal Spajdr
Já jí vytahoval asi 20x :roll: :-) o to testování zase tolik nešlo, ale to věčné vytahování z bedny, nasazování bloků pro vodníka, otrava :-)Citace:
Původně odeslal jan555
Spajdr: def. voltage mám 1.3625V ;D ;D ;D
Taky jsem u toho gigouše nepochopil voltáž do 1.600V a pak až dále od 1.680V? :roll:
Pavel : možná to mám jako ty, tu hodnotu beru podle Gigabyte desky :-)
Spajdr: BIOS tam máš FG?
Toto mne robila GB - 8KNXP rev.2 (i875)a robila to aj s poslednym biosom. Skratka Gigabyte. Nikdy viac.Citace:
Původně odeslal Spajdr
Dával jsem tam poslední oficiální, ale už nevím, deska je fuč :-)Citace:
Původně odeslal jan555
a ...
možná přijde i Abit IC7 nakonec ;D
nepovídej, fakt jo ...... ;D ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal Spajdr
Tak zítra Abit IC7 dorazí ;D
No musím říct že už od pohledu je ten Abit moc pěkný a to že tam můžu přímo na desku zapojit 4 větráky, to se jenom tak nevidí a kabely a manuál daný do krabice, fakt povedeně zabalené, nehledě na ty jumpery, které se dají díky tomu že jsou prodloužené dobře vytahovat :-) a kapacita kondíku je taky větší než u Asuse, no jsem zvědav, co s tím dneska vykouzlím.
už to tam hrň..... ;D ;D ;D ;D
Měl jsem včera půjčenou P4ku ES a dosáhl jsem stabilně se tvářícího FSB309 (QDR1236), měl jsem ho jenom chvilku tak nebyl moc čas na laborování, kde je přesně vršek, bylo to se zapnutými všemi on-board devices (SB, USB 2.0, IEEE1394, NET, atd.).
Tolik asi k Gigabytu a kvalitě :wink:
Zatím jedu na 260FSB, ten prescott aspoň podle toho co ukazuje MBM topí nějak moc i s vodníkem, lítá to na 65C :-( stabilní to je, zvláštní že i ty RAMky nedají takové časování jako na Asusu, navíc u Abitu nějak moc topí, u Asusu byly vlažné, ale jinak jsem spokojen. No nevím nevím jak toho prescotta mám uchladit, jestli koupit nové měděné bloky s 14/10 na hadičky, těch 8/6 je asi málo, chladič mi sedí určitě dobře, na radiátor jsem dal 12cm větroň co fouká více než ostatní a radiátor je minimálně teplý, v míse je kua 9 litrů vody :-)