A kedy si ju kupoval a odkial? lebo neviem ci si mam zobrat MSI FX5900SP alebo XT alebo ASUS 5950SE (neviem presne oznacenie ale viete ktoru mam na mysli :-) )
Printable View
A kedy si ju kupoval a odkial? lebo neviem ci si mam zobrat MSI FX5900SP alebo XT alebo ASUS 5950SE (neviem presne oznacenie ale viete ktoru mam na mysli :-) )
Kupoval som ju asi pred mesiacom. Bral som to z veľkoskladu ako dealer. My sme predajňa s vypočt. technikou, takže nemôžem prezradiť dodávateľa. ;D. Keby si mal záujem, pošlem ti obratom cenu.Citace:
Původně odeslal aragorn
jede uz nekomu TV-Out pro preflashovani na 5950?
Ešte som neskúšal, ale keď nejde inému, tak ani mne.Citace:
Původně odeslal Dzegr
No prezrad nech sa pobavim ..
(btw to PD officialne chodim do skoly :o))
A jaký máš časování pamětí a výrobce?Citace:
Původně odeslal ESCAPE
ASUS má TV I/O chip od Philipsu, tak počítám, že pokud MSI nemá podobný, asi TV out nepošlapeCitace:
Původně odeslal ESCAPE
Pani. Pomozte mi prosim vas!! Vcera som flashol svoju MSI FX 5900Sp na MSI 5900U, ale pod win mi ju ovladace nevedia deteknut. Skusil som praflashovat spat povodny bios, ale wfflash mi vypisal NV device not found. Ako mozem preflashovat spat povodny bios inak? Vdaka.
Z wfflash to neslo ani mne,ale skus nvflash,a tam mi to uz slo :wink:Citace:
Původně odeslal Alfi
Nemôžem to prečítať, či je to hynix alebo samsung. Mám tam iba nejaké čísla.Citace:
Původně odeslal allian
Citace:
Původně odeslal ESCAPE
uz som to tu raz riesil...Asus 5950U nefunguje korektne na 5900Sp/Xt..
nefiltruje textury, je to krasne vidiet v NATURE03 a este lepsie na FAR CRY...tiez sm bol ocareny a potom prudko sklamany...ale hned mi bolo divne ze vsetky ostatne biosy maly podobny vysledok len tento mal lepsi...
nuz pravda boli...je to ako nasadnut na bike bez sedanky ;D ;D
a tie nove MSI 5900 XT naozaj nemaju teplotny cip?
kurňa už na to nevidím, mám teda cpát na tu svojí grafiku jiný bios, nebo to nemá cenu? a jestli to má cenu tam dát jiný, tak jaký?
Citace:
Původně odeslal Spajdr
na XT/SP nema cenu davat novy bios...
pokles vykonu je koli casovaniu pamati
ak neveris vyskusaj (nic sa nevyrovna vlastnej skusenosti :wink: )
zkouším zkouším, zatím 5549 při 440/780 :-)
Zajímavý paradox je ten mother nature test, za to co u ATI to při pohledu do dálky málokdy spadlo pod 13fps, tady to vesele padá i pod 9fps, ovšem ze začátku při pohledu do vody mám více jak 100fps, což u ATIny nehrozilo. Celý ten čtvrtý test je ale dost kousaný až na poslední scénu, ale za těch 5850Kč s DPH je to těžká pohoda, navíc ten obraz se mi zdá ostřejší :-)
kde sa da zohnat za 5850 Kc s DPH?
u RSC (Radima Štěpánce)
no nevim ale ten vysledek neni nejak ohromujici :| pri jakym taktu CPU jsi to dal???Jam mel na 1700+@215 MHz a grafika 490/790 5900 bodu!no ale mozna taky zalezi na detonatorechCitace:
Původně odeslal Spajdr
co je tyce biosu tak presne jak rikal RAYven spis si pohorsis a jeste si muzes pridelat problemy :wink:
jinak ten leadtek je skvelej za tu cenu a hlavne co jsem videl tady tak pameti jdou uzasne taktovat!!Dostali se az na 900 MHz :D
EDIT: samozrejme 2150 MHz :oops:
1700+ @ 215 Mhz? bylo to při 12x200 .. když dám to GPU na 490Mhz tak budu mít hádám 5650 asi, detonátory ty beta 60.72Citace:
Původně odeslal Fleak