meri sice rychlost ale nezaznamenava ji do historie jestli cis jak to myslimCitace:
Původně odeslal Katoo
Printable View
meri sice rychlost ale nezaznamenava ji do historie jestli cis jak to myslimCitace:
Původně odeslal Katoo
Citace:
Původně odeslal Fleak
http://www.bandwidthmonitorpro.com :!:
jj ale tam je historie o prenesenych datech a ne jakou rychlosti mi to slo v nekterej den!!Citace:
Původně odeslal Pavel (Kenny_Sky)
Pres USB je to v pohode... pri normalnim brouznadni to jede proste furt a kdyz je neustale vytizenej treba stahovani dat tak je tu problem ze po trech dnech neustaleho nabijeni a vybijeni klekne bateka... pak se musi asi tak hodinu nechat nabijet bez neustale zateze a je vse ok...Citace:
Původně odeslal Katoo
netlimiter :wink:Citace:
Původně odeslal Fleak
to uz jsem taky zkousel a ukazuje jen okamzitou rychlost!Ma tam i statistiky kde ale je pocet prenesenych dat ne rychlost :wink:Citace:
Původně odeslal Marty
Koupil jsem si nový datový kabel DK-1 s dobíjením přes USB,ale mám obrovský problém.Nejde nainstalovat modem GPRS,když začne kopírovat drivery,PC se resetne.Jel jsem do Ostravy do GS mobilu a tam to dělalo to samé a dokonce i s jiným mobilem(SIMka byla moje).Řekl mi,že to je chyba buďto mobilu nebo SIMkarty,že kabel je OK.
Nevíte někdo jak z toho ven?
Máte někdo Fisio 620,že by jste mi prosímvás někdo otestovali ten kabel :?
sorry za OT, ale lidi v okolí okresu jeseník, bruntál, šumperk, opava(možná i další)... nemáte poslední tři dny problémy s připojením ? Vážně už mi z toho začíná hrabat, nevím jestli si ze mě eurotel dělá prdel nebo sem debil já. U Eurotelu je podle nich vše OK. U mě co se týče nastavení taky. Ale vždy to vytujne při přihašování do sítě(ted až na čestné 10minutové vyjímky jako teď kdy to jakš takš jede)
Napiš co Ti to přesně dělá a jaký telefon používáš :wink:Citace:
Původně odeslal herma
jednoduše, chyba 734 = zamrzne "ořihlašování PC do sítě". Siemens MT50 fw09
no neni to spis ale chyba kabelu ci nastaveni ovladacu ( modemu )? kamos ma take MT50ku a jede mu nadherne ( jen nevim, jaky ma fw - zeptam se )Citace:
Původně odeslal herma
no kabelu asi ne. Sem prostě telefon večer odpojil(jelo to OK) a druhý den už se nepřipojil. Ale jinak v jiných programech kabel jede.
Co se týče modemu. Včera v 22:00 sem se na třetí pokus připojil a jelo to vpohodě.
ale zarazilo mě kapku to že když dám ve windows přečíst informace z modemu tak to vypíše hlášku že nelze číst. To je zajímavé. Mobilu se mezitím ani nedotknu. Prostě modem mi to nedovolí osahat ale občas se připojím. nechápu.
http://www.mobilmania.cz/Bleskovky/AR.asp?ARI=107055
tak konecne je ten accelerator spustenej i kdyz jen ve zkusebnim provoze
nekdo kdo jste z Prahy tak to odzkousejte jestli to fakt pomohlo
pánové, zkoušel jsem hledat, ale nic jsem nenašel, nevíte kolik to bude stát po zdražení? Nebo jak to vlastně bude?
Jinak pro ukázání připojení a tok dat mám T-mobile communication centre a funguje to super. Musím říct, že mi net mrzne jen velmi zřídka. Já jsem spokojen ;D
jaky zdrazeni? proc furt s tim operujete. bylo jasne receno, ze k 30.6. dojde k uprave ceniku. ta uprava muze byt min ci vic anebo zadna zmena. TECKA. maximalne dojde ke snizeni koncove ceny z duvodu snizeni DPH na 19%Citace:
Původně odeslal sofokless
No nejsem primo z Prahy ale beha mi to tu taky 8-) Sosnul jsem akcelerator plus a fakt se to o neco zrychlilo - sice na ukor kvality obrazku ale co uz. Dobra je taky komprese mailu a to jak pres pop3 tak smtp (tam se to s mym 1 slotem na upload hodi ;D )Citace:
Původně odeslal Fleak
Pry je to srovnatelne s cproxy, ale ten jsem ani nezkousel...
no asi tak. cproxy jsem zkousel a nepresvedcilo me to. zvlast to, ze nekomu davam moznost sledovat kam lezu.Citace:
Původně odeslal MV
a pak sem vyzkousel operu a hle? zadne pomale nacitani, zadne problemy a zadne cekani na nacteni ramcu... ie suxxx
jj cproxy se mi taky vubec neosvedcilo!!Tak prave cekamn na ten accelerator a doufam ze to bude lepsi!!Jinak opera samozrejme je nejlepsi o tom neni pochyb ;D s timhle pripojenim delat s ie to bych se asi zblaznilCitace:
Původně odeslal mISHA
přesně! Ted o víkendu sem operu taky nainstaloval a jede to o poznání rychleji (= fakt o dost rychleji než s tím deb..ním IE)Citace:
Původně odeslal mISHA
tak jsem se dneska docetl na mobilmanii ze ET akcelerator uz jede po cely republice 8-)
Pred chcili jsem ho stahnul a ted ho zkousim.Je to o neco rychlejsi ale o moc zas ne.
zkousel to jeste nekdo??
ja sem zkousel cproxy a nejak me to nepresvedcilo v tom smyslu, ze data, ktera nacitam poprve stejne pojedou pomalu a to co nacitam znovu, tak to mi opera cachuje. vyhod IE ( s bugama a exploitama ) a nahod operu a uvidis co je to akcelerace...Citace:
Původně odeslal Fleak
btw ja nevim, ale kdyz koukam na obrazky, tak je nechci videt jako pri cerstvem platnu od picassa ale v originale...
ja pouzivam operu :wink:Citace:
Původně odeslal mISHA
jinak kvalitu nacitani obrazku si tam muzes zvolit!!Jde o to ze treba i prijmani a odesilani emailu je rychlejsi
no ono jde o to, ze ne vzdy nutne potrebuju odeslat mega a kdyz tak radsi pouziju ftp ( pac MIME z toho dela peknej balik dat ). a kdyz tak dam odeslat pres noc a vubec me to netankuje.
jinak EAccelerator mam stazenej, ale nejak se mi to nechce instalovat. prece jen takova uspora tam neni na to abych se s tim stval a znovu rozhazoval system.
klidne si to nainstaluj nic tam totiz se da rict nenastavujes :wink:Citace:
Původně odeslal mISHA
maximalne kvalitu obrazku nebo POP3 server
Čaj lidičkové. Pořídil jsem si ETDataNonstop, a mám trochu bobky z první faktúry. Chtěl bych mít jistotu - kupoval někdo z vás přímo od Eurotelu modem Siemens MC39i i s origoš CD od ET? Chtěl bych vědět jak mu proběhla instalace, a jakým způsobem přesně se připojuje. Nerad bych aby mi přišlel domu účet na nějakejch 420000kč (to je zatim rekord, co jsem četl). Druhá věc: proboha proč na tomhle fóru máte modrý smajliky??? :eek: