WOW.Tak to je zasadni zprava.Takze jsem nakonec,rad ze jsem misto KRA2+ vzal RDA3+To by me docela nas....,pac me ma kazdym dnem prijit mobile XP.Citace:
Původně odeslal Mirectec
Printable View
WOW.Tak to je zasadni zprava.Takze jsem nakonec,rad ze jsem misto KRA2+ vzal RDA3+To by me docela nas....,pac me ma kazdym dnem prijit mobile XP.Citace:
Původně odeslal Mirectec
PATA raid jsem nenašel u žádný desky:( co zatim vyšla
http://82.142.72.98/StoreCSVS/Produc...productID=8866 PATA raid here...
Nechapu,kde je vyhrabali ???
mám pocit že on chtěl s KT880 ???Citace:
Původně odeslal nex
Ano chtel. Ale svoji musim reklamovat, takze kdyby mi ji v Softcomu vymenili za tu KT600 s RAIDem, tak bych se urcite nezlobil :wink:Citace:
Původně odeslal Vinc Black
no mam 4 dny ASUS s KT880 a zatim vse OK (stabilní 11x 210), teda az na jednu malickost jedinou hru co na ni rozebehnu je tetris, vse ostatni pada...................................... :?
no to je fajn :eek: a když se daj default hodnoty v Biosu tak taky?Citace:
Původně odeslal Julian
Tak mám jednu nepříjemnou zprávu o Solteku SL-KT880E-RL:
Dear Sir,
Thanks for contacting Soltek.
The SL-KT880E-RL does NOT support "AGP/PCI clock lock" due to chipset limit.
:-( :-( :roll:
Taxem trochen zmaten. Otazka na majitele Asus A7V880: ma AMI nebo AWARD BIOS :?: Diky nekterym prispevkum v tomhle threadu jsem ziskal dojem za ma AMI, ale kdyz jsem neco pohledal na netu, tak tam se uvadi AWARD napr viz. http://www.pantherproducts.co.uk/Pro...20A7V880.shtml
Jedna se mi o moznost plne vyuzivat XP-M procik :arrow: takze potrebuju AWARD
No oni maju upraveny AWARD Bios takze ani award ani ami,ale asi to bude s tym nastavovanim nasobica ako u award (hadam),Treba niekoho zohnat kto ma nejaku novsiu dosku asus aj kt600 a ci mu ide mobile XPCitace:
Původně odeslal Thomas
"ASUS A7V880 používá Award Medallion 6.0 BIOS, který se mírně odlišuje od klasického Phoenix Award 6.0 (je nutné použít utility ASUSu jako EZ Flash a AFUDOS)"
Prevzato z PCT :-)
No to sem si taky sice precet, ale otazkou zustava jestli pujde menit nasobic u XP-M :?:
Vsechny desky maji AWARD a nenit to pujde ....Citace:
Původně odeslal Thomas
Start L3: Abit, Asus, Aopen, Biostar, Chaintech, CFD, EPoX, FIC, Gigabyte, Iwill, Tyan
Start L6: ECS, MSI, Soltek, Asrock
... platí to pouze obecně, na konkrétních deskách to může být jinak.
??? To jsem nějak nepochopil. KRA2+ má AWARD a že na ní jede mobilní CPU, to už vím(e) od listopadu minulého roku, kdy jsem si mobilní XP vyrobil z desktopového. A narozdíl od RDA3+ má KRA2+ podporu FID_Change command, takže umí změnu násobiče za chodu.Citace:
Původně odeslal nex
A už je to tady. Přesně to jsem čekal a je to jistě důvod, proč Abit a EPoX ještě nešli s KT880 ven. VIA má potvrzené problémy s AGP/PCI lock u K8T800 Pro a že to nejde v pořádku ani u KT880, mě nijak nepřekvapuje.Citace:
Původně odeslal kubajzz
jj, to se mi na Abitech specialne libi, ze se do niceho nehrnou po hlave .. :-))) EPoX asi tak ....
Pamatuju jak si dal Abit na cas s KG7 a byla to Super deska ....
??? To jsem nějak nepochopil. KRA2+ má AWARD a že na ní jede mobilní CPU, to už vím(e) od listopadu minulého roku, kdy jsem si mobilní XP vyrobil z desktopového. A narozdíl od RDA3+ má KRA2+ podporu FID_Change command, takže umí změnu násobiče za chodu.Citace:
Původně odeslal nex
Napsal jsem to zmatene.Ja puvodne chtel KT880 vod Epoxu,ale nechtel jsem cekat.Takze proto RDA3+.To ze nemuzu menit nasobic z win je me fakt ukradeny.Nevim,proc to furt vsude pises.Ted jedu 11,5*210 pri 1.65V fpoho. :-)
P.S.Jinak nic ve zlym :-) Rad jsem cetl,i ctu tvoje clanky na SH.Peace. :-)
Asus A7V880 - EAYZ, naprosto SUPER, s Athlonem 2200+, overclocking 30%, default VCore, v Sandře na úrovni Athlonu 2800+, paměť default 256 Mb, Transcend 333, bohužel , ale bude vyměněna za 2x 256 Mb 400 a pak to teprve bude cvrkot, zatím nejlepší deska na AthlonaXP co jsem dostal do rukou. žádná zvýšená teplota a a zatím ani náznak nějakého problému.
je neco noveho?
Tak další poznatky - AGP Lock, je v defaultu vypnutý a Spectrum Spread zapnutý, vypl jsem jej. BIOS byl ve verzi 2, původní v záloze je 1 a vyšly již 3 a 4. Jelikož jsem tam nacpal Palomino 2200+, verze 2 na desce jej v pohodě umí, ale verze 1, 3 a 4 Palomino nezná a najede v defaultu jako Athlom 1500+. Troughbreda, ani Bartona jsem v tom neměl. Nemám ani SATA disk, takže nevím, ale všechna ostatní zařízení - ATA100 disk, ATA33 disk v šuplíku i DVDRom pracují v DMA mödu po nainstalování Via4in bez problémů. Vestavěná 1Gb síťovka jede v pohodě a po instalaci softu z přiloženého CD umí detekovat závady na kabelu až do délky 100m - nevyzkoušeno. Zatím vše, až zjistím další věci, napíšu.
Somir: Palomino 2200+ ??? to existuje ?!?
Nee, posledni Palmonimo bylo XP 2100+
Máte samozřejmě pravdu, ten procák uz tam byl nasazenej i s box chladičem, nedělal jsem jej pro sebe a hlavně mě zmátly ty biosy, že jej nenadetekovaly korektně, tedy v. 001, 0003 a 004. Jen původní 002. Myslel jsem, že mi to tu nechá dýl, abych to testnul pořádně, ale ještě včera si to odnesl. Ale první dojem na mně ta fošna udělala veskrze dobrý.
Ani bych nerek. Protoze si pamatuji jak sem si kupoval abit kt7a s raidem kdyz to byla novinka. Stalo to poradne prachy a chvili po tom co sem to koupil se objevil 686B bug.Citace:
Původně odeslal svaca
nevsim sis prosim te, jestli ta deska mela vedle north bridge u napisu pwr fan treti konektor pro vetrak? na fotkach, co jsem videl, tam nekdy je a nekdy neni. dikCitace:
Původně odeslal Somir
Ne, ta co jsem měl, měla jen dva Fan konektory.