hz ber z menu moitoru-ten ukazuje spravne
ja ty barvy resetovat uz zkosuel a zadnou paseku mi to neudelalo...
Printable View
hz ber z menu moitoru-ten ukazuje spravne
ja ty barvy resetovat uz zkosuel a zadnou paseku mi to neudelalo...
??? jak mam ted ale nastavit obnovovaci frekvenci? mam ATI grafiku, takze sem to vzdycky delal v nastaveni obrazovky, jaka je jeste jina moznost?Citace:
Původně odeslal Wolferine
navic mi to ted tam ukazuje 85Hz, ale ve skutecnosti mam 60.
Momentek...já bych to viděl na thread "60Hz stuck..." v sekci u ATIn.Citace:
Původně odeslal patka
OK, tak ten monitor se definitivne zblaznil (pravdepodobne s pomoci WXP). :eek:
Prave jsem to zapnul a nabehlo to v rozliseni 1280x1024 ale Windows fungovali v 1600x1200, takze sem se pohyboval v obraze a pri posunu mysi do strany se mi postupne zobrazilo to, co nebylo predtim videt.(takze pri posunu doprava sem videl vlevo dole hodiny, ale nevidel start :?: ) Ted sem se prepl do 1024x768 a funguje cokoli co se vejde do obrazovky o rozmerech 1280x1024. :?: :?: :?: pripocteme-li ze nejde menit zobrazovaci frekvence - je to divny.
U te zobrazovaci frekvence sem zkousel i Rage 3D Tweaker, a kdyz sem to tam nastavil, tak sice Wokna hlasili zmenu, ale monas si jel porad na 60Hz- problem je pravdepodobne pri prenosu informaci do monitoru.
To co se ale stalo ted ale uz vubec nechapu???????
Kdepak, na tenhle problem bych to temer jiste nevidel .....Citace:
Původně odeslal peta303
Citace:
Původně odeslal patka
Naprosto jiste. To same i ten "problem" s rozlisenim. Neni vada v monitoru, ale pred monitorem a v ovladacich + os.
Vypni DDC a na obnovovacku pouzij napr Powerstrip, Refresh Forvce bud samostatny nebo jako soucast Omega driveru ci si to rovnou flashni do BIOSU karty. To uz Ti musi fungovat zarucene... :roll:
Kdyz se to tak z niceho nic podelalo, tak sem zkousel i rage 3d tweak a neslo to nastavit, predelal sem ted system a problem s rozlisenim jiz neni, ale problem s Hz zustava. Jinak zajimavy je, ze kdyz sem ho instaloval poprvy, tak se sam chytil jako Dell, kdezto ted se porad hlasi jako vychozi, i kdyz sem mel cistou instalaci.,takze sem dodal ovladace sam.Citace:
Původně odeslal Dawe
btw. samozrejme ze neni problem v monitoru, ale nekde v ovladacich + system :idea:
nevidel jste tam v akci tento: 21 " monitor HP A 4576 monitor?
ten bych asi radsi nez to vase HPcko, protoze je levnejsi a je asi zachovalejsi nez ty vase (protoze vy jste asi ty the best kousky vykoupili :? ). ma sony trinitron, tak to jebka asi nebude. tak zkousel jste ho nekdo???
No s těma lepšíma kouskama bych to tak vážně nebral spousta lidí nakupuje monitory podle mě až moc z dálky :roll:
A některý navíc hodnotí kvalitu monitoru podle obrazu Windows XP se standartní plochou :roll: :lol:
Jestli to ještě někdo neví, celej Overclocking má u WWW.KUKU.CZ protekci - na http://www.kuku.cz/overclocking.html a prej se daj pak usmlouvat ceny jinejch dílů.
WOW a kdo tam tu protekci dojednal ???
Tuším Marty to před pár lety dohodnul. Popravdě je jedno kdo, hlavně že slevy fungujou ;D
Prej jestli to jeste nekdo nevi ;DCitace:
Původně odeslal Jalda
To je trosku stara zalezitost, ktera se uz na foru resila rozhodne ne jednou... A proc to znovu vytahovat :wink: Zainteresovani vedi...
Kdo chce nakupovat u Kuku at si tam nakupuje, i s 50% slevou je to porad drahy jak blazen :-)
kdyz jsme u tohoto dredu, tak se musim pochlubit ze uz i ja jsem vlastnikem DELL P1110 a to mozna nejlepsiho kusu putujicim po foru :))
Samozrejme THX to DAWE :)
tak sem se po dlouhy dobe zase posadil za monas a pri blizsim zkoumani (nalepil sem nos na obrazovku) sem zjistil, zemi po pismenkach pobihaj takovy jako prouzky a cely je to jako mirne rozklepany?co to?nevite ???
nějaký rušení :!:
já viděl i komp kterej byl strčenej do kovový skříně a ta když se zavřela tak se obraz na celym LCD začal vlnit a když si zase otevřel tak ne ;D
2Goodman: pri akom rozliseni/Hz? mne to robilo ked som to prehnal s parametrami zobrazenia (uz to bolo na hrane jeho schopnosti) a nemusel som mat ani nos na monitore aby som to videl ... mas to tam aj pri inych nastaveniach?
hmm tak sem to projel a dela to pri 1280x1024 pri 85 i 90 Hz...coz je fakt blby protoze to pouzivam nejvic...pri 1600x1200 to asi nedela ale to uz je hodne malinky...
pak se chci zeptat jak se projevi moire kdyz je to uplne pokurveny? ;) protoze kdyz si to jakz takz nastavim tak je to este vic rozmazly nez ted takze ho mam vypnuty..btw pri zapnutym se mi to vlni este vic..
Moiré poznáš v Nokia Monitoru lehce má to pak duchy jak svi.ně,ale není to spíš konvergencí ???
Na www.importer.cz opet cekaji ten fenomenalni monitor, kvuli kteremu toto forum vzniklo. Dnes jsem tam volal a objednaval si ho, pry cekaji 130 kusu a cca 35 jich je jeste volnych. ( fakt se asi dobre prodavaj :o ) Takze kdo tento skvost jeste nemate, doporucuju si pospisit! Monitory by meli pry dorazit kolem patku , cekaji jeste COMPAQ P 110 SONY TRINITRON a HP 1110 . Ceny jsou podobne jako pri minule dodavce. Uz se fakt tesim, ale jedu tam hned jak dorazi aby na me nezbyl nejakej sunt :-)
doufam, ze budu mit minimalne stejny :wink:Citace:
Původně odeslal neGryk
Sakra zase to prosáklo :evil: a já to tak úpěnlive tajil :evil: ale tentokrát nejlepší kusy míří do Rakovníka :!:
Naše firma už je tam celkem známá ;D
Nějaká osobní zkušenost? Začínám uvažovat, že tam koupim monitor... Nejdou usmlouvat ještě nižší ceny?Citace:
Původně odeslal Dawe
No ono kdyz vsem dealerum chodi VO cenik importeru mailem tak nechapu co tajis. :roll:Citace:
Původně odeslal globalkiller
Navic to mailem bylo anonciovano uz pred 14 dny a vice jak 50% uz je predem rozebrano.... Je blahove delat si nadeje na "utajeni"....
A to o tech nejlepsich kouskach - dojedes si je tam sam vybrat ?
1)Ne ? Tak nejsou nejlepsi. ;D
2)Jo ? Tak si vem vzperace a dvoje zada. ;D
EDIT: 2Kankal: Jo, u Kuku jsem parkrat nakupoval, nic proti ale s importerem to opravdu nesrovnavej. Tot vse. :wink: