Me se to taky libi, ale nevim, jestli ho tam naperu, nepisou ze je pro R9000Pro, ale co jsem to meril, tak by to tam melo sedet. Nevite jestli to de?
Printable View
Me se to taky libi, ale nevim, jestli ho tam naperu, nepisou ze je pro R9000Pro, ale co jsem to meril, tak by to tam melo sedet. Nevite jestli to de?
Určitě to tam dostaneš bez problémů. Já to krásně bez problémů osadil na Ati Radeon Saphire 9600Pro ViVo.
Jo jenom pro jistotu. Podívej se na http://www.arctic-cooling.com/de/pro...ibility_de.pdf. Tam je přesnej nákres tak to porovnej.
To uz jsem shledl a rek bych ze to tam podle toho pude, ale zase je mi divny ze tam pisou ze je to pro 9500-9800, proc by to tam nenapsali akorat muzou odradit lidi, kdyby to tam slo. Proste to koupim, pote kdyz tak snad vratim a nebo prodam. Jeste jsem si rikal ze ten pasiv je vcelku velky, zkuste jestli to ve winech jde uchladit jen pasivneCitace:
Původně odeslal spolďák
to ma prej jiny diry takže máš smulu
8500 9000 ani jedno prej nejde
Taky se mi libi, ale pouze na LOW, na HIGH rve jak svine, teda jako ne ze bych neznal horsi, ale rozhodne neni tichej!Citace:
Původně odeslal spolďák
Koukam ze mate vsichni asi ultra tichy kompy, pac ja absolutne neslysim rozdil mezi high a low.Citace:
Původně odeslal commander
ja slyšim ale hdd a PSU ownz takže stejne jedu na high ;D
Tak ja mam Zalmana na minimum, a 12cm fortrona a ten Silencer dela nepochybne nejvetsi bordel (jak na LOW tak na HIGH), nepocitam teda HDD, pac mam docasne prehistoricky 7GB disk :wink:Citace:
Původně odeslal Slayer(CZ)
Hi, je tady nekdo, kdo ma grafarnu R9800 s VGA Sil. ?
Jde mi o to, jestli mu ten VGA Silencer pomohlo pri OC(oproti puvodnimu chladici) a o kolik.. Mam tam ted standart a frekvence good, tak by me zajimalo, jestli by mi ten VGA Silencer pomohl k jeste vetsimu uspechu.. thx
EDIT: vim, ze je to trochu ot, ale nevite, jestli by na tu moji grafarnu nesel nejak elegantme pridelat AC Copper Silent 2(rev. 1)? Lezi mi tu uz asi rok na skrini nerozbaleny, tak bych ho rad na neco pouzil.. je ale celkem dost tezky, tak nevim..(navic nevim, jak by se tam dal pridelat)
Mik mik, ja ho mam, ale ja se stock chladicem ani netaktoval, hned jsem ho vymenil, je sraasne hlucny!! (a stejne nic moc OC, alespon je relativne ticho :-) )Citace:
Původně odeslal Ace_Ventura
S tim AC, pokud se nepletu tak ma zakladnu 80mm, ale na 9800 je to na 60mm (ted jsem si vzpomel ze tak to ma Hercules jak mam ja, a nevim jestli je to normalizovany rozmer od ATI :oops: ) takze bys musel asi nejakou redukci ci vyrobit!
mno, ted sem to meril:Citace:
Původně odeslal commander
ta med uplne naspodu je ctverec o strane 43,5mm
ten hlinik ma v nejnizsi casti 64*84mm
uchytky jsou tam standartni amd..
Mohl by mi nekdo prosim udelat makro nejake karty kam jde ten vga silencer a zmerit zakladni rozmery, hlavne kde jsou diry na uchyceni.
No mam tu Original Radeon 9700 a Saphire Radeon 9500 - na ty by ten Silencer mel urcite jit, ale ja ho nemam, tak netusim jak se k nim pridelava, makro neni problem (Olympus C-4000) a ktere rozmery potrebujes?
http://all.webzdarma.cz/grafarna.jpgCitace:
Původně odeslal Arg
Diky
Tady to mas:http://sweb.cz/mojefinance/Rozm%ecry%20Radeonu.jpg
Je to mereno na Radeonu 9500 vsechny rozmery jsou od stredu diry a kraje plosnaku.
Ten svuj obrazek klidne odstran nebo alespon ten jpeg trochu priskrt at to tu nebrzdi :-)
Doufam ze jsem ti pomohl, jeste sem zejtra hodim to makro, jestli chces.
Jo to makro by se hodilo.
Ja to mam: tvych - mych
31 - 24
51 - 44
50 - 50
83 - 75
57 - 58
108 - 102
Myslite ze to tam narvu ??
http://212.80.76.22:80/mojefinance//P1050856.jpg
Tady to je, nehledej v tom zadne umelecke foto, fotil jsem po tme pri umelem osvetleni a je to zkomprimovany skoro na minimum, snad pomuze :) Pokud budes chtit orig foto mohu poslat.
Tak jsme trochu pocital a vyslo mi, ze na moji 9000Pro (Manli 128MB) by tenhle chladic (Silencer) mel jit - roztec der na plosnaku souhlasi s rozteci na chladici a i ostatni udaje se zdaji byt pouzitelny, takze jsem si ho objednal a az budu montovat, tak poreferuju jak se zadarilo.
No tak az to tam narves, jestli to tam narves, tak mi dej vedet.
me taky :-)
Tak uz tam sedi - chtelo to sice trochu predelat a pak taky trochu nasili, ale uz je tam. Musel jsem zuzit trochu casti bloku a taky odpilovat jednu bocnici z toho plastovyho krytu co kryje pasiv. Dalsi vec je, ze jsem musel oddelat takou tu maticku, ktera drzi prepinac otacek. Po montazi je ale mozne ji tam znovu dat.
Jeste neco k mi karte:
9000Pro 128MB 128bit sbernice
vyrobce Manli, ale Saphire mi prisla naprosto stejna
Daval jsem ji do Chifteka aa na desku Soltek KT600FRL
Mozna, ze vam ale pujde namotnovat s mensimi upravami, protoze ja mam mezi AGP a prvnim PCI nejaky kondiky co dost zaclanej.
To tak chcete taktovat, ze jste si na toho Radeona 9kpro nedali jen pasiv ? Ja jel pul roku jen s pasivem a bez problemu.Citace:
Původně odeslal jecnak
Protoze nemam volny slotiky a pasiv velky jen pres jeden slot, by to neuchladilCitace:
Původně odeslal Petrt
chci se jen zeptat, vyreklamovali jste ten chladič v pohodě, když se točil obráceně? Nebo jste to doladili doma?