Co se tyce spony na GPU, muzete vyrobit sponu na Herculesa 9800XT ??
Printable View
Co se tyce spony na GPU, muzete vyrobit sponu na Herculesa 9800XT ??
jo pokud posles rozmer
To je jinej rozmer nez na R9700?? Se mi nejak nezda...Citace:
Původně odeslal epidot
Kdo vi ja to nevidel na zivo... ???
Tak co už je hotová expanzka ?
::: EXPANZKA :::
http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=46669
mam taku otazku > uz to ktosi testoval alebo vlastni na P4ke? ak hej tak ake su dojmy && teploty etc ;)
MadCap
vcera som robil generalku vodneho chladenia a cele som ho rozobral, ake bolo moje prekvapenie ked som zistil ze mam bloky zas**te vodnym kamenom :evil: , uz davnejsie som si vsimol ze na cerpadle sa vytvara biely povlak a teraz uz viem preco. detto aj v hadickach z vnutra mam kopec vodneho kamena, a ked hovorim kopec tak je ho tam naozaj vela. Vodu pouzivam cistu destilovanu ale bolo obdobie ked som bezal aj na klasickej z vodovodu, viem ze z nej sa moze tvorit vodny kamen ale kamoz bezi iba na destilke a ma ten isty problem ( a ma tie isty WB od KaRlOs[C]-a & Pirs-a ). Nemala by sa nahodou pouzivat DEMINERALIZOVANA voda namiesto DESTILOVANEJ?
Ked som tie bloky vyplachol prudom vody tak z nich vyplavilo nejake ulomky toho kamena ale chcelo by to asi nejaku chemiu na odstranenie, co mam pouzit?
ocotCitace:
Původně odeslal user
ocot sa nesmie pouzit koli eloxu kt. je zvnutra na WB
ocet ne, je zasaditej a tak by rozezral elox
tak jsem si to tady procetl a je to gut. Tedka jeste sehnat 4klacky :(
Hlavne jsem se chtel zeptat-neslo by do uchyceni chladice GPUcka dat drazky a ne diry ? Pri zmene roztece der (nevim jestli jsou rozdilne, ale pro jistotu ?) by se muselo menit cele rameno, drazky se mi zdaji vhodnejsi.
V soucasnosti se pouzivaj jen dva typy spon na GPU a to Ati (55mm) a FX (80mm) takze je zbytecny delat tam drazku misto diry a navic by to vypadalo nehezky :wink:Citace:
Původně odeslal Petrt
Takze stale vyrabite?? Mel bych zajem, uz me stve to huceni :evil: Jak dlouha je popripade dodaci lhuta?? za cenu 2500 celyho setu je to rulezzzni :-o
jedna z veci proc se mi nelibej bloky s elox hlinikem je prave tahle nemoznost chemicky vycistit vodni sutr...Citace:
Původně odeslal user
2Grigy: Nevyrabime, alespon prozatim ne. Momentalne zvazujeme dalsi kroky s WB a pracujeme na novych napadech.
2JERROME: Zas bych to s tim cistenim neprehanel, vodnika jsem rozebral ,kdyz jsem ho v patek prodaval :-(. Po pul roce provozu na vodu z vodovodu a pak na napln do ostrikovace bez predchoziho cisteni vevnitr nebyl zas takovej bordel. Elox uvnitr bloku byl sice cerno/sedivej, ale byla to slaba vrstva a med byla bez koroze. Takze nejaka spina na eloxu nema vliv na vykon bloku. Na cisteni staci proplachnout blok proudem vody, kdy vetsinou vylitne ven bordel, ktery se uplne neodstranil pri cisteni radiatoru z vrakace. :wink:
Ok :wink: , ale az zase (doufam) zacnete budu vazny zajemce ;D ;DCitace:
Původně odeslal Pirs
A na kolik vyjde GPU block + FX spona .. no a ten rozměr pro hadičky, dělá se i menší? tuším 8mm, vnitřek 6mm (mám starší aquacool).Citace:
Původně odeslal Pirs
GPU set stal 850Kc, na natrubky bylo mozny dat redukci 10-6 pro pozdejsi zapojeni do okruhu na 10mm.
Takže 850Kč včetně redukce na menší hadičku, kdy bych to mohl mít? je třeba to vyrobit, nebo už máš něco v zásobě?Citace:
Původně odeslal Pirs
skladem nemame nic, vyrabet uz nic dalsiho nebudem
do dvou mesicu uvedeme novou revizi a pak se uvidi...
Fakt už ani jeden kus nemůžete vyrobit?
muzem, ale momentalne pracujem na necem jinym a hlavne kvuli jednomu bloku se nevyplati ani oblict monterky :wink:
Já myslel že ty montérky ani nesundáváš :-) ale když vidím jak má GPU 70C při zátěži, tak mi je z toho zle.Citace:
Původně odeslal Pirs
70°C ? Tak to se zeptej *Viper*ra kolik na te stejne grafice mel pri nezapojenem ventilatoru :wink: (cca kolem 100°C)Citace:
Původně odeslal Spajdr