pošli mejlom ;DCitace:
Původně odeslal DeeKay
Printable View
pošli mejlom ;DCitace:
Původně odeslal DeeKay
No ja to mam zaregistrovane na skutocnu firmu sice otcovu ale aj moju takze to je v pohode.
Ale take reklamne vzorky by mohli poslat, uz teraz ospevujem AMD proste intel je co sa tyka ceny shit a to je pre mna podstatne a vykon to ma taky ze azaz staci.
2 e1: Sak to moze poslat aj SMS a mas to hned len si to potom dekryptovat a transformovat do skutocnej podoby :lol: :lol:
...mozno by mu stacila aj fotka, napr. u nas je jedna firma co robi potlac na podlozky pod mousa :wink: ono nejake jednofarebne s malym logom overclocking.cz by nemuseli byt zle ??? :wink:
Len to tu nahlas nevrav lebo sa zachvilu thread premenuje na podlozky pod mys s logom pentium killer a amd athlon xp atd....
Hoci zle by to nebolo ale ja by som chcel vlastny motiv a to by asi neslo.
P.S. Kde ja ta firma, a ako sa vola ??
mno ja napriklad mam podlozku pod mys na ktorej je fotka :-) a tu fotku som si v podstate dodal sam ;D
neviem ci ta sluzba este je mozna ??? skusim sa opytat ak by o to bol zaujem :arrow:
Tak co,něco novýho?? :-) Ja už se těšim jak malej Jarda ;D
;D ;D ;D ;D ta firma je tu v Skalici :arrow: nasiel som to nahodou v BUSovom cestovnom poriadku, ked som hladal jeden spojCitace:
Původně odeslal ManDark
...ked tak zistim tento tyzden podrobnosti, ale je fakt ze sa nechystam robit taku MEGA-akciu ako MillsX, aj ked on ma za to u mna velke uznanie
...podla toho co tam bolo napisane, nemal by byt problem aj s kusovou vyrobou podloziek (bolo tam napisane nieco v tom zmysle :arrow: CHCETE PODLOZKU POD MYS S FOTKOU VASHO DIETATA? STACI JU PRINIEST!)Citace:
Původně odeslal ManDark
To je pekne ak budes mat adresu tak daj vediet popripade aj orientacnu cenu.
Tak Deadline sa blizi co sa tyka posielania nalepok ale uz sa tu dlho neozval Millisx, myslim ze prachy sa maju posielat aby ich Millisx mal do 28.5 ja sa uz tesim jako malej jarda kamosovi som slubil tiez jednu tak ma stale chodi otavovat ;D
A co sa tyka to EuroResseler tak ja by som sa veeeeelmmooo po tesil takemu AthlonXP banneru na stenu viac by mi nic nechybalo. ;D
...jj, uz stihol spreneverit money a zije v eXile :lol: :lol: :lol: :lol:
Jsem v programu na ochranu svědků se změněnou identitou, mám jiný email, jiné jméno, jinou adresu i jinou velikost nohy. Za vaše zpronevěřené peníze jsem si začal užívat na bahamách a mám se hezky. Pozdrav zasílá Millisx & Viktor.Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
P.S.It is only JOKE :lol: :lol: :lol: :lol:
Kua, zase strana 55 z 54 :evil: na další straně je ještě jeden příspěvek.
Ještě mi chybí 19 lidí(nevím kolik přesně lidí z 4a přijde spolu s tím slovenským balíčkem), t zoho 2 maj osobní předání a přes SZ jsem byl ujištěn, že ještě příjde od trancemana. Ve čtvrtek a pátek už mi nepřišlo nic, takže hned, jak mi příjde zásilka ze slovenska, tak to dávám vyrobit(myslím, že už by mohla být na cestě). Ale i tak mám úctyhodný počet 40ti lidí, kteří čekají na své zboží. Howgh
http://212.80.76.22/millisx/Dorazily.htm
To je pekne ze sa to tak rozbehlo s tym posielanim a kolki ti este chybaju z toho co si objednali je toho vela alebo ani nie.
A ta 55 z 54 sa napravi ak tu pribudne par prispevkov aspon predtym to tak fungovalo. ;D
...no myslim, ze uz vela stran v tomto MEGA-THREADE nepribudne, teda ked sa nedame na vyrobu tych podloziek pod MOUSa ;D ;D ;D ;D ;D ;D :arrow: ONLY BIG JOKE :wink:
Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
No ale udělat podložku OCCZ, aby za to ještě lidi netrhali ruce:
Co třeba tuhle??? ;D ;D
viz. .::iGor::.
Taq som to poslal aj z BA, prepáčte za meškanie, ale nezrealizovalo sa to taq ako som to predpokladal (aj vďaka slovenskej pošte ktorá nebola schopná doručiť list z NZ do BA - čo je asi 100km - za jeden týždeň :? )
Taqže ešte raz sorry, peniaze teraz už idú prvou triedou 8-)
No ja som tie posielal "prvou triedou" a doslo to az za viac ako tyzden tak asi to nepochopili ze prva trieda je posledna. Alebo ta slovenska posta funguje nejako sprosto. Co je tak.
2 Millisx: Ta tvoja stranka je nejaka pomala alebo co som si zo zaciatku myslel ze ten obrazok ma 2 mega alebo co ale aj ked dam zoznam co ti uz drazili tak to taha 5min a to mam v praci 128 ISDN ??? ???
Kua ja nevím :oops: , mám to na SWEB.CZ, máte jiný tip, kam to nahodit ???
2Millisx: ...posli mi tu podlozku na maila, lebo to natahovanie nema konca :? :!:
Tá podložka čo je o niečo vyššie je fajn, ale nič pre moju optiku... mohlo by to byť bez toho poznámkového bloku :wink:
tak snad to odtialto bude rychlejsie
http://www.vs.sk/ousi/temp/podlozka.jpg
Citace:
Původně odeslal e1
:eek: :eek: :eek:
Jaký poznámkový blok ???
Tam je index OCCZ :D
poznámkový blok = notebook :roll:Citace:
Původně odeslal Millisx
Citace:
Původně odeslal e1
NOTEPAD :!: ;D
to Millisx: jsi zkomolil můj nick v tom seznamu...si to s tebou vyřídim.... :evil: :evil: :evil: :arrow: ;D ;D ;D :arrow: :lol: :lol: :lol:
pouzivej webzdarma, ten je imho dost rychlej :)Citace:
Původně odeslal Millisx
Citace:
Původně odeslal Kukla Kuklovič
Heh, to jsem si nefšim ;D
podlozka pod mys by nebyl vubec spatnej napad, ale samozrejme bez tohoo southparku a nb, precejenom jednobarevna je peknejsi..
jo a by to bylo vsechno tak jeste upominkovy predmety hrnicek, rucnik..... ;D ;D ;D proste veci pro turisty
...jj, ja chcem ponozky s logom oc.cz :lol: :lol: :lol: :lol:
však se moc nevymlouvej.... :evil: :evil: :evil:Citace:
Původně odeslal Millisx
to iGor: já bych radši slipy s oc.cz... :oops: :arrow: ;D :arrow: :lol:
Ještě chvilku se vztekej... :!: :evil: :evil: :evil: :wink: ;DCitace:
Původně odeslal Kukla Kuklovič
a este trenky oc.cz, kalhoty, bundu, cepici, triko a pak to voblict a vyjit na ulici jak chodici reklama :o
Tak s tymi vecami a reklamou OCCZ je super napad len to by sme uz asi potrebovali zivnost firmu ktora sa bude volat Overclocking CZ&SK co vy nato.
;D ;D
Ale taku bundu by som si nechal lubit. 8-)
Lidi to nejni spatnej napda,udelat s OC.cz turistickej artikl,byly by prachy na provoz a .... :lol: :lol:
Chybí mi poslední balíček, což je dobré. Ale chybí už celkem dlouho, což je špatné. Teď čekám na vyjádření vlastníků :oops:
Jinak už je to v cajku. Snad to dopadne dobře.
Tak som tomu tvojmu poslednemu postu nejako nerozumel. :arrow: ze sa to uz vyraba a v najblizsej dobe posiela ak sa tomu tak da chapat. 8-)
ten balicek chyba asi od nas.. bolo to za styroch, cize dost slusna palka. tak sa len modlim nech to dojde.. v kazdom pripade mam stale zaujem, snad sa najde riesenie
Aj ja mam taky nazor a som jeden zo styroch.Citace:
Původně odeslal rOn
Ano, je to balíček od těch čtyřech, údajně to posílal COX, ale nějak jsem ho tu už dlouho neviděl ???
Naposledy 20.května.
a tie prasule co mal posielat E1 ??? (medzi nimi som aj ja) tie uz dorazili?????Citace:
Původně odeslal Millisx
HejCitace:
Původně odeslal Loki12
ahaaCitace:
Původně odeslal Millisx
tak si potom asi este neupdatol tabulku dorazenych
som sa tam nevidel
Jsem věděl, že se někdo zeptá. To co posílal e1, nechávám zvlášť, protože jediný ze seznamu jsi tam ty. No a kdo dával prašule e1 ví, že mi přišli, tak proto. Je toho hodně, tak to prostě nemíchám, hej??Citace:
Původně odeslal Loki12
hlavne ze dorazilo
takze uz len cakame
dakujem
Už je to ve výrobě ??? Nám šel balík ze slovenska ( Vranov nad Teplou) 7 prac. dní. Takže se mi zdá divné že by šel >14 dní :roll:
Ale já potřebuju vyjádření od někoho z nich(COX), jinak s tím nic neudělám, chápeš??? Jestli to fakt posílali, tak je to divné. Jestli to posílali doporučeně, COX musí mít doklad. Jestli to poslali a nedošlo to, tak to ještě bude zajímavé no a jestli to neposlali, tak není o čem mluvit. ale mi nic nedošlo! Celý víkend tu nejsem, takže snad budu příští týden vědět co a jak. ron má na mě kontakt, kdyby něco.
BTW: Nikoho neobviňuju, jen spekuluju. A případné šťouraly upozorňuju, že když mám od tolika lidí doma několik tisíc, tak bych určitě tu pětistovku zapřel :!: . Tím jenom předcházím zbytečné debatě. Ale mrzí mě to, už se to mohlo dělat. je to fakt poslední balíček, na který čekám a ptal jsem se na poště, jestli to nemaj zatoulané, a hledala ale namá, takže nevím, kde je chyba.
Jasný :wink:
Pohlo se to tady nějak??
...tady ani nie, ale fakt uz by sa mohli kosicania "vytlacit" :!:Citace:
Původně odeslal Millisx
2Millisx: ...smutne, ze :?
2rOn, Toxic, Arcanus, Cox
Rád bych se dověděl nějaký rozumný nástin a řešení situace, už je to poněkud dlouho, co jste to údajně posílali. Je mi líto, že mi to nepřišlo, ale chtělo by to nějaké vyjádření. Balíček od e1 mi přišel za 3 dny. Nerad bych to začal vyrábět bez vás, ale asi to bude nutné. Fakt nevím, co víc bych pro vás mohl udělat. Na poště mám zjištěné, že se tam nic nezatoulalo. Nechci dávat ultimátum, ale....
Tak se ozvěte. Nevíte co je teda s Coxem?? Naposledy tu byl 20.5.03.
Tak jak to bude?
to je jasny cox ztopil penize rOn, Toxic, Arcanu a ty ho prilepili k traverze a hodily do gabcikova monstra proto se tu tak dlouho neukazal ;D
...heh tak to by hlavne vytrapili seba keby COXa viezli prilepeneho k traverze z Kosic do Gabcikova :lol: :lol: to by ho radsej prilepeneho k tej traverze mohli nechat na Luniku IX ;DCitace:
Původně odeslal honzAK
Na luniku IX medzy INDIANMY :roll: :roll: ;D ;D
...jj, zazil by eXotiku (COX) a mozno aj erotiku :lol: :lol: (pre neznalych overclockerov z CZ -> LUNIK IX je velke romske sidlisko v Kosiciach)Citace:
Původně odeslal Platon
2cox: ...nic v zlom ONLY JOKE ;D
Na lunik by mu nezaskodilo ked utopil tie prachy.
2 Millisx: no ale tak uz s tzňymi nalepkami treba nieco spravit lebo zachvilu zabudnem ze som si ich objednal. ;D
2 rOn & all: Sak ked to poslali doporucene maju listok od toho a niekde to musi predsa byt.
A posta musi dat nahradu. :wink:
Takže tady je úplný a konečný seznam, od koho všeho mi došly peníze.
takze cox sa mi neozval ani na sz, ani na mail. (uz je tomu viac ako tyzden). myslim ze je zbytocne cakat na jeho vyjadrenie. bud sa mu nieco stalo, alebo si tie prachy nechal ??? aj ked myslim ze za tych 5 stoviek by mu to isto nestalo. v kazdom pripade s tymito peniazmi teraz nemozno pocitat, ci uz nedosli, alebo neboli ani odoslane (keby sa cox ozval tak by som vedel). Ja som ochotny poslat peniaze este raz, ale zalezi na millisxovi a ostatnych, ci pockate este 3-4 dni, alebo sa zadaju nalepky do vyroby a peniaze dojdu medzitym; alebo, ak poviete, ze cakat nebudete a millisx nevezme tych cca 500Ck na seba (kym nedojdu $ odomna), pochopim to, kedze je chyba na nasej strane.
takze tak. dik za trpezlivost
Tak ja by som hlavne pockal na vyjadrenie cox-a co sa stalo, a zalezi na Milisx-ovi ci si tu zasielku vezme na svoje triko kym sa to neporiesi a v priebehu vyroby sa poslu prachy.
To sa mi vidi ako celkom schodny navrh. 8-)
já bych tu objednáwku od COXe nechal wyrobit jako poslední - s tím že by se do firmy dalo wědět zda to mají wyrobit i pro ně...ale je fakt že pokud toho je za 500 tak to asi bude dost různých nálepek :(
Navrhujem prepísať: Neprišlo z Košíc... ;DCitace:
Původně odeslal Millisx
2rOn:
To nemáte na neho nejaký iný kontakt ako SZ a mejl? Ja osobne mám kontakt na každého z BA (okrem Halda - ale nálepky budú chýbať jemu a nie mne, keď sa s ním nebudem môcť skontaktovať) a každý na mňa, takže keby niekto potreboval niečo vedieť, taq vedia kde si ma nájdu... :|
jj, vieme presne kde ta hladat ... na jednej nemenovanej skole v BA ;DCitace:
Původně odeslal e1
viem ako sa cox vola, ze je z KE, konkretne KVP a ak by bolo potrebne urcite ho najdem. ale priznam sa nemam jeho cislo ani ziaden priamy kontakt, co by sa mi teraz naozaj zislo.Citace:
Původně odeslal e1
Ak millisx nebude proti, poslem peniaze znova. a vela by toho nebolo, maximalne za dvoch. to by slo, nie?
coxa si uz potom najdeme a vytlcieme z neho prachy :evil: :evil: :evil:
Je to smutne, ze sa nam a ani Vam COX neozval. Ja som tiez ochotny poslat peniaze zas, tak isto ako rOn. Je mi to luto, ze to takto dopadlo, ale je to mimo nas. Este sa pokusim vyhladat jeho cislo niekde a potom sa ozvem.
Takze vsetky moje pokusy na zistenie nieco o Coxsovi zlyhali, takze neviem co dalej...
Tak kdy uz se daji konecne vyrabet ty nalepky... uz je to preci jen dost dlouho... ???
rOn+Toxic > Jsme domluveni
Tzn. tímto uzavírám objednávkovou část!
Večer to spočtu a zítra zadám. Budu dávat průběžné info, jsem rád, že to dopadlo aspoň tak.
arcanus+cox > Je mi líto
jupíííCitace:
Původně odeslal Millisx
Huraaaaaaaa konecne se to pohne ;D
Hoďte sem ten odkaz na tu Millisxovu stránku s těma uživatelama co si objednali a zaplatili ty prachy. Dík
http://212.80.76.22/millisx//DORAZILYtest.htmCitace:
Původně odeslal Dj Google
tak jak smes na tom? uz je to objednany ?
Tak som tu uz dlho nebol az par dni ale akosi sa cox neozval.
P.S> Ako pokracuje vyroba uz sa to pohlo (rozbehlo) dalej. ???
Zatim se to furt nerozběhlo :evil: . Nespekulujte, bližší info zítra.
a nebo teď, ta firma si prostě není schopna stáhnout z linku od Jenda ty návrhy, tak to tam asi ponesu na CD, sranda, co :roll: :roll: :roll:
:lol: :| :?
Dufam, ze rOn uz peniaze poslal a som zvedavy, ako dlho budu cestovat Sloveskou Postou (potom aj Ceskou) az k majitelovi.
už se tuší kdy to bude vyrobeny?
2 eraser: Nchajme sa Prekvapit. 8-) :lol: ;D (Only Joke)
Millisx nam to urcite povie.
Heuréééka, nálepky jsou oficiálně ve výrobě. Abych nesliboval, tak řekněme do 14ti dnů by měly být. Ufff. Děkuji všem za trpělivost. Jdu domů ;D
Edit: Nálepek je celkem 421 :eek: :eek:
To jsem teda žádostiv, jak vyjdu s poštovným. Možná jsem to s těma gramama trochu podcenil :oops: ;D
...to sme vsetci radi :wink: ze sme radi :D
Jo a tu tabulku se mi už nechce aktualizovat, takže ještě tam přibyl petr5555 a zrušil se arcanus a cox. Toť vsio
2Toxic: peniaze som uz samozrejme poslal. Akurat bol problem so zmenarnou, chceli mi dat 30 korun v dvojkorunackach, no haluz to aby som posielal v baliku. tak som to zaokruhlil, bude na postovne :)
No a tu nasu postu len .ebať a .ebať. Obalky sa nedaju poistit, ledaze poslat neviem akym expresom za 300Sk (v obalke je menej). Takze to ide prvou triedou letecky, momentalne to je niekde nad atlantikom...
Tak som aj ja rad ze to konecne je vo vyrobe, potom je uz len maly krocik k nam teda ak zase posta nebude mat problemy :evil: :evil: :? 8-)
btw - jakou adresu jsem ti poslal jako zpáteční ? domů, nebo na koleje ??? :oops:
2 Chocen: Millisx asi to cez vikend ako ocvykle nebude.
P.S. Zase to tu nejak blbne som na 45 z 44 to je teda pekne.
Jupiiii, som na zozname 8-) :-) :D
Citace:
Původně odeslal Lopo
Môžeš kludne menovať... :arrow: ZŠ a gympel s vyučovacím jazykom maďarským...
a čo? 8-)
Tak co ? Jak to postoupilo ??? :wink:
Tak presne som sa to chcel opytat aj ja ale akosi zatial nikto neodpoveda tak je to asi na dobrej ceste....k nam ;D
Ale Millisx by mohol podat nejaku medzispravu. 8-)
Tak,a stovka je v prd******,ten uz se tu neukaze :lol: :lol: :lol: :lol:
kuli petikilu bych si ho nasel ;D
No asi už jste uškvařený všichni. To nemůžete počkat, až se ozve sám?!
Smarja,my to myslime smrtelne vazne,on je urcite ***,aby nam zrhnul :lol: :wink:Citace:
Původně odeslal jagoro
Hele, SPYKER, proč máš v každém příspěvku o mě hvězdičky?? Co si o tom mám jako myslet?? :evil: ;DCitace:
Původně odeslal SPYKER
BTW na předchozí straně je to napsané velkým tučným a červeným, hej??
Smaja,tak sorry,sem si delal srandu :wink:Citace:
Původně odeslal Millisx
Ja tiež, nevidíš toho smajla?? :evil: ;D
Som videl COX-a na jednom threde o nvidia chipsety sa mi vidi len nedavno uz je to poriesene ohladom tych prachov.???
Sak co sa tu dohadujeme samolepky budu ked povie Millisx hoci by neuskodili nejake nove spravy ako su na tom u tej firme. ;D
Citace:
Původně odeslal ManDark
No to se radši ani neptej..... :wink:
Na co na to prve ci druhe co som napisal ??? :|
Na to druhé, ad1 si musí pořešit rOn a Cox :oops:Citace:
Původně odeslal ManDark
Kdy už přijdou ty nálepky? Jsou nějaké informace? CHtěl bych je mít do prádnin.