No jo, ale mě to nedělá jen tenhle BIOS. Mě to dělaly všechny BIOSy :!:
Printable View
No jo, ale mě to nedělá jen tenhle BIOS. Mě to dělaly všechny BIOSy :!:
taky ze mluvil o vsech :wink:Citace:
Původně odeslal Dj Google
Jednoduse proto, ze 2400+ nebeha na 200FSB, potom ho tak nemuze oznacovat.Citace:
Přestaňte s těma otázkama, "proč to neukazuje?" V BIOSu jsou zahrnuty oficiální verze procesorů a ne ty vaše konkrétní pozměněné! Víte jak by potom musel být ten BIOS velkej?! A pokud vím, tak na jiných deskách to dělá taky!
Zas tak velkej by nebyl, ale hlavne bych chtel videt nekoho kdo se s tim bude delat. A hlavne k tomu neni duvod...
tak operacky mam ale vic jsem z nich nedostal nez z tech 333mhz. nejvic me nabiha 167mhz. no aspon vim ze procak uz nedostanu vis nez na to co mam.je ale zajimavy ze kdyz dam 13.5x tak ani nenabehne ale na 13x to je stabilne s 133 jsem mohl dat i 18x a komp nabehl sice pak udelal pri nabihani XP hned "blue death" ale nabihal :?Citace:
Původně odeslal deathkiller
tak to je dobry ;D uz me stvalo ze mam jen FBS 166 tak jsem dal 180 a pocitac jako obvykle ani nenabehl. me to tak nastvalo ze jsem zacal mackat tl. RESET asi 5x mozna ale ze i vickrat >:} a najednou komp udelal PIP a nabehl.nevim jestli to je tim ale ted me najednou nabiha s jakymkoliv FBS. takze VERY GOOD :smoke: ted jen otestovat co je jeste stabilni :wink:
Dotázek: nemůžu se dostat přes 219 MHz FSB. Nezvládá to deska nebo procík?
jestli jedes synchro tak si tipnu ramky :-)Citace:
Právě že ne. Na ramky jsem měl děličku 83%. :?
ted se objevil problem ze se me pocitac seka :evil: zasekne se tak na pul vteriny a pak jde normalne a za chvily zase. je ale zajimavy ze me to nedela ve vsem jen pri prehravani mp3 a ted i v Q3 (to jsem zatim stacil objevit). cim vetsi Fbs dam tim je to horsi tak nevim jestli to je deskou nebo Cpu a nebo uplne necim jinym. please poradte ja nechci jet "jen" na 166Fbs (pri tom to je OK).uz jsem zkusil vsechno mozny :oops:
Zajimave ze ja problemy nepozoruju pri svem nastaveni, s FSB se dal nedostanu pac to uz nezvlada pamet a na druhou stranu se mi zvysovat voltaz taky nechce... Proc jsou problemy fakt tezko rict, divne :?
zkus treba vypnout v biosu onboard audio a pustit ten Q3 bez zvuku jestli to bude furt delat,pripadne stahni novejsi ovladace z www.realtek.com.tw jestli teda nemas :-)Citace:
ja ale myslim ze se sekne celej pocitac a poznas to jednak na zvuku ze se zasekne a taky s tim nejde nic delat (treba pohybovat mysi) :-( a to me ovladace na zvukarnu podle me nepomuzou. a vypnutou ji mam davnoCitace:
Původně odeslal Madman
Citace:
Tipuju to na DX9.0. Nainstaluj si tam starsi 8.0, uvidime. Stavalo se mi vlastne neco podobnyho - MP3 se ukrutne sekaly kdyz pracoval disk. Nepomohly zadny nForce ovladace ani M$ ide drivery, jen reinstall windoze pomohl.
to me nenapadlo :roll: , ja mam jeste jedny zalozni XP a tam je directX 8.1 (aspon si to teda myslim) tak to vyzkousim. dam vedet jak jsem dopadlCitace:
Původně odeslal Vitus
Citace:
Původně odeslal Ocampa
zkus v biosu nechat nastaveni pameti na optimal - hodi to tam sice horsi casovani, ale pameti pojedou - a zvysovani napeti bych se nebal - vcera sem testoval kolik zvladnou moje kingstony a dostal jsem se az na 196 MHz (nasobic 12x - takze @ 2352 MHz pri 1,825 V a pametem sem pridal taky o 0,1 V navic) dal sem pak nezkousel ale zkus to nastaveni - prave kdyz mas to optimal tak kdyz uz by to ty pameti nezvladaly, tak to najede myslim v naky horsi frekvenci
Dají se prosímtě nadefinovat názvy čidel, nebo musím vycházet z toho, co mi SpeedFan sám předurčí? Doteď jsem používal MBM 5.0 a tam to šlo, ale zase mi nepoznal ABSII. BIOS mám OC.Citace:
Původně odeslal Dawe
Dík
tak direct nepomohl ale lita me napeti od 1.84V az na 1.888V tak to muze byt tim. zkousel jsem i 350W Fortron jestli nemam spatny zdroj ale je to stejny. takze bud to dela procak a nebo deska je suxx kdyz neudrzi nastaveny voltage :-(Citace:
kolik mate nastaveny voltage a kolik to ukazuje?? kolisa to taky nekomu?
Citace:
??? co to je to sound storm?Citace:
Původně odeslal Halen tech
Co takhle zkusit tlacitko configure ? :idea:Citace:
Původně odeslal Antonín Plhal
MBM umi samozrejme zobrazit ABSII taky, staci kdyz v General/Advanced zrusis zaskrtnuti u Detect SMBus, pak se ti zobrazi vsechny cidla i ty ktere normalne MBM nedetekuje. Pak si zvol LM90 remote a to je cidlo v procesoru...tot vse.Citace:
Původně odeslal Antonín Plhal
To jsem samozřejmě zkoušel, ale nešlo nic změnit. Jestli to ale jsem v MBM, vrátím se k němu.Citace:
Původně odeslal Dawe
Mělo tam být: Jestli to ale jde v MBM....