To byla akce :) a já pořád čekám an to až mi přijdou ty peníze. Doufám že to bude OK :) A hlavně aby všechny fungovaly, reklamace by byla problematická :roll:
Printable View
To byla akce :) a já pořád čekám an to až mi přijdou ty peníze. Doufám že to bude OK :) A hlavně aby všechny fungovaly, reklamace by byla problematická :roll:
Aj ja dufam, ze ti penize pridu coskoro :wink: Reklamacia hadam nebude :-)
Dosiel, uz niekomu AC od mitchiho?? Ja cakam postu zajtra ;D ;D Nech sa skusi neprist :arrow: postarka :mweheh:
Tak vcera konecne dosla po strastiach zasielaka AC slima TC a systemove vetrone.Hned som nahodil vetrone jeden na odfuk a druhy na pritah cerstveho luftu.Su fakt tichucke tocia sa priblizne 1500rpm a skoro vobec ich nepocujem, maju aj TC takze si to tocia ako potrebuju.
Potom prisiel na rad najvacsi cooler a ten sa tam vojde AKURAT z toho vypliva, ze tam uz nie je ziadne zbytocne miesto.Take 2 mm od kondikov.Instalacia prebehla ok a podla ocakavania.
No a tu su hodnoty:
Pri 2Ghz
- 51C proc 35C system v klude teplota v cimre asi 25C
- 54C proc 37C system v strese teplota rovnaka teda horko aj mne.
Otacky od 2100 po 2300rpm Vsetko v zatvorenom case !!!!POHODA!!!!
Jeden problem nastal.Zacalalo blbnut 200fsb nieco sa asi prerieva ked je to zavrete. Ak otvorim case vsetko v normale. Robi to take obcasne vypinanie obrazu vo winoch ako ked je malo vdd ale toho mam dost. Pri gamese to hadze artefakty ako keby bola petaktena grafika a tiez obcas vypne obraz,ale grafikou to nie je. Tak som docasne znizil fsb na 180 a nasobic na 11. Zeby sa prehrieval NB alebo ramky???? Musim to nejako zistit...
Marty a Mitchi --THX--
Kosicania, teste sa, vcera to doslo aj mne, takze v pondelok su v KE.
Co hovoris na teploty :?: ???
Tak ked ich budes mat doma tak potestovat :!:
No uz sa tesim.
Nie si sam, konecne nejako zrobim bednu, teraz je len tak nudzovo.
uff :D tak som rad ze zasielky dosli v poriadku a ste spokojny ;D
PODARILO SAAAAAAAAAAAAAA!
Verim, ze tento uspech napomoze aj inym nakupom.
jj,ale uz nikdy neposielat cez hranice postou :!:
treba zistit ake podmienky ma UPS atd...
To hej, to clo je vrazedne...
Ale aj taq sa oplatilo.
BTW: stretnut sa v prvej dedine za hranicou a vratit sa nazad?
Alebo cez zelenu ;DCitace:
Původně odeslal Axel
To som navrhol par postov dozadu...
aj tak sa da,ale ze vraj UPS za teba vsetko vybavi a donesie ti to az domov to by vyslo urcite lacnejcie ako postovne z ciech+clo :wink:
treba zistit...
jj www.UPS.sk lenze neviem az tak dobre anglicky :?
tak sa na to niekto pozrite ;D
ved som to tu pisal ze pokial je to do 49EUR tak je to bez cla
takze mensie veci sa daju
vacsie s odretymi usami
2 Axel: Vetraky su uz v KE, len si treba ponich prist.
Nemame dnes doobeda nahodou stretko?
2rOn: Ja som ho tam pripevnil skrutkami, co sa dodavaju ku case. :D
Ide super.
Ok, to skusim. uz len dilemujem nad tym, ako tam nechat aj mriezku.Citace:
Původně odeslal Toxic
TAKZE UPDATE
case mam Frontier PL11A - blue
pred upravami
CPU 56*C
SYS 43*C
vetrak 2350 rpm
po upravach
CPU 43*C
SYS 34*C
vetrak 1430 rpm
ake upravy si konkretne spravil?Citace:
Původně odeslal Loki12
moje vysledky s AC:
predtym som mal Sunon 1208pts3 , prudko zregulovany (56ohm odporom), cize tocil velmi slabo (otacky netusim, odhad 1000). podotykam, ze ma tlustejsie jadro (stred s motorcekom) ako AC.
teplota bola cca 43 idle, 49-50 prime. bol nepocutelny.
AC arctic fan pro TC: idle 1300rpm, teplota 42; prime 1700rpm, teplota 47.
takze zlepseni takmer ziadne, otacky vyssie. ale aj tak je nepocutelny.
pokusim sa nafotit a uverejnit na mojej stranke
ale v strucnosti.
case ma moznost umiestnit dva vetraky vzadu hore pri CPU ako vyfuk a dva v predu dole ako nafuk.
ale v plechu boli len vyvrtane dierky ako odvod vzduchu.
nakolko uz bolo velakrat diskutovane ze je lepsie vyfukovat ako nafukovat tak som urobil na sledovne.
vzadu som dremlom (rucna bruska) vybrusil dva otvory tak aby mi sedeli s vetrakymi. dal som si tam tie dva AC SYS TC od Martyho - nastavene ako vyfuk.
v predu som modoval trosku viac. mierzku som ale nedal prec. nechal som ju tam. do predneho panelu z bokov som modol dva otvory ako nasavanie (este tam dam sietku na komare aby som vyzeralo lepsie a kvoli ciastocnemu prachu). vetraky nasavaju zvduch a zenu ho okolo HDD rovno do case.
spodok kde boli usb-porty som vykuchal uplne (nechal som tam len tie dvierka aby nebola vidiet velka diera) a dal som ich do 5,25 zaslepky (lepsi pristup ako tam uplne dole)
tepelna kapsa je len uplne hore pri zdroji ale odtial je to pomalicky nasavane dnu do zdroja a von.
inak super vec na zistovanie prudenia vzduchu som testol na chate.
miesto bocnice som prilozil sklenenu tabulu a priviazal gumov. zabol som komp. zapalil si Ši-Šu (arabska vodna fajka) a pekne som fukol do predu na case. a potom som uz len pozoroval. dym preletel okolo predku case nasali ho tie dve diery, potom okolo HDD preletel az k VGA kde sa rozdelil cca 60% letel hore k CPU a cca 40% ku grafike kde sa nasal a bokom VGA vystupal hore k CPU. tam uz sa uskutocnil kratky proces v podobe rychleho odsania von z case.
ako som hovoril cas dymu vysla az hore vedla zroja a odial pomalicky bol odsavana zdrojom von.
http://gangster.borec.cz/case.jpg