jasne Cochocen ma pravdu v tvojom pripade by sa oplatila len vymena za DLT3C a to tiez len v pomere 1:1 :idea:Citace:
Původně odeslal SEPO
Printable View
jasne Cochocen ma pravdu v tvojom pripade by sa oplatila len vymena za DLT3C a to tiez len v pomere 1:1 :idea:Citace:
Původně odeslal SEPO
To DUT3C ti ide fakt pekne ak ide na tej frekvencii stabilne...bral by som ho (teplota musi byt dobra). Moj co som mal predtym isiel tak na 2180 stabilne - nad 2200 MHz stabilita nehrozila.
Dobrej kousek DUT ale zazracnej urcite ne, vzdyt do toho pere 1.925V :) Ja mel DUT 1.85V (spis 1.82V) 2240MHz stabilne.
aa - ted jsem si toho vsiml....no, ja to zatim na vic jak 1,775 nezkousel...nechce se mi do toho prat tolik (bojim bojim)...ale myslim, ze bych se taky dostal jeste o kus vys, nez tech 2050MHz na kterych to jedu...
Až taká zázračná nie je. viz popis. Viac sa mi doň nechce trvalo dávať - neriskujem, lebo teplota sa blíži k 50-ke a to je pri takom napätí už riskantné. Tieto hodnoty som dosiahol až po dostatočnom "zapečení" 3mesiace!Citace:
Původně odeslal Chocen
Bodol by mi Gabov procák 1800ka ktorú testoval. Ale zatiaľ môžem len snívať :lol: :lol: :lol:
Alebo, že by Gabo nejako pomohol :?:
a opět jsme u toho - jaké je ještě dlouhodobě bezpečnéí napětí a jeho vztah k teplotě... ;D
2Sepo: tak nepomozem lebo tie 1800+ sa minuli - cele plato je uz predane :-o .
: Gabo :_
Dík za ochotu !
Chocen:
Už som o tom písal, skús pohľadať staršie príspevky, nechcem sa opakovať. Len krátko, Do 50°C môžeš ísť aj na maximum s napájaním t.j. 2V. Ale jedná sa o skutočnú teplotu púzdra nie to čo ukazujú rôzne sledovacie programky!
jj, vím že se to tu už probíralo, já jen že se to objevilo zas :wink: - je to taková věčná otázka průrazného napětí polovodiče ;DCitace:
Původně odeslal SEPO
Nejde tu len o to ake je teoreticke prierazne napetie, ale dolezity je aj vlastny dizajn CPU 8-)
Athlon este nikdy tento neduh nemal, co je podla mojho nazoru zasluha dizajnu.
Nie ako u P4 kde v dosledku zlej kalokulacie .... spravili chybu, ktora po prechode na 0.13mic spravila s ich prociku....obet :lol:
Co to mas za serii ??? Ja si koupil 1800+ vpmw, mam ocekavat shit ??? :?Citace:
Původně odeslal GABO
No mam 1800+ DLT3C JIUHB MPMW....no skus ho ...uvidis.
tak zatim nebyl cas na velky testovani, ale jede v klidu na 2200 pri 1.55V, to by mohl mit potencial, ne ??? ;D
Vyzera to dobre. Skus dat vyssiu voltaz (ak to uchladis).
No pri 1,55V mi ide na 2200 MHz aj mne...takze no problem. Skus ist vyssie..
Hosi hosi...tu davate take vysledky s 1800+ ;D Budte sefovia a skuste to s 1700+ :mweheh: :mweheh:
To je daco ako s 2400+ moc easy 8-) (Som od takeho overclockera ako Gabo cakal viac :roll: )
////////////{JUST A JOKE}/////////////
Gabo nie je overclocker, on sa len tak tvary.Citace:
Původně odeslal Semik
////////////{JUST A JOKE}/////////////
Akí ste to overclcokeri ze neviete ze 1700 je vlastne to iste co 1800 len preznacene :) ;D takze skoda ze na tu 1700+ DLT3C som nemal stastnu ruku co uz :? . Ale aj ta 1800+ staci.
2TOXIC: no jasne ze sa tak tvarim - zakryvam to ze som mafia 8-)
A aku mas teplotu ked ti bezi na 2200 Mhz ja to dnes skusim a som zvedavy ci to bude pri 1,55 v prime stable. 11 x 200 = 2200Citace:
Původně odeslal GABO
SKusim dnes aka bude..neviem ci som to uz nespominal niekde..
Hej mas to v tom clanku ... kde si recenzoval 1800+ ;D ;D
no ja mam pri 2200(12.5 x 176) 1,55V teplotu kolem 67 na epox 8k3A s AC slim silent pro tc, myslim pohoda.
fsb mam na 176 a jak to zvysim, tak nestihaj jiny komponenty, takze s poradnym experimentovanim si pockam na nforce2 desku
Hej mam takze pohoda :)
Takze teraz v odstupe 6 mesiacov od zakupenia T-Breda je jasne ze nejde o ziaden nepodarok a hlavne netrpi ani SNDS :wink:
Je to dalsi krasny dokaz, ze AMD vyraba kvalitnejsia a robustnejsie CPU ktore dokazu pracovat aj v estremnych podmienkach ;D
Intel by uz bol krasne dead...
btw... 6mesiacov pri 1,77v a CPU sa sprava lepsia ako pri kupe. (ide vysie taktnut...atd) Proste nadhera.
tak sem konecne splasil aspon 300W zdroj.A hned sem otestoval kolik z ty potvory zeleny dostanu. ;D .A sla az na 2400MHZ pri 1,7V! je to JIUHB 1800 DLT3C. Postlo to tak OK. Ale nevim az na jakou voltaz CPU muzu jit bez moc velkyho rizika? Prolez sem to tady a meli i pres 2V znamena to ze bych mohl jitv pohode az na 1,85V? Dik za odpoved