já na compu poslouchám hudbu filmy moc ne a v hudbě to je fakt rozdíl aspoň podle mých uší.v tomhle kX jasně vede.Citace:
Původně odeslal jago
Printable View
já na compu poslouchám hudbu filmy moc ne a v hudbě to je fakt rozdíl aspoň podle mých uší.v tomhle kX jasně vede.Citace:
Původně odeslal jago
Tak jsem nainstaloval podle Guide 2 ovladače pro A2 na Audigy a nějak mi nefunguje EAX Console (pár sekund se zdá, že se spouští, ale potom se nic neděje...) a Surround Mixer hlásí "Unable to locate SurMixer.crl" Mám všechny updaty, ale nic nepomáhá. Co s tím může být? ???
NEVERIM VLASTNIM USIAM!
TIE OVLADACE SU BRUTALNE
:D 8-) :eek: :drool: :o :P
Rozdil mezi Live,A1 oproti A2 ve kvalite zvuku je spis v tom ze si myslite ze to hraje trosku lepe (A2 ovladace alespon narozdil A1 chodi kloudne ve hrach) neprepinaji se repro z 5 na 2 atd.
Rozdil mezi Live, A1 a A2 oproti KX je slyset hned. Jeste jsem premyslel jestli to neni jen v tom ze je tam jinak nastavenej EQUALIZER, ale nevim, proste hrajou o poznani lepe
KX drivery umi rozehrat vsech 5 repro pri prehravani mp3
poznali jste nekdy ze jede EAX ja teda ne:))
ja teda jo :wink:
Jo když se tu probira to ruzne digitalni přehrávání, tak jak teda kvalita zvukovky ovlivňuje přehravaní Audio CD když ho digitálně grabuju a přehrávám přímo třeba přez Winamp přez spdif digitálně na stereo repro s digitálním dekodérem ? Jak v tomhle případě ovlivní zvukovka kvalitu zvuku ? Podle mě by do něj vůbec neměla zasáhnout a poslat ho tam jak je ne ? To znamená že je v tomhle případě jedno jestli mám Live nebo A2 nebo Aureon atp.?
Platí to tak ? ???
Ahoj, mam mensi problem.
Nejede mi pri driverech kX-full -> v35.34 mikrofon. vubec se nehlasi ani v hlasitosti , neni tam zadny zarizeni pro zaznam atd.
nevite jak na to ?
mam audigy 1
ten mixer je dost neprehledny mozna se to da zapnout nekde tam ale NEVIM KDE :(
diky moc
tak dnes sem si nainstalil kx ovladace a musim uznat ze je to COOL :o :-)
akorat mi chvili trvalo nez sem si zvykl na to nastavovani...ale to asi vsem :wink:
jeste by me zajimalo Kdyz zapnu ten sorround aby mi hraly mp3 ve vsech kanalech jesltli to nejak nezkresluje ??? ...
ALE musim uznat zvuk jmi prijde o poznani lepsi :-)
Jasne ze se to zkresluje, kdyz z 2 kanalu udelas 6, tak se to musi nejak zmenit a tim i zkreslitCitace:
Původně odeslal Tukancheez
uff, nikdo neví jak to tedy doopravdy je ? :?:Citace:
Původně odeslal ros
mno nevim..nekde tady na foru sem cet ze zvukovky dokazou vnitrne pracovat pouze se signal na 48khz..pokud to tak je i v tomlhe pripade tak neni jedno jakou mas zvukovku bo zalezi na tech prevodnicich..nebo je jednou jakou ams kdyz pouzivas sw prevod (treba ve foobaru)Citace:
Původně odeslal ros
ale nevim jestli to tak je i u toho digit.prehravani cd,zkus se zeptat glasmana nebo nekoho takoveho....
Má cenu ty drivery stahovat když mi nejde o nějaký "prostorový" zvuk
ale o křišťálove čitsý zvuk , a dokonale věrnou reprodukci??
Mám Audigi 1 u toho dva sloupy CA 130 od Cat berlin (Dva basový jedna katola na jendom-D´Apolito ) a v zesiku standart LM3886
nevim ted jake drivery myslis,ale treba kx drivery sou prave na hudbu a ne na prostorovy zvuk.....
Jeste jeden zajimavej link s odkazy na soubory:
Sblive -> Audigy
Audigy -> Audigy 2
Audigy 1 & 2 -> Audigy 2 ZS !!!!
http://forum.clubic.com/forum2.php3?post=16750&cat=4
Proč chodit tak daleko, když to Bananalama rozjel tady za rohem ;DCitace:
Původně odeslal AdminHawk
http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php?t=50325
Mas pravdu. Diky :-)
Vyšel nový YouP-Pax driver New Year Edition včetně balíku softwaru pro Audigy 4.
Kompatibilní s SB LIve, Audigy 2, Audigy 2 ZS...
DVě vereze: pro hry a por zvuk.
Já sem zatím vyzkoušel ten mod driver pro hry a pohoda, hraje to dobře.
Uvitam jakekoliv další příspěvky zkušenosti a dotazy...
Viz.:
http://www.driverheaven.net/showthread.php?t=66519 :idea:
Stáhl jsem ty YouP-Pax Ultra drivery a Live New Year balík a chtěl bych je doma vyzkoušet. Ale nevím jestli jsou ty ovladače a aplikace v čínštině nebo v angličtině? Na všech screenshotech instalace a aplikací je to čínsky. ???
EDIT:
Tak sem nainstaloval ten balík LIVE-NewYear, instalace čínsky, aplikace anglicky - super. Chtěl sem verzi 2005, ale ty linky sou buď nefunkční, nebo tak pomalé, že by stahování trvalo týden. Taky by neškodilo, kdyby to zapakovali v něčem lepším než zip. Ve WinRARu sem to zapakoval na 160 MB (original zip 209 MB). Jinak všechno zatím funguje dobře, až na to, že pokaždé když otevřu EAX Console, vypnou se Audio Effects a zapne CMSS 3D. A ještě ta čínština v AudioHQ.
Drivery YouP-PAX-VI-Ultra se mi nepodařilo vůbec nainstalovat, protože nahlásí "Archive is not supported" a konec...
Dotaz: V Creative audio Console->Decoder->Dolby Digital Settings je položka Dynamic range compression.
Víte co to znamená a která ze tří možností má být zaplá pro nejlepší zvuk???
idem to tam skusit nahodit...Citace:
Původně odeslal AXB
Nová verze YouP-PAX VI v2.0 pro SB Live!:
http://www.driverheaven.net/showthre...&page=33&pp=15
tak som ich skusal a mam jeden problem, v Surround Mixeru (a hocikde inde) mi ponuka len 4 repraky (je tam este 2 repraky, a Headphones). Vie mi niekto poradit ako rozbehat 5.1????Citace:
Původně odeslal AXB
Nová verze YouP-PAX VI v2.2 pro SB Live:
http://www.driverheaven.net/showpost...3&postcount=67