-
Re: E8400 Wolfdale - planuje nekdo?
Citace:
Původně odeslal
M.K.
screen 4GHz 1.28V
Co máš za prkno a paměti a co jsi ještě nastavoval?
-
Citace:
Původně odeslal
M.K.
screen 4GHz 1.28V
Jaký napětí je pro tenhle kousek vůbec defaultní? Respektive kolik to dá bez nutnosti přidávat voltíky nad "Normal"?
Přecházet z E6750, kterej dává 3,6 na default je asi hovadina co?!
-
Citace:
Původně odeslal
Darth Maul
Co máš za prkno a paměti a co jsi ještě nastavoval?
Asus P5K Deluxe, A-DATA EE, nastavené všechny položky ohledně napětí (krom Vcore a Vdimm) vždy na nejnižší možnou hodnotu. Load-line calibration -> Enable, ostatní na auto
Citace:
Původně odeslal
DamonCZ
Jaký napětí je pro tenhle kousek vůbec defaultní? Respektive kolik to dá bez nutnosti přidávat voltíky nad "Normal"?
Přecházet z E6750, kterej dává 3,6 na default je asi hovadina co?!
1.225V, zkoušel jsem jen 3800 a jel v pohodě cca 6h, pak jsem šel na 4GHz
Abys získal možná 10% zřejmě ano
-
Citace:
Původně odeslal
M.K.
screen 4GHz 1.28V
Moc pekny, gratuluju k super kousku. To je ten, u ktereho jsi hazel screen 4400MHz primestable? Kolik jsi jich vyzkousel, nez jsi nasel tento?
Ja jsem se dostal na max 4250MHz (8.5 x 500) 1.45V v biosu primestable, ale kvuli tichu to neni na stale pouzivani. Pameti mi jdou na velmi peknych 500MHz 12-4-4-4.0.
Kdyby jsi se ten svuj rozhodl prodat, rad te ho zbavim. ;)
-
Ne, je to jinej. Tamto byl Tray a už jsem ho prodal.
Je to druhý BOX co mi přišel do ruky. První byl nic moc.
//Měl by se mi zítra nebo v pondělí dostat ještě jeden do rukou, tak třeba bude ještě lepší...
-
Citace:
Původně odeslal
M.K.
Ne, je to jinej. Tamto byl Tray a už jsem ho prodal.
Je to druhý BOX co mi přišel do ruky. První byl nic moc.
//Měl by se mi zítra nebo v pondělí dostat ještě jeden do rukou, tak třeba bude ještě lepší...
To je skoda, vzal bych i ten prvni. :confused: Kdyztak dej vedet.
-
Muj tray jel 6h Orthos small FTTs pri 1,3V bios a 4Ghz.Ve win 1,31V,zatez 1,29V.Do toho jsem se rozhodnul pustit 3Dmark.Po 10min prijdu a bsod diky ati ovladacum.Neco ala atigll bla bla.Dekuji ti ATI za bez problemove ovladace.Posledni stabilni jsou 7.11.U 7.12 me nefungoval S3.Ted bsod.Super.:(
Chci jeste zkusit opacny extrem.2Ghz a 1V.Load teploty 45st.Mozna pujde jeste niz.
-
Uz nekdo mate E8400 z Alfacompu ?
Popripade oznameni o odeslani ?
-
Citace:
Původně odeslal
Zizi
mam ho objednanej odsud od vcera a zatim odeslani,jen objednavka prijmuta.
-
hmm...tak E8400 prisla, ale som sklamany a neviem kde je problem...
ci v doske, biose alebo samotnom cpu...
problem je v tom, ze cpu podava asi 1/3 vykon na default... pricom doska ho detekovala normalne a takisto aj cpu-z
BIOS je posledny F7c zo stranky GB, chladic je nainstalovany spravne...takze throotlovat by nemal
-navyse po resete cmos ... cpu nabootuje ako 6x333 ... nepomohlo ani vypnutie EIST, C1E supportu a TM2...
-po manualnom nastaveni 9x333 je vykon tak ci tak asi 1/3 ako by mal byt... co som pozeral winrar bench... Very sad
skoro som zabudol: doska Gigabyte P35-DQ6 rev 1.0 (p35 chipset)
stara dobra E6750:(
zajtra ho skusim na druhej MB GB p35c-ds3r
-
Citace:
Původně odeslal
Zizi
http://www.alfacomp.cz/php/product.p...0&SearchType=1
E8400 BOX v Brne skladem tusim 3-4ks. Jestli ma nekdo zajem, tak je mozny osobni odber primo v BRNE. Na E-shopu v Ostrave tusim nejsou.
-
Citace:
Původně odeslal
Neller
v samotnym eshopu tam blikaj ty zeleny fajfky jak o zivot a nic, ja myslel ze system alfy je leepe podchycenej,kdyz objednam tak uz odkud koli dojde.
-
Kdyz uz si prectu tohle: "O - zboží je na objednávku z jiné prodejny, zboží není na této prodejně skladem, ale lze jej objednat z jiné prodejny, na které skladem je", tak bych cekal, ze to Alfacomp jaksi udela za me... :rolleyes:
-
Citace:
Původně odeslal
nex
Muj tray jel 6h Orthos small FTTs pri 1,3V bios a 4Ghz.Ve win 1,31V,zatez 1,29V.Do toho jsem se rozhodnul pustit 3Dmark.Po 10min prijdu a bsod diky ati ovladacum.Neco ala atigll bla bla.Dekuji ti ATI za bez problemove ovladace.Posledni stabilni jsou 7.11.U 7.12 me nefungoval S3.Ted bsod.Super.:(
Chci jeste zkusit opacny extrem.2Ghz a 1V.Load teploty 45st.Mozna pujde jeste niz.
Zasa jeden z tych, co si myslia, ze je Orthos vsemocny...
Ak chces testovat stabilitu, tak doporucujem k Orthosu pustit aspon scandisk hlbkovy test alebo defragmentaciu... Alebo loopnuty 3D Mark na noc :rolleyes:
-
Citace:
Původně odeslal
Zilla
Kdyz uz si prectu tohle: "O - zboží je na objednávku z jiné prodejny, zboží není na této prodejně skladem, ale lze jej objednat z jiné prodejny, na které skladem je", tak bych cekal, ze to Alfacomp jaksi udela za me... :rolleyes:
Jasne to neni problem, ale dodani se prodlouzi o expedici z Brna do OV, tam se naskladni a nasledne expeduje k zakaznikum. Problem to jak rikam neni, jen to trva trosku dyl.
-
Citace:
Původně odeslal
PiT
Zasa jeden z tych, co si myslia, ze je Orthos vsemocny...
Ja vzdy poustim xhodin Orthos a x hodin soubezne 3Dmark.Ted me to spadlo jen diky ati driverum.Bohuzel.U me jsou bezproblemove 7.11.Ted testovano s 8.1.
-
Rano jsem s nima mluvil (alfa) pry bude jen 10 ks
Byl jsem desaty a rekl ze zitra nebo v pondeli je u me...ale zatim zadny mail o odeslani.
.
.
Takze zklamaní včera mi byl telefonicky zarezervován 1 ks k dodani dnes nebo v pondelí v alfacomp.
Dneska jsem tam volal a rikali mi ,že procesory uz nejsou volne ,že prislo 15 ks a uz nejsou.
Nevite nekdo ,kde by se dal sehnat ? (E8400)
-
už sa teším teraz a na dnešnú noc,konečne som rozbehol poriadne dosku maximus takže OC začalo,zatial :
OC na E8400,začal som na voltage 1.152V, 3600Mhz 450x8
orthos stable 30 min a jede dál .
teplota obe jadra 53-56st
-
hmm... tak CPU E8400 vyskusany na GB P35C-DS3R na ktorej procesor samozrejme funguje a jeho vykon je normalny...
-takisto GB p35-DQ6 funguje bez problemov s E6750...
takze problem bude asi niekde v biose "vlajkovej lode" od Gigabyte s chipsetom P35...
-
Citace:
Původně odeslal
Mtex
hmm... tak CPU E8400 vyskusany na GB P35C-DS3R na ktorej procesor samozrejme funguje a jeho vykon je normalny...
-takisto GB p35-DQ6 funguje bez problemov s E6750...
takze problem bude asi niekde v biose "vlajkovej lode" od Gigabyte s chipsetom P35...
Zkus jeste tuhle posledni betu, mozna by ti mohla pomoci:
http://rapidshare.com/files/84189684...6.F7E.rar.html
-
Citace:
Původně odeslal
Zilla
ahoj, dik za ochotu ...len tento bios som uz flashol cca pred 2 mi hodinami ...bol na xsforu a nepomohol:(
-
Citace:
Původně odeslal
Mtex
ahoj, dik za ochotu ...len tento bios som uz flashol cca pred 2 mi hodinami ...bol na xsforu a nepomohol:(
ale inak je fajn..da sa zvysit nasobic na 9.5 ..po 0,5... takze sa da jednoducho dosiahnut 8500
-
45 nm core 2 duo maju o 10% nizsi maximalny povoleny vCore na 1,365 > 65tky mali 1,5V ... to len pre tych, co donho bez mrknutia oka cpu 1,4+ ...
-
heh...tak som do neho dal 1,35V a rovno 4050Mhz a vykon je uz ok...
super pi 1M 11,59s
-
Citace:
Původně odeslal
Mtex
heh...tak som do neho dal 1,35V a rovno 4050Mhz a vykon je uz ok...
super pi 1M 11,59s
hehe ,taky 4050mhz ale 1.3V ,superPI 1M 11,422s