Tak mi prisla z reklamace ta pamet a je jeste horsi :-oCitace:
Původně odeslal DeeKay
Seitec si dela fakt dobry jmeno ;D
Nezvladne ani fsb/pamet 133/200 na Cl2,5 normal. :evil:
Takze zase reklamace :roll:
Printable View
Tak mi prisla z reklamace ta pamet a je jeste horsi :-oCitace:
Původně odeslal DeeKay
Seitec si dela fakt dobry jmeno ;D
Nezvladne ani fsb/pamet 133/200 na Cl2,5 normal. :evil:
Takze zase reklamace :roll:
tak si do riti priplat za nejakyho aspon treba Samsunga nebo neco, jinak se z tech reklamaci s.h.i.t.u nevymozats.... :roll:Citace:
Původně odeslal Kaspi
jak se pozna revize ty desky? respektive kde je ten stitek? kamos tu desku ma a nikde sme ten stitek nenasli. a ta ctecka tam nebyla :?
...stitok tam neni, ale je tam viac odlisnosti - najjednoduchsie to poznas podla toho kolko je tam COM portov bud tam su COM1&COM2 a to je ta starsia revizia oznacovana aj ako 1.0 alebo na doske je len COM1 a to je ta novsia revizia oznacovana bud 1.1 alebo 2.0
...niekde v tomto threade som dal odkaz na obrazok s vyznacenymi rozdielmi medzi tymito doskami :wink:
Kaspi: zkoušel jsem tam seitec ddr400 a jede na ultra,cas2.Chyby jsem netestoval ale na 200/200 byl systém stabilní.
JAK JSTE NA TOM S TĚMI VÝSLEDKY V AIDĚ ???
ojednal som si ECS .....A2 bez lan .ako zistim ci ktej doske mala ,alebo nemala byt pribalena citacka pametovych kariet?.(ci si ju predavajuci nahodou nenechal) dik
Dej vedem jestli tam mas druhy COM, CNR a treti konektor na vetrak a FireWire... Desky co se prodavaj v Cechach to totiz zadny nemaj :-(Citace:
Původně odeslal Robot82
da sa na tej doske menit nasobitel a vcore na CPU ???
...multiplikator zmenis pomocou dratovania a Vcore sa da zmenit pomocou VCore modu :wink:Citace:
Původně odeslal Radox
multiplikator se da menit na desce pomoci jumperu, az do hranice 12,5...
jakou mam sanci ze na vyse zminovane desce L7S... taktnu 1800+ na 2000+ bez jakyhkoli zmen (krom nastaveni biosu)?
Moc dik
...jasne, normalna sada sa da menit priamo na doske, ja som myslel zmenu premapovanej sady :wink:Citace:
Původně odeslal mutant2
Myslis Palomino ? Palomino na 2000+ taktnes, melo by ti stacit i tech 5% VCore navrch.Citace:
Původně odeslal great1
TBreda B taknes skoro na 100% 12.5x166 (zhruba PR2600) bez jakejchkoliv HW uprav.
Jak ale poznam ze to je Palomino ci Tbread?
samozrejme ze chci noveho Tbreada, nevim ale jak je poznat... jak tak koukam k Levi, tak tam vubec jadra neuvadej, jen u nekterych od 2500+ maji napsano Barton.
Oni se 2000+ delaji i .13 technologii?
...zajdi do sekcie AMD a tam si precitas o rozdieloch medzi Palominami a Tbredami A0 a TBredami B0 :!:
...Palomino ma udaje vypalene na jadre a Tbred v ciernom obdlzniku :!:
...ale vazne citaj a citaj, lebo sa to nemusi pacit moderatorom, ze tu pokladas otazky uz 100000x vyriesene a budes mat po chlebe :!: :?
celkom sa mi ta doska pozdava. a ageme ju maju za 1990 bez dph. je v tom ale hacik - je to bez citacky kariet, verzia 2.0 - jeden com. naozaj sa predava ta doska aj s pribalenou citackou? mam taky pocit, ze ti obchodnici si robia co chcu. :evil:
...no neviem ci by som to vytykal obchodnikom alebo ECS ???, ale zaujimave je, ze ta citacka ma byt prave v tejto verzii len s COM1 :arrow: snad ako cenove vyrovnanie za chybajuci CNR a COM2 :wink:Citace:
Původně odeslal stanley
vyzera to tak, ze nikto nevie presne ci tam ma byt alebo nie. v tom baleni chyba CNR, COM2 aj citacka. :-( na taku vybavu sa mozem vykaslat, to by ta doska musela stat 1500 aj s danou. ??? :eek: ;DCitace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
...jj vyzera to fakt, ze v tom ma chaos aj samotne ECS, alebo tie citacky odtial umyselne vyhodili ???
...skus napisat na nejaky support ECS ako to vlastne je ???
spíš bych to viděl na pověstnou nesolidnost našich obchodníků - to co inzerují často není to co prodávají
Kedysi som kupoval ECS L7S7A2 bez com2 s citackou.Citace:
Původně odeslal stanley
Teraz tu istu citacku v ageme maju za 199 a na obrazku je presne ta ista aku dodava ECS
Takze to vypada tak ze tie citacky predavaju samostatne.
podivej se na http://www.volny.cz/sini sekce galerie.Citace:
Původně odeslal Braindead
takže s námi obchodníci za vyjebávají - vsadil bych se, že od výrobce to chodí v jedné bedně, jen obchodníčka napadlo, že za takovou cenu přece nebude prodávat oboje, a že by na tom mohl něco trhnout......ludry to jsou!!Citace:
Původně odeslal Lukas-SVK
presne tak , kua :evil: , ja budem mat tu dosku zajtra od Agemu a stavim sa , ze tam citacka nebude, pretoze ju predavaju v Ageme zvlast !!!! :evil: :?:
... tomu sa hovori kseft jak svina ... :evil:
SOI -ku na nich .... :evil: