GTS objednána - uvidíme, co dokáže s C2D na 3,6 GHz >:}
Printable View
GTS objednána - uvidíme, co dokáže s C2D na 3,6 GHz >:}
Takže termín 10.11 je potvrzený, oficiální prodej dal ASUS k 8.11
Hm tak to som zvedavy co ten dabel dokaze :)
že bych vzal GTXčko hmmm :D
ziadny problem s kvalitnym zdrojom, jednu kartu s prehladom, na dve uz to chce trosku uvazovat a mat 3-4 vetvovy zdroj, inak do pohody ...
btw cpu limitd je gf 8800 najviac asi v 3dmarkoch, v hrach to je fuck, sice trosku menej fps,ale stale Xkratviac nez je potreba :D
V souvislosti s timhle me pobavil tento dnesni clanek na Inq, ve kterem se pise, jak je GF8800 strasne zavisla na CPU a jedine na co se odkazuji je 3DMark06, kde se jeste ke vsemu meni jen CPU score :mweheh:
Podle dodavatele to vypadá, že jsou potíže s výrobou, dorazí mi 15 karet a do konce roku už asi nic !!!! :mad:
Pustíš 3DMark a sousedům začnou blikat žárovky :p
Vážně - připadá mi to jako hrozné monstrum, jak PCB, spotřebou či chlazením, tak extrémním počtem osazených součástek, ví nějaký odborník, proč to není nadesignované s méně součástkami a méně složitě? (alespoň tedy pokud je viz níže skutečně final PCB)
http://img144.imageshack.us/img144/2793/21827005vs1.jpg
Taky mi nepřipadá, že by to bylo nějaký extrémní. Je to jen podřízené designu pro 384bit sběrnici. Jediná alternativa by byla rozdělení pamětí na obě strany PCB po šesti, ale to by na ceně neubralo, spíš naopak.
tiez si nemyslim ze by bola nejaka zvlast komplikovana ...
inak dnes sme si dotiahli 30" panel aby sa dala lepsie testovat a on na tom ten gothic nevyzeral zle :))
No tak je to čistě subjektivní, zadní strana PCB mi prostě přišla, že má součástek až dost ... Jsem docela zvědavý, jak to bude s novými ATInami - předchozí generace byla méně energetická než nV, u současné je to naopak, u další se to třeba zase obrátí ...? Jsem zvědavý na zkušenosti, aby nedošlo k nedorozumění - pro mě je stále zvláštní představa, že takováhle grafika může žrát 2x víc než můj celý počítač, ale to do výkonového bláznění zjevně nepatří ;)
lenze ona tato grafika je aj Xkrat vypoctovo vykonnejsia ako tvoj pocitac (A to vratane procesoru, nielen grafiky) :) takze tam nejaky ten "performance per watt" skutocne nastava aj napriek spickovej spotrebe ;)
Tak tohle srovnání by bylo na místě, kdyby ty dva subjekty byly funkčně obdobné, ale to je jedno :p Je známé, jak jsou řešeny 2D/3D módy, resp. spotřeba v nich? To bys vědět mohl a to je imho docela zajímavé ;)
to je uz NDA informacia takze si na nu pockate :)
no presne tak, bedlive koukam, jestli neco nevykecas :-). ale at aspon neco prozradim - SLI jede i bez "SLI ready" driveru (a proti protestum z nVidie, ze to nemam zkouset) dost obstojne (sice ne jeste v tolika hrach jako SLI GeForce 7 karet, ale rozhodne neporovnatelne spolehliveji nez Quad-SLI), utahl jsem to v pohode s trivetvovym 620W Corsairem vcetne Core 2 X6800
a jeste jedna vec - kdekoli na webu uvidite vysledky s temi leaknutymi drivery (jine nez 96.94), tak jim moc neverte, hlavne ve hrach je vykon s 96.94kou uplne jinde
postnul bych nejradsi vsecko (je to tak tezky vydrzet), ale nejsme Cinani, abychom si mohli kaslat na NDA
MadCap & Mirek: mohli by jste testnout 8800GTX s ruznymi procesory, jak se projevi vliv procesoru u teto grafiky? konkretne v rozliseni 1280x1024 s nastavenim 4x/8x, coz je u dost lidi nativni rozliseni lcd a s procesory O144 [na 2700mhz nebo s netaktovanou FX57], dal s nejakou X2 3800 take nataktovanou [ci FX60]a pak s Conroem? proste s tremi variantami na foru nejcasteji se vyskytujicich procesoru s jejich bezne pouzivanymi frekvencemi? dost by mne to zajimalo jake budou v nejcastejsich hrach s zapnutymi vyhlazovani [HDR atd.] v tom rozliseni vysledky. ??? a asi nebudu sam DIK
No ten rozdil zajima asi vic lidi.
Chtel jsem pockat, ale kdyz Radim rikal, ze mozna nebudou, tak jsem taky jednu objednal a pak uvidime. Snad nepujdou ceny hned nejak dolu.
8.11. odpoledne :-)
viz. here:
http://www.czechcomputer.cz/disc_doc...C.html?ansid=5
ty jsi fakt ďábel, Maulíku :lol: