No by som sa pridal tiez tak asi tych 5 tiez ked bude nejaka dobra cena napr. tych 20 :idea: ci uz Sk alebo Cz ;D
Printable View
No by som sa pridal tiez tak asi tych 5 tiez ked bude nejaka dobra cena napr. tych 20 :idea: ci uz Sk alebo Cz ;D
Tak ja beru dyztak 3 ;DCitace:
Původně odeslal ManDark
Beru taky 3. Zkusím se poohlédnout po OV, nebo kontaktovat DUDU pro bližší info. Ale až v Pondělí. Tak doufám, že někdo bude iniciativnější ;D ;D Valim, zdarec.
ja beru 2 - jednu dam na svoje AMD , druhou na svyho Celerona :lol:
Ja si vemu ty 2-3,jestli to bude stat tech +-20kc ;D
Tak zistoval som min. vyroba je asi 500 kusov a potreboval by som kvaltinú predlohu aby to bolo dobré :wink:
500kusu je dost :)
Předlohu udělá Dee a já beru 5ks :)
Bylo by to jako s nápisem Overclocking.cz?
KUA,a co cena??A co vice druhu :DCitace:
Původně odeslal Marty
kousek od prace mame tiskarnu a vyrobnu vseho moznyho, tak se zkusim zeptat :)
No kdyby to nebyla tadle tlusta (nevim jak ji nazvat :-) proste ta sirsi, vypukla), ale ta tenkaco je treba ta klasicka od AMD tak by to slo udelat normalne v tiskarne ne? Jen by to asi nezastrihli :-(
kdyz si reknes, tak ti to klido zastrihnou
JUPIIIIIIIIIIIIIIII
Dnes rano prisla mama z nakupu , v ruke mala 5 rovnakych krabic, spojenych lepiacou paskou... Pozeram, ze co to moze byt? A matka hovori: Preboha, ved tebe prislo nieco zo zahranicia! Dufam, ze tam neni nejaka faktura! - Ja som je baliky zobral a pozeram na ne a tam stalo: Odosielatel (to pekne logo) AMD ... adresa... UNITED KINGDOM...
Tak som sa potesil a uz som rozbaloval kalendare... Su naozaj krasne. Konecne mam na stene pekny kalendar...
AMD RULEZZZ
to Manik
S ktorej stránky si to objednával?
Citace:
Původně odeslal Manik
KUA,a jase raduju na 6 nalepkama v obalce ;D :? Odkud si to bral??KUA,ja chci taky!A co tam este bylo??
kurna ted koukam, jaktoze AMD nema u nas web? to jim delame tak malej obrat? meli bysme si vsichni koupit new procaky ;) at se jim to vyplati ;D ;D
TZaky sem sem se divil,ale je tady nejaka zenska pres marketing,tady v CR....Citace:
Původně odeslal Rabban
hmm Stankova.... ze by mela neco spolecnyho smanazerem AMD pro CR Igorem Stankem? ;D
NO dobrá, ještě mě zajímá jak to vypadá s těma logama jak tu někdo sliboval? Já bych jich bral pět. Kdy budou k dostání???
tipoval bych ze nikdy, rptoze to jako obvykle nikdo enzaridi :lol:Citace:
Původně odeslal eraser
Hej já mít možnosi to udělat tak je okamžitě udělám. Nechápu že může bejt někdo ak línej....
Ja som ich objednaval z GB... A teraz som si objednal z Nemecka a z Francuzka nalepky a taq... A ta *** z Polska sa mi neozvala... :-(
Alebo keby hodil ten obrázok(nálepku) niekde na stránku aby sa dala stiahnuť a každý nech si poradí ako vie ???Citace:
Původně odeslal eraser
:arrow: Ja by som si to vytlačil na atramentke a prelepil hrubou reklamnou fóliou :idea:
Tobe se zobrazuje GB??Me se tam nic neukaze???Citace:
Původně odeslal Manik
No to som objednaval taq pred 14 dnami, teraz tam uz nic nemaju ;DCitace:
Původně odeslal SPYKER