Barevná je imho mnohem lepší ;)
Printable View
Barevná je imho mnohem lepší ;)
teda, jedna fotka a pochvalena ve dvou verzich;)
Taky jsem pro barevnou :)
ja uz se ji asi prekoukal;)
no tak ja diky krasne zelenym okenicim jsem rozhodne pro barevnou..
hlasuju pro barvu, moc hezka kompozice.
Hlasuju pro barvu, krasny barvy :cool:
Tiež hlasujem za farbu.
zelena a modra pry uklidnuji a v pripade teto fotky i krasne zvyraznuji veselost toho baraku . . .
Samozřejmě barva - záběr i objekt dle mne téměř luxusní... ;)
no jsem rad ze se vam to libi. protze pred zverejnenim jsem to dal ke zhodnoceni par lidem a tvarili se na to vselijak. takze jsem myslel ze me s tim poslete k sipku.
Asi myslíš jiných pár než jsem já, že ;)
;) - aneb smysluplny postCitace:
Původně odeslal jan555
EDIT: uznavam ze "neco" pravdy na tom je
na prosbu Tominka jsem to probral od zacatku:
nocni mesto je skvely barvama, trosku moc glow na muj vkus, to samy katedrala..
[vlozka]
ja obecne jsem proti softeni (kuprikladu, kdyz nekdo foti holky a ta na sobe nema videt jedinej chlup/pihu/por tak to fakt ne). Spis to ber jenom jako pocity, techniku zrovna JA asi fakt kritizovat nemuzu:-)
[/vlozka]
ale http://www.maskola.cz/4um/mhd.jpg je hustohustozni foto, krasne mazly, super barvy....a prepaleny svetla? pfffff... nocni foto...
akvadukt - v jednoduchosti je sila :cool:
k baracku sem se uz vyjadroval, tot z me strany panacku:)
Mne se urcite taky vic zamlouvaji barevne fotky. Docela se mi libi obe dve barevna fota z predchozi stranky (ac tu nekdo pronesl ze to jedno je o nicem). Podle me zachycuji prijemnou atmosferu (teplouckooo - uz chceme jaro-leto prosim :))
Taky přidám svůj názor. Tvůj styl se mi líbí, na to, jakou máš techniku, děláš opravdu moc pěkné záběry. Jediné podmořské se mě nijak nedotkly, pak ještě ta autodráha jde mimo mne. Ale ostatní věci, ať už krajinky, noční fota, barevné jeskyně či geometrické útvary, vše se mi vážně líbí. Jen tak dál!
diky vsem co zkouknuli vsechny me vycvaky a nejak se k nim vyjadrily. dnes pro vas mam jednu lahudku - alespon z meho pohledu. Je to vpodstate ma prvni fotka vubec. Nepatrne srovnane, rucne lehce odaberovane (ten Zoner me uz fakt toci) a nepatrne orizle. Abych z toho mista kde jsme fotil dostal do zaberu vse co jsem chtel tak Ixus lezel na silnici na malem stolnim stativku;) takze
23 - Vesnický koste
http://www.maskola.cz/4um/Petrov-small.jpg
... vyjimecne je tam i plny nahled
Toto je viac než slušné. Na to že to je z IXUSu je to priamo vynikajúce. Fakt pekná a donrá kompozícia.
tak to se mi rozhodne libi, skoda ze tam stala ta auta, bez nich by to melo 120%, takhle jen 110 :-)
no VSECHNY me fotky jsou z Ixusu ale tahle byla PRVNI co jsem cvakl;)
jinak diky za chvalu - potesi
Je to klasika :-) Na to že to je tvoje 1. foto tak si myslím že to je dobře zvládnuté. Kompozičně to nějakou výraznou chybu nemá ( nevím jetli šlo jít blíž aby tam tolik nelezl ten strom) a s omezeným dynamickým rozsahem taky nic moc neuděláš.
A ted mi povez ve ktereze vesnici maji takovy krasny kostelik, to asi nebude z Cech co :) Tady se na vesnici akorat tak snazej nejak amatersky osvitit polorozpadlou stavbu a pak to vypada docela roztodivne. :confused:
je to Brno - a vesnici ho s oblibou nazyvaji nekteri lide z naseho hlavniho mesta:DCitace:
Původně odeslal NightKing
... tak jsem e toho ponekud necitlive chytl
Jj, je to parada, tominku ty jsi snad porad vecer venku, ne? :)
na zacatek to neni spatne, nelibi se mi ta vez az prilis stredu, nema to temer zadnou kresbu, splyva to vsechno dohromady, myslim, ze z toho Ixusu by slo vice.. stahni kotrast..