paradni! nemam slov
Printable View
paradni! nemam slov
Pekny, jeste bych mu nechal trosinecku mista za zadkem.
Jinak fakt netusim, co se ti stalo v zivote tak zasadniho, že jsi tak zněnil svoje fotky. Ale rozhodne to nevadi.
super snek. moc pekny :)
Dobre, ale me vadi ta obloha tam uz je dost videt ten SW, i kdyz ma to neco do sebe a jako celek k tomu asi patri, pekne, ovsem mozna by to slo v PP jeste lepe ci radsi vubec :)
Vinci, upřímné uznání - tohle je SUPER!!! :cool:
tleskam. naprosto super fotka
jo ve dne mi to pripadalo lepsi, ted taky vidim urcity nedostatky, snazil jsem se trochu dostat kresbu i na predek sneka, mozna jsem mel pouzit blesk, a prave tim vznikl sum na mistech, kde ted je...Citace:
Původně odeslal Skodik
dekuju za pochvaly.)
Camillek: nic proste mam rad zmeny, rad se ucim fotit novy veci...
Mně se to také moc líbí, jen mě tam ruší ta vinětace...
no ja nevim, co si o tom myslet,.. ten kluk tam vylozene "nesedi" jako by tam byl dolepenej
hm taky mi tam prave uplne nesedi takze jsem si chtel overit vas nazor...thxCitace:
Původně odeslal Pocket
me tam 100% sedi . je to podle me uzasna fotka z ktere cisi ponura atmosfera . jednoduse super z meho pohledu .
mohl by jsi zase pro zajimavost hodit puvodni foto pls ?
no podle me tomu jeste porad neco chybi, ale presne nevim co...
no je to uzasna fotka. ale mas pravdu ze tam neco chybi nebo nesedi. ten ramecek mas tak ja k je asi z nejakeho ucelu...
zkousels jiny format? i kdyz na sirku to vhledem k originalum asi nedas...
Me se to libi, vypada to trochu jak kdyby byl clovek pod vlivem nejake drogy... zajimave!
http://wtphracky.cz/admin/fotky/6-2.jpg dalsi varianta...
To co tam nesedí je stín toho kluka. Scéna je ve stínu, takže není důvod, aby měl kluk takový (výrazný) stín, jaký má. Pak to vypadá, jako by se vznášekl kus nad povrchem ;-)
to je stin od mesice co sviti ;).. ok testnuCitace:
Původně odeslal no-X
skodik ma pravdu. otazka jestli takovej chlapec - duch ma vubec stin hazet ;-)
Urcite, kdyby tam stin nebyl bylo by to dost nevyrazne imho..Citace:
Původně odeslal tominek
btw: nejak uz me neprekvapuje, ze se shodneme, hehe
tohle uz je bombasticke
jj, urcite best ze vsech tri :)
Mam za to, ze z hovna bic, ktorym zapraskas, neupleties.
suhlas, z nicim zaujimaveho cvaku ulice v kombinacii s fotkou divne vykruteneho chlapa co vypada ako keby mal parkinsona (no offense) imho moc vody namutit nejde. Ta posledna varianta by bez toho chlapca bola pekne manipulovana fotka :) s nim tomu nejak moc nerozumiemCitace:
Původně odeslal PiT