LOOOL tak to uz beru... 215.. jeste aby to nedala...
Printable View
LOOOL tak to uz beru... 215.. jeste aby to nedala...
A co na 8Rda 225 ...??Citace:
Původně odeslal Dawe
Chladim NB i SB
Jasny, ja mel na jednom kousku taky 220 synchro, ale na jinejch bez vdd ani tuk, byly naky naladovy. Podivej se jakou mas revizi NB.
Mne pomohl novej bios a pak haluzoidni prehazovani ramek, v jednom nech tela jet synchro mrcha ani 200, v jinym zas 215 ani nemrkla.
:oops: :oops: Pánové neví tady nekdo kde najít nový bios na EPOX 8rda+ ?????? Potřeboval bych nejnovější a nejaký best off pro overclocking. Tak jestli vite tak mi tu nejaky odkazek napiste. Dik :-)
Co takhle na www.epox.cz?
a co takhle sekce BIOSy? :!: :evil:
mohl by tu pls nekdo zalozit neco jako "Vse o 8RDA3+" ??? neco jako je ve via sekci "Vse o 8kra2+"
mel bych totiz par dotazu....tak napr. kde jsou ty tri cidla teploty co detekuje speedfan - prvni je zrejme CPU, druhy je "motherboard" a treti nevim - no mem systemu ma skoro porad hodnotu 28oC
dal - se tu debatuje o casovani pameti na nforce2 - ja mam CL2-2-2-5 @166MHz - zmena tras nic moz nemeni (aida R:2620 W:940, sandra int:2562 float:2421)....
a pak jeste by mne zajimal blizsi vyznam bitu v registru 6f NB - tj ten registr kde je bit4=1 => Stop Grant Disconnect enable (nekdo totiz pod clankem na pctuningu o chlazeni timhle zpusobem zminoval, ze do toho registru dava 1f (ja mam default 8f) misto 9f)
Tak to urcite ne.. To by tu za chvilku mohl byt thread na kazkou desku zvlast..!! A na to casovani pameti tu mame :arrow:thread . Tak to smeruj tam..Citace:
Původně odeslal Lukas L.
skus http://www.motherboardfaqs.com/news.phpCitace:
Původně odeslal Paladin
tu najdes pre tvoju dosku vsetko
Od včerejška mám desku Epox 8RDA3+ revizi 3.1 a mám s ní jeden vcelku zásadní problém - z nějakého důvodu mi nedetekuje floppy mechaniku. Nevím, zda je vadná deska nebo něco špatně nastaveno v BIOSU či nakonec jestli není vadná mechanika (ale to asi těžko, když mi na předchozí desce fungovala)... Neměli byste někdo nějakou radu? Díky
Otazka pro majitele 8rda3+ Kde je umisteno čidlo temp3 a temp2? CPU čidlo ukazuje celkem dobre (40 max) ale tp t3 ukazuje pomerne vysoke teploty na to ze by to mel bejt chipset, nekdy to vyleze az ke 40ti a to čidlo T2 ukazuje zase nizke teploty 2-16C. Mam v tom fakt bordel. Teplota chipsetu nemuze bejt 40C protoze mam dost ucinyho wodnika.