jj presne tak asi jsem se prve nedostatecne vyjadril. prijde me upozorneni na mejl ale nedojde na telefon. podivne je ze na VSECHNY ostatni emaily co mi na email.cz prijdou me upozorneni dojde.Citace:
Původně odeslal Geeker
Printable View
jj presne tak asi jsem se prve nedostatecne vyjadril. prijde me upozorneni na mejl ale nedojde na telefon. podivne je ze na VSECHNY ostatni emaily co mi na email.cz prijdou me upozorneni dojde.Citace:
Původně odeslal Geeker
hmm, mozna varianta je, ze tech mailu chodi z 4a vic a blokli ty SMS sspessl z 4a.
To se mi nejak nezda, ze by nechaly prijit vsechny upozornovaci maily, ale uz tu sms by mely bloklou ??? Jednak by to muselo byt spis na zadost mob. operatora, jelikoz prece seznam a spol. tim nemohou byt zahlceni, a jednak i z jinych for to chodi a ze by si vybrali zamerne OC se mi nezda... Chyba bude u seznamu nebo Vodafounu...
OT pro zasmani / Spis jestli nekdo na seznamu neni z PCT a nezablokoval sms ;-) /OT
Takze pres veskere dusovani ze to neni chyba seznam.cz jsem udelal maly test nechal jsem si preposilat upozorneni na jiny mail a svete div se! Ty co odesila forum nechodi ani na jiny mail. A pak ze je neni chyba u nich jsem zvedavy jak se k tomu postavi. (BTW sami mi to poradili)Citace:
Původně odeslal Jezevec
Dost poctive jsem hledal, ale nenasel...
Zajimaji mne jaka plati pravidla pro ohodnoceni postu (uzivatele). Nejvice kdy ho mohu ohodnotit znova. Nechce se mi rozdavat karmu jen tak pro zabavu.
Nechcem koli tomu zakladat novy thread, tak to hodim sem.
Dalo by sa nastavit forum tak, aby sa prilohy otvarali v novom okne?
Je mi jasne ze ich nieje problem davat takto otvorit rucne, ale predsa len, automaticky by to imho bolo lepsie .. casto krat sa mi stane, ze otvorim prilohu a potom si killnem ten tab :) este ze je v opere ten trash bin :)
Citace:
Původně odeslal SajmoN
...pripajam sa tiez k tejto ziadosti - stava sa mi to iste :confused:
Sorry, neberte to, že to nějak extrémně řeším, ale všiml jsem si změny počtu "karmačtverečků" u nicků, má to nějaký zvláštní důvod? :D Jen mě to praštilo do očí, tak mě zajímá proč se to změnilo, nevolám po návratu předchozího stavu! :wink:
Ajo ja to zapomnel dat takze klik tadyCitace:
Původně odeslal D_a_v_i_d
Nevyřešilo se to už nějak s tím seznamem? Mě totiž taky nechodí upozornění na mail:mad: