V Alzasoftu, Mironetu maji taky nove ceny. Czechcomputer zlevni asi az zitra (s novym cenikem). Zatim ale stejne procesory skoro nikde nemaji skladem...
Printable View
V Alzasoftu, Mironetu maji taky nove ceny. Czechcomputer zlevni asi az zitra (s novym cenikem). Zatim ale stejne procesory skoro nikde nemaji skladem...
Tak v Sofcomu me sdelili cenu 3700+ (taky se slevnovala), ale kdyz ty vsechny ceny upravi v ceniku nevi-to zepry zalezi na Prazske pobocce.
ps: nejlepsi ceny ted maji asi na www.foxpc.cz (jedny z nejlepsich)
ps2: jo, ale skladem nemaji ted nikde nic (sofcom, Foxpc....)-sem se dival a vsechny tydle AMD (sigle u dual core) maji jen na objednavku:-(
Tak to mě teda naštvalo...včera jsem prodal svůj Opteron a hned objednal 3800+ na FrostComp s tím, že byly skladem a teď najednou nejsou a další dodávka je až 4.8. To fakt dokáže naštvat...:(
FoxPC aj Petracomp ma dodanie do dvoch dni tak to niekto skuste ;-)
Citace:
Původně odeslal tomase
uz zkousim Foxpc, tak uvidime kdy proc prijde (ale objednal sem jen 3700+ Single core, ale cena 3200kc myslim ze hodle slusny)
trochu offtopic ale podívejte se na www.alzasoft.cz jaký velmi "vtipný" leták udělali ohledně cen, jak šíleně slevnili procesory, no a ta cena u X2 3800+ je fakticky "bomba" :D :D
Dotaz: je rozdíl mezi X2 4200+ a X2 4400+ skutečně jenom v tom, že 4400+ má 2x větší L2 cache? Anebo je i nějak "vylepšená"? Jsem koukal že revize 4200+ je E4 a 4400+ je E6...
A ještě zopakovaný dotaz z minula: nevíte jak se dají chladit RAMky? Kromě ofuku z chladiče CPU a celkovým chlazením skříně. Zkrátka jestli (a jak) tam někam nakostit větráček nebo tak...
Díky za reakce.
Citace:
Původně odeslal meteor
4200+ je jadro manchester a 4400+ je jadro toledo tj jadro co ma fx60
ten letak je trochu starsi ako 24.7. Musel by som pohladat v maile kedy mi prisiel, ale imho viac ako tyzden dozadu..
edit: aha tak sorry to je iny letak. Fakt ze tento je dnesny. no LOL ;D
pameti nejlip ochladis, kdyz jim das mensi voltaz-jako u prociku tak i u ramek pridani voltaze znamena zvetseni tepelnyho vyzarovani. Ale mensi voltaz=mensi OC a to my prece nechceme ze:-) Nejlip se me osvedcil primy ofuk pameti 80kou vetrakem a taky ti hodne pomuze kdyz mas poradny pruvan ve skrini (a nemas tam bordel v kabelech!!!!)
Takže jen pro info, objednal jsem včera u FrostComputers a v pondělí ho budu mít doma, což je super, takže pak dám vědět, jak si vede...:)
Zajimave je, ze v ceniku stoji X2 3800+ asi 4700,- Kc od rana. Letakova cena je pres 7000,- Kc no nekup to :mweheh:Citace:
Původně odeslal Spajdr
pak prosim poreferuj.. serie,TCaseMAX, OC atd atd... ;-)Citace:
Původně odeslal Stoobi
nono, na taketo slova pozor ;) su pamete, na ktore to nefunguje :) napr moje corsair 4000PT (Ci tak nejak sa volaju proste 500 3-4-4-8) maju radsej menej voltov (2,5-2,6) a horsie sa im vodi pri 2,8 ;)Citace:
Původně odeslal Neller
Citace:
Původně odeslal MadCap
Jasne ze vyjimky se najdou. Ale kdybys to chtel vedet, tak ty pameti co mas se ofic. testuji pri 2,75V.
Takze som vcera testoval AMD64 X2 4200+, TcaseMax je 65c, vytiahol som z nej 320x10 pri 1,5v nechal som pustit prime cez den tak uvidim co to da, ale uz dost to hreje.
OMG kde si to kupil? Seria?
320x10??? Neni to nejakej super kousek...Tak to drzim palce at dobre slape.Citace:
Původně odeslal Xentaur
Skoda ze ja nez budu mit prachy,tak uz na me asi zadnej X2 nevyzbyde :(
kupil som ho v Ageme v BA piatok hned pri zlacneni, na zistenie by som musel davat dole chladic, vysledky zatial co som robil na 300x10 boli velmi dobre co sa tyka vykonu cpu
No bodaj by nie kua! Dvojjadro na 3GHz, vsak to mas FX-60+ Ta seria by naozaj bodla, pretoze vacsina bude kupovat v Cechach.
ked budem mat dnes cas, tak skusim pozriet na seriu
no ak ti da 3200MHz tak si na tom lepsie ako clovek co to chladi MACH IICitace:
Původně odeslal Xentaur
pozeram ze tam mas iba primecooler no neviem ???
nikdy som nepovedal ze to aj na takej frekvencii prevadzkujem, uz pri 3gz to pecie ako ....., takze tak. Vyskusal som kus potestoval ale bezim na 2,8ghz.
Si zober ze aj velmi horuco tak by som to nechcel prehnat.
Ake mas teploty s tym Primecoolerom?
pri tych 2,8ghz idle 42 pri full load okolo 52 stupnov
pri 3,0ghz idle 45 full load 55-57
pri 3,2ghz idle skoro 49 a a pri full load uz to ide skoro cez 60
skoda ze mam tak horuco v byte boli by urcite mensie teploty