...jadro tazko povedat ci este pojde hore, ale pamete by si mohol dat aspon na 1150 8-) sak vyskusaj ;DCitace:
Původně odeslal MATRIX
Printable View
...jadro tazko povedat ci este pojde hore, ale pamete by si mohol dat aspon na 1150 8-) sak vyskusaj ;DCitace:
Původně odeslal MATRIX
Tak pamate som dal na 1050 ale viac som neskusal lebo v 3dmarku mi to hodilo artefakty - co som vsak zistil bolo to jadrom kedze som ho dal na 570 - z coho vyplyva ze to je asi strop mojej karty i ked s lepsim chladenim resp. vymenou pasty by sa nieco mohlo porobit - lebo i s artefaktami to bolo rock solid - a tie sa neobjavili hned zo zaciatku ale az ked sa karta zatazila.
Rad by som vedel ako spojazdnit VIVO na tejto karte. CO by som potreboval je aby mi fungovala PS2 na monitore bez pouzitia Tv tunera- naistaloval som i wdm capture drivere ale v programe Dscaler i ked dam volbu hardwaru nvidia a zvolit video input na s-video - alebo composite tak sa nic nezobrazuje.
ja som moju krasavicu dal na 580/1170 a isla v pohode ziadne artefakty ani nic ale prui zdvihnuti na 590/1180 az v druhom teste isla aj s toskou artefaktov, je pravda ze sa trochu zahrieva ale v half a doom na ultra high detailoch slapala viac ako 3 hodiny.. a v 2005 dala 3844 :idea:
Gainward 6600GT 128MB DDR3 AGP Golden Sample
sice tu je diskuse okolo MSI nicmene vlastnim gainward a jsem s nim spokojen po vsech strankach ,kdiztak muzete mrknout na muj benchmark
na dane sestave
http://djstudio.a4.cz/gainward.htm
Kartu mam tak mesic a zatim jsem nenarazil na zadnej problem.
Hlucnost vetracku v pohode,teplota jadra take po zatiyeni nepresahne 60stupnu , otevreny case.
ahoj, viem ze je to mierne mimo... ale chcem sa opytat na grafiku presne od MSI, 6600GT ale PCI-E.. ake su tam, prosim vas, pouzite pamate?? chcel som to dat do threadu MSI 6600 GT PCIE, ale zial je LOCKED.. dakujem velmi pekne.. ide mi o to ci su pamate 2.0 alebo 1.6ns... thx :-)
Mam MSI 6600 GT a ked zapnem obraz tak niekedy ho mam pekne jasný a niekedy je velmi tmavý a rozjasni sa mi asi tak za pol hodinu. Nejde to poriadne nastavit ani zvysenim jasu lebo po pol hodine ho musim potom uberat. Ale niekedy nabieha obraz jasny. Cim to moze byt? Ovladacou som skusal viacero nepomohlo. Dik Robylo mi to aj, ale menej aj na starej radeonke 9600XT.
To spis vypada na monitor, nez na grafiku, kdyz Ti to delalo i na Radeonu...Citace:
Původně odeslal tomprost
Muzete nekdo poradit jaky sou ted nejlepsi ovladace na MSI 6600GT ???????? nejlepsi nemyslim nejnovejsi :)
...no to ti asi nikto nepovie s istotou :wink: ale napr. ja momentalne pouzivam 71.84WHQL a som s nimi spokojnyCitace:
Původně odeslal hulda
Hi, chtel sem se zeptat jak je mozny ze mam na PC: Athlon 2200+,512 MB DDRRAM 400Mhz(deska podporuje jen ddr266mhz), Msi 6600GT a desku Jetway VIA KT266-A .............mensi FPS v CS:Source nez kamos na PC athlon 1800+, redeon 9100, 380 ddr ram 333mhz , a desku nejakou EpoX ????? nevite cim to muze byt ????
no zeby rozlisenim, detailami a hlavne ty mas zapnute DX9 a on DX8. ja som mal predtym na tejto zostave tiez 9100 a cs mi behalo tiez svizne
no DX je jinej to je jasny ,ale jako stejnak je to divny ne ??? nemuzu mit neco blbe nastaveny ??? na rozliseni 800x600 a vsechno na nejmin je na tehle grafice 15 - 50 fps dost malo ne ???, nemuze takhle spomalovat PC treba stara zakl.deska ??
na 99% je to doskou KT266 je uz pomaly.
...nemas zapnute AA & AF ??? ???Citace:
Původně odeslal hulda
AA ani AF zaplej nemam asi to bude fakt tou deskou !
Mohli by ste prosím Vás popísať aké máte teploty tejto karty prui defaut a pri OC . Ja mám pri default na idle 51-52°C a pri burn 68°C pri OC som este nepozral neni sú to dosť vysoké teploty ? 8-)
Jsou uplne normalni, se stock chladicem to lepsi nebude.Citace:
Původně odeslal Skodka
Prosím ťa ten Zalman ti chladí na aké teploty ? A aký je podľa vás kvalitný chladič od Artic-Coolink NV Silencer 6 2.rev.Citace:
Původně odeslal Krimi 2000
:wink:
Na 5V jedu 610 gpu a mem 1220 a teplotu mam neco mezi 50 a 55.Citace:
Původně odeslal Skodka
Na nete som ale pozeral ževraj na 6600gt kartach dosť trčí ten chladič von od karty cca 30mm a nezakríva tým pádom pamäte je to preavda ?Citace:
Původně odeslal Krimi 2000
8-)
Tak zitra by mi mela dorazit tahle karticka,uz se na ni moc tesim. Koukal sem,ze ste ji nikdo nezkousel na vodnikovi,tak snad budu mit OCGURU premieru ;D Snad natrefim taky na nejaky gut kousek
Edit/ Tak tahle karta ma jiny roztece otvoru na chlazeni nez moje byvala 9500,takze na ni ten gpu wblock nenarvu,ale pristi tyden uz by to melo bejt poreseny diky Ertymu ;D
Jinak takty zatim nic extra 540/1200,teplotka obrovska pri zatizeni,cca 100stupnu,snad to s tim vodnikem klesne
nevite nekdo jestli tahle karta dava 1920x1200 pres DVI??
nemate nekdo link na nejnovejsi bios k tehle karte ???
...podla toho co viem je len jeden bios a to 5.43.02.35.07Citace:
Původně odeslal hulda
...aky mas s nim problem ???