Jeste jedna vec, ta zdrava ukazuje na post codu 0.2 kdyz je vypla a je pod proudem a ta mrtva 0.1 .... zvlastni, co tam mate Vy .... ???
Printable View
Jeste jedna vec, ta zdrava ukazuje na post codu 0.2 kdyz je vypla a je pod proudem a ta mrtva 0.1 .... zvlastni, co tam mate Vy .... ???
Poprve by mela ukazovat 02 a pak uz porad 99 ne?
Ja ji provozuju na SuperFlower 450W.
Btw. OBR ma Abit AV8 ;)
Existuje edit :evil:
2 All :
Ludia mozte mi pls napisat kolko do coho pustate voltov ?? CPU, Ram, mb ....
A nejake maximalne hodnoty napetia ku kazdemu ??
// Bude to tu dobre aj pre ostatnych ktori kupuju tuto dosku (ABIT AV8) :wink:
Jo to by bylo dobry...a kdyby se tu nasel nekdo se S754 tak pls Vcore... Me tam totiz muj epox pousti 1,6V(misto 1,5V) ikdyz mu nic nepridam ???
Rozumny maximum pro CPU bych videl jako 1.65V, pro ramky bych se nebal tech 2.8V co tam jsou jako maximum (deska overvoltuje na 2.85V)
A ostatok ? ALebo to je jedno ? Jo a nahodou nie prave ta vysoka hodnota Vdimm (2.8V) zabija procak ?? Dik
Vážení pánové, vzhledem k tomu,že se množí vice a více uživatelů s touhle deskou, dávám návrh zda by nestálo y za zvážení vytvořit nový tread stabilních výsledků přetaktování na téhle desce, který by obsahoval:
Model CPU:
Revize CPU:
CPU frekvencex násobič:
CPU voltáž:
teplota systém:
teplota CPU:
typ a model chladiče:
Paměti:
frekvence pamětí:
nastavení pamětí:
RAM voltáž:
HT frekvence:
Zdroj:
Poznámka: např. co v BIOSu zakázat atd....
Takze pls vsetci co mate tuto dosku piste tie udaje......dik
OMGCitace:
Původně odeslal janko_hrasko
Ty seš mi teda šéfik hochu, nejdříve se tu do mě navážíš, jakej jsem kretén a nejsi ani schopen si sám vyhledat informace, který chceš, přitom se to tu psalo už snad 100x !!!!!!
no hlavne ze ty vies hned vsetko a nezabudnes to vsade pripomenut :wink:Citace:
Původně odeslal BeachKEN
Ja mam klasiku fortron-a 300W a facha to. Zatial som mal na default 4hod primestable...Citace:
Původně odeslal svaca
Me to jede perfektne i s Chieftecem 360W takze zdroj urcite vylucuju!
to OBR: asi jsi zde jediný,komu to zde slušně maká, nechceš sem napsat nějaký postup, co kde a jak nastavit???
klidne,nevim co s tim delate,vy to moc trapite a mate to blbe nastaveny chlapi.Myslim ze Wuuduu ma tu desku taky a taky mu jede ne? Jinak na ty Abitce jedu na 241(kvuli pametem abych je udrzel CL2.5) s tim ze CPU:MEM 1:1,CPU 241x11,napeti jen nepatne zvedly a mem napeti 2.8V.A hlavne HTT 5x! ! !
tak to prosím Tebe ten postup udělej......nebo nebylo by vhodné udělat nový tread s názvem " Nastavení Abit AV8 " a tam to nacpat, případně se podělit o nastavení i s Wuuduuem.....
A 3200+ nema nahodov nasobic 10x ?Citace:
Původně odeslal OBR
Do pameti davas az 2.8V? to uz je na hranici, nie?
Ja tam mam FX a to ma odemceny nasobic.A do pameti davam tolik na kolik jsou a to je 2.8V
ked kupim teraz toho abita AV8 v ageme bude uz mat novy bios?
nemam iny CPU s ktorym by som to flashol
dik za odpoved
to by som bol tiez zvedavy ale kazdopadne ked ju budem brat (asi tiez tam) tak ich pekne poprosim aby mi ho tam dali ak tak nie jeCitace:
Původně odeslal jozbull
skor silne zvazujem pockat na novsiu reviziu dosky ale zatial nikde ani stopy ze by mala vyjst
ja som kupoval minuly tyzden a uz tam bol bios 17 takze budeCitace:
Původně odeslal jozbull
ale nekupoval som 3rd eye lebo ho nemali
teraz som videl na jdenom fore, ze su dve revizie av8-ky: 1.0 a 1.1 s tym ze 1.0 nema agp/pci lock
mate niekto k tomuto dalsie informacie ci je v obehu este 1.0
nerad by som kupil 1.0
ja mam moju uz milion rokov :wink: a PCI lock tam je.
Nemylis si ASUS A8V a ABIT AV8 ?
Asuska mala totiz ten problem, nie Abitka...
neviem povedat ci si mylim lebo prave neviem... kazdopadne tvoja odpoved je vcelku postacujuca a ak je to (bol) problem asus tak to nevadi, este ak by si mohol alebo aj niekto iny pozriet ci je na doske niekde vidno reviziu, ci mate 1.0 alebo 1.1 (ak teda vobec su taketo revizie)Citace:
Původně odeslal Wuuduu
pytal som sa preto lebo ked sa uz dlhsie predavali abitky nf7-s 2.0 tak agem mi v pohode dodal 1.2 a nemal som chut sa s nimi natahovat lebo nie som z ba...
Tak majitele AV8, cim merite napeti na 12V vetvi? Nemuzu nic najit co by fungovalo....
Je tiez nie :? ....ze by ti co pracovali na software dosky na to pozabudli ??? Idem googlit....Citace:
Původně odeslal Masster