Nejede mi ten odkazCitace:
Původně odeslal wolfstone
Printable View
Nejede mi ten odkazCitace:
Původně odeslal wolfstone
thread sem přečet celej, ale nenašel sem odpověď na otázku: Vyplatí se mi na něj přejít když mám kerio firewall, norton antivir, orig XP :-) a aktualizaci na ON?
Já mám trochu jinej problém. WinXP mám legálně, ale vadí mi spůsob i omezený počet registrací. Proto používám crack. Pokud použiju registrační crack na SP1 i SP2 tak se mi po cca 1měsíci stejně objeví odpočítávání (7 dní do registrace). V SP1 jsem to vyřešil prográmkem Winbeta Reset 5.02 a následně opětovným použitím cracku a odpočet se již znovu neobjevil. V SP2 ale Winbeta reset nelze použít, protože wokna skončí při bootu resetem a to i v nouzáku. Poraďte nějaký bezproblémový crack.
lol prej mám win XP legálně, ale vadí mi počet registrací . rofl - prostě je máš načerno a tohle je takovej warez, že BL je málo .Citace:
Původně odeslal goodji
po nainstalování SP2 nejde přes USB2 vypalování VideoDVD, přes Firewire funguje
SP2 mě jede skoro měsíc v pohodě.. jak se zbavit zálohy co se vytvořila před instalací SP2 a kde leží ???
Chceš vyfotit nálepku na kompu, nebo čím tě mám přesvědčit? U firemního kompu by se moc nevyplatilo mít wokna na černo. Zvedáš si počet příspěvků spoustu přiblblejch postů, jako je tenhle?Citace:
Původně odeslal Erda
Daj urobit cistenie disku. Malo by to tam byt. (zalohy bezpecnostnych zaplat, alebo take nieco)Citace:
Původně odeslal celebris
Takze ma tu niekto skusenosti so slovenskymi XP (bez SP1) a nainstalovanim EN SP2?
Ako to potom funguje? Potrebujem nahodit druhy komp a bezpodmienecne musi byt po slovensky.
Nazdar nainstaloval jsem win cz xp sp2 a vsechno se mi strasne zpomalilo nainstaloval jsem nForce_2.45_WinXP2K_WHQL_english. Mam kompl viz popis.
Disk pomaly-extremne
Vsechno nastavit trva silene dlouho(treba zmena obrazku na plose)
A seš si jistej, že je to zrovna s SP2? Já bych podezíral nForce2 drivery, mám pocit, že ve verzi 2.45 nebyli moc dobrý IDE ovladače.Citace:
Původně odeslal Lukáš David
Je to mozne alke uz je vse ok. Stahl se nejaky update a jede to uplne v klidu????? No nerozumim pocictacum:)
SP1A neobsahují balík java. MS ho vyřadil. Jinak tam žádný rozdíl není.Citace:
Původně odeslal howard
Aha, to je skutecne velky upgrade. Takze to nema cenu instalovat.
Vite, co by me zajimalo?
Jestli by se nedali ze SP2 vytahat pouze ty aktualizace zabezpeceni, hotfixy, sp2 na IE6 a nainstalovat si je.
Myslím, že to jde přes MS stránky a sekci Downloads.Citace:
Původně odeslal howard
Jinak mě Red Alert 2 jede pěkně líně díky tomu zatacenýmu SP2, že já vůl ho tam vůbec dával, ten podělanej Firewall mám deaktivovanej (když mám stejně hw od nForceu) i všechny ty nový "v(f)ýčůrky", akorát mi to zpomalilo systém, je to celý nějaký divný, neměl jsem to tam asi vůbec dávat.
ja mam sp2 en a je to v pohode mam aj en winxp
a sp2 sa mi nechcelo nainstalovat bez toho aby som si zmenil seriove cislo vo winXP a potom to islo
To je divné, u legálního systému by to mělo fungovat normálně...Citace:
Původně odeslal Titox
Co Ti na to řekli na Hot-line Microsoftu? ???
LOLCitace:
Původně odeslal Darth Maul
Neco takoveho sem chtel taky napsat :-)
vcera jsem u znanymho nasel na novym kompu SP2 ... nechodi komunikace se jeho tlf..je to znama vec (samsung C-100 - nevyreseno - nejde) , musi se dat nejnovejsi daemon tools (to bych jetse prezil) , nefunguje irda port na ovladace ve win xp (trva 10 min pak zasek pri kopirovani do windows/system32 atd..)
preinstal na zlaty win xp sp1 a funguje vse...
Takže už jsem naprosto nechtěně vyřešil to snížení rychlosti bezdrátového vysílání z 11 Mbps na 1 Mbps po instalaci SP2, jak jsem tu psal někde dřív. Způsoboval to síťový most vytvořený nad Home LAN a wifi sítí. Po jeho odstranění už je to opět 11 Mbps.
hm zajímavý a když budu chtít jet po mostu mezi wifi a lan dál tak to pude jen 1Mbit ?Citace:
Původně odeslal Magus
Kdepak tam je jen že se dá vymazat bod posledního obnovení, jinak záloha co udělala SP2 je tuším v C:/Windows/$NtServicePackUninstall$ a má 447 MBCitace:
Původně odeslal Axel
Bohužel jo. Mě to tak dělalo i po následný odinstalaci SP2, pomohla by asi reinstalace windowsů, ale to jsem nechtěl. U nás už povolili NAT, takže jsem síťovej most odebral a rychlost šla zpátky na původních 11 Mbps. Ale snížená byla jen rychlost vysílání, nikoliv přijímání.Citace:
Původně odeslal Erda
Nainštaloval som SP2 CZ, všetko prebehlo normálne, aj som reštartol normálne. Na druhý deň zapnem komp a zastalo to pri modrej obrazovke Vítejte. Disková aktivita skoro žiadna, len občas disk blikne, ale nedeje sa nič. Potom to natvrdo resetnem, a dám F8 a dal som možnosť Pri zavedení povolit přihlásení. Potom to už išlo normálne, aj systém sa správa normálne. Ešte chcem sa spýtať či by to nemohlo byť tým, že pred inštaláciou SP2 mi pri štarte písalo hlášku Neplatný boot.ini alebo niečo také, ale hneď na to pokračovalo pri zavádzaní Windows. Viete mi poradiť ako na to aby som nemusel ísť stále cez F8?
Odpovie mi niekto?
Prosim, poradte, kolega si nainstaloval SP2 do XPcek (ktere byli take skoro cerstve nainstalovane) a nyni mu nefunguje microsofti sdileni souboru, nikdo se na nej nedostaneme, totiz to, co on sdili vidime jako adresare, ale kdyz na nej kliknu, tak to nic neudela, proste se do nich nedostanem. Opravneni jsou nastaveny nejak...ale tady jde o to, ze kdyz chci do te slozky, tak se mi ani nezepta na jmeno a heslo. Nechapu to.