No to je super! Aspon jeden co ma CM Hyper 6 na IS7. A nemusel si nic rezat, alebo vrtat?Citace:
Původně odeslal Benco
Printable View
No to je super! Aspon jeden co ma CM Hyper 6 na IS7. A nemusel si nic rezat, alebo vrtat?Citace:
Původně odeslal Benco
Nie nemusel som nastastie vrtat nic, ale samtna instalacia je peklo... :evil:Citace:
Původně odeslal Mtex
Tak sem udělal nějaké foto, než ten chieftec a rádlo pujde do světa, tak se mrkněte do fora chlazení.... ;D ;D ;D
Vodník rulez, s vodníkem mám o 5C méně při zátěži než s tím cooler master hyper 6, takže cooler letí do světa ;D
konečně, voda je voda, žádnej fufron to nenahradí
Tak zítra dorazí Gigabyte prkno, už se těším :-)
Spajdr: neměl by jsi foto.....jak to máš vytuněný......
chlape, mě s tebe jebne, kdy si tam už vrazíš IC7dmu.. :lol: :lol: :lol:
Tak gigabyte mám v ruce, podle testů co jsem viděl tak gigabyte v performance mode nastavený přes bios je nejrychlejší I875 deska, tak uvidíme (no spíš nebude, klasika ;D).
Jenže ten top performance není na většině konfigurací a systémů pořádně stabilní (snižuje latence kde čeho, atd.). Ale deska to rychlá je 8-)Citace:
Původně odeslal Spajdr
Ok :-) však se uvidí, mě to jde na 2.5-3-3-5 při 260 v pohodě, tak snad by to mohlo jet, vidím že likedi tu dal ten svůj 3Ghz na 3.9Ghz stabilně, tak bych taky mohl dát aspoň to co pavel, a když ne, tak ať jsem tam kde předtím minimálně :-)Citace:
Původně odeslal jan555
Stejně jako předtím na tom nebudeš - tohle je fakt lepší deska než Aušus :wink:
Sranda bude jak tam hodím 260FSB a nenajede to ani na post , to pak bude doma veselo :lol:Citace:
Původně odeslal jan555
btw: já jsem na ní bezproblémů udělal FSB275 - na víc jsem neměl cpu ...Citace:
Původně odeslal Spajdr
Z pavla až teď vylezlo že má prescotta co má default voltáž nižší, šmejdík ;DCitace:
Původně odeslal jan555
Jak si na tom s voltážema při zátěži i klidu, nelítají ti ty hodnoty např. že máš voltáž 1.575V a při voltáži to sletí na 1.52V třeba? měřím to přes MBM, Cpu Z zase ukazuje jinou voltáž, přesně opačným směrem.
Napětí mi "lítá" o maximálně 0,02V ... Ale ani to Tvoje by neměl být problém - potom, co jsem četl, je to vlastnost P4ky a mě to jde spíš divně málo ...? Jinak voltáž doporučuju nastavovat podle cpu-z to odpovídá, standardně ta deska (stejně jako některé jiné 875tky) dává větší voltáž než je nastavená v biosu.Citace:
Původně odeslal Spajdr
Jo a EDIT: podle mých zjištění na tomhle mobo jedou rock stable podvoltovaný procesory, který na jiných na téhle voltáži nejedou :idea: , třeba vyzkoušet, mě jede cpu na defaultu v pohodě @cca 1,48V real (default 1,55V) 8-)
Hmm něco mi říká že s tou deskou to FSB moc nahoru už nepůjde, no nechám se překvapit, a už seru na upgrade.Citace:
Původně odeslal jan555
Mimochodem když jsem s Asusem dal větší voltáž než 1.600V tak blackscreen a nic víc, de Vám to i přes 1.600V tak že se prostě dostanete aspoň minimálně do Biosu?
no mám v základu 1.3625V, když sem to viděl, tak sem začal skákat do stopu, na zákl voltage mě to drží 3.55Ghz, pak už se musí zvedat ;D ;D
Aha, tak to mám taky, aspoň cpuZ mi to tak ukázalo :-)Citace:
Původně odeslal Pavel Kuncl
no tak vidíš, tak mě něříkej že to na těch 3.8 nedostanež.....
Jj, 1,65V no problemo, jenže to je trochu jiná věc - máme jiný default napětí. Ty cpeš do cpu s Vdef=1.3625 1,6V? :-oCitace:
Původně odeslal Spajdr
podle biosu ano, při zátěži tam ale jde 1.5V ..Citace:
Původně odeslal jan555
Jinak na té krabici od cpu bylo právě napsáno že "to 3.4Ghz max 1.4V" nebo něco takového, pokud ten gigouš bude lépe držet tu voltáž, tak bych možná do toho procáku nemusel tolik rvát, nakonec pavel říkal že na asusu mu to více lítalo než na abitu, kde ty voltáže nedělaly takové výchylky :P
počkej, ale co ti detekuje v biosu ta voltage taky???
Podívám se, ale myslím že to je jedno :-) stejně Aušus půjde .. Doufám že nebudu zklamaný :-)Citace:
Původně odeslal Pavel Kuncl