Proc nejdes do s939 ???
Kvuli cene ?
Printable View
Proc nejdes do s939 ???
Kvuli cene ?
Shanim desku od Epoxu s nforce2 neprodavate nekdo nejakou ojetou ??
to by imho bylo lepší hodit do bazaru.... :roll:Citace:
Původně odeslal hulda
Lidi, kdo poradi...
Mam v planu koupit Semprona 64 2800+ a pretaktovat ho co to pujde ;D jenze nevim nevim na jakou fosnu ho mam hodit....jedina podminka je cena do cca 3000 (klidne i min, 3000 je fakt strop) a AGP! Mam totiz slusnou grafiku a nemam prachy na novou s PCI-E :? Takze jake mate navrhy?
Muj tip byl Asus K8N, ten je za 2000 a nebo DFI LanParty UT NF3. Jeste se da uvazovat o MicroStar K8N Neo-FSR.....nebo nejakou uplne jinou?
ber DFICitace:
Původně odeslal Aspon
ty ses z Tupes u Buchlovic?
Jo sem z Tupes u Buchlovic.....DFI vede:)
plz, lidi poradte: (low price) http://www.czechcomputer.cz/product_...0&artno3=30535
nebo:
http://www.czechcomputer.cz/product_...9&artno3=30536
velmi me laka ten gigabyte, ale pry nema zadne hw monitorovaci zarizeni.. btw, ma hodne velkej smysl sata II a fsb 1000, popripade wlan? (za tu cenu bych do toho i sel)... nebo by bylo lepsi to non-ultra nf4... ?
kdyby se nasel nejakej testik, tak prosim hodte link, nic sem nenasel :(
diky za radu!
HTT nic neriesi, pri pretakte aj tak zhodis nasobic a ides okolo 800. Gigabyte naozaj ziadne monitorovanie nema, ale myslim ze ma dost presne cidla takze speedfan to riesi. Z tej druhej ponuky asi velmi preferovanu DFI. Sata II kvoli NCQ
jj sata ii ma imho dost velkej smysl
Zdravím vás všetkých, mám nasledujúcu zostavu: MB Gigabyte 7N400Pro2, Athlon XP 2500+, 2x256MB Dual, ATI Radeon 9500Pro, Audigy2, DVD decoder RealMagic hollywood+, hauppauge WinTVPVR350, DVB-s Skystar2, DVD napalovačka, CD napalovačka , DVD mechanika, 2x HDD 80GB IDE. Samozrejme skriňa a zdroj, niečo na USB (remote control ATI, IRDA, BT, scanner), aktivovaná sieťovka na internet, občas 1394 na DV kameru. OS WXPpro. Mám ušetrených pár peňazí tak by som chcel upradovať. Poradí mi niekto akú MB a procesor? Ostatné by som chcel vrátiť späť okrem VGA, rád by som niečo na PCIExpres. Myslím že problém bude zohnať dosku s PCIe a min 4xPCI obyč. Keď máte niekto info , budem rád. Díkes.
problem to neni, nema ale NF4 chipset
http://www.digisoft.cz/product.php?II=10997&cuid=1168
Aku dosku pre socket 754???
Rozhodujem sa medzi:
1. MB EPoX 8KDA3I
http://www.epox.com.tw/eng/products_content.php?ps=313
2. MB EPoX 8KDA7I
http://www.epox.com.tw/eng/products_content.php?ps=353
3. MB Microstar® K8N Neo FSR
Neviem sa rozhodnut ktoru, ide hlavne o STABILITU, aby po zaruke NEODISLA a aby s nou neboli problemy... Napr. cital som o HW firewalle od Epoxu ze je to shit a nefunguje a take... toto ma zaujima...
MSI znacka sa mi nejako nepaci :) a tie Epoxy su skoro totozne, som nenasiel odlisnosti okrem ceny trosku....
jednoznacne MSI ;)
Vezmi EPoXCitace:
Původně odeslal fubu
Co je ted rozumna nahrada za AN8-Ultra (hlavne me zajima pasivne chlazenej NB - ta ABITi heatpipe se mi libila).
Je tahle deska vhodná na OC.
DFI Nf4 Ultra Infinity.
Přemýšlím do které desky jít, hlavně výkon a OC. Ale zase ne moc drahá.
Díky za info.
Myslím, že za cenu kolem 3k,- je tadle best. Jediná nevýhoda je imho aktiv na NB...
A ještě mě napadle tahle:
MSI K8N Neo4 - Fi
Jak je na tom tahle s OC.
Stojí stejný peníze a to je lepší ta DFI určo. A co sem, tak sledoval, tak jsou lepší volbou i Gigabyte, ale OC nic moc. Vem tu DFI.
OK, díkec za info/rady.
No problem to nie je: skus totoCitace:
Původně odeslal mcaffa
NF4UK88-8EKRS - Foxconn -
tu su parametre:
Chipset
NVIDIA nForce4 (CK8-04) Ultra
Memory
Dual channel, unbuffered, 2.5V DDR266/333/400, (4) 184-pin DIMM sockets, max 4GB
Graphics
Discrete (non-integrated) - use expansion slot
Expansion Slots
1 x PCI Express x16, 2 x PCI Express x1, 4 x PCI
IDE/ATA Support
2 x ATA/133 + 4 x SATA/300 (w/ RAID)
Supports RAID 0, 1, and 1+0; cross-controller (IDE & SATA)
Audio
Integrated, 7.1 channel AC97 (Realtek)
LAN
Integrated Gigabit Ethernet (10/100/1000) MAC + PHY (Vitesse)
IEEE-1394
2; 1 x 6-pin in rear I/O area + 1 front via internal header; 1394a
USB
Up to 8; 4 in rear I/O area + 2 internal 2-port headers; ver. 2.0
Rear I/O Ports
1 x PS/2 keyboard
1 x PS/2 mouse
1 x RJ45 (LAN)
4 x USB 2.0
1 x line-in/line-out/mic (audio)
1 x parallel (SPP/ECP/EPP)
1 x COM (16550-compatible UART)
Additional line-outs for 7.1 channel audio
1 x IEEE-1394
1 x S/PDIF (coax out)
2 or 4 ports USB 2.0 via cable/bracket from internal headers (shared w/ front)
Internal Connectors/Headers
1 x floppy disk drive
Front audio header
1 x S/PDIF (coax out) header
2 x USB 2-port headers, ver. 2.0
1 x IEEE-1394 header
BIOS
4Mb flash EEPROM w/ LAN boot, PnP, ACPI, WfM, DMI 2.0,
Special Features
Wake-on-LAN (WOL), suspend-to-RAM (STR, S3), suspend-to-disk (STD, S4), SuperUtilities - SuperBoot, SuperBIOS-Protect, SuperRecovery, SuperSpeed, SuperStep, SuperLogo, and SuperUpdate
Overclocking Features
Adjustable bus speeds
Adjustable memory timing
Adjustable voltages (may be Vcore only)
Accessories
Support CD, user's manual (or installation guide), rear I/O shield, 1 x floppy drive cable, 1 x HDD/ODD drive cable (supports UDMA/ATA 33/66/100/133 drives)
RAID driver on floppy disk(s)
4 x SATA data cables, 2 x SATA power cable (each supports 2 drives),
1 extra HDD/ODD drive cable (supports UDMA/ATA 33/66/100/133 drives)
Rear cable/bracket assembly w/ 2 x USB 2.0 ports
Processor heat sink retention mechanism
radim ti, do tehle urcite nechod, je tu i forum kde se resi tyto desky, maji prozatim spatny bios kde skoro nic nefunguje, ja osobne sem ji minuly tyden koupil a hruza, nefunguji delicky, jak nejakou zapnes, okamzite se sekne deska hned po detekci disku, cidla teplot ukazuji kraviny a dual chanel taky pochybne funguje, ja osobne ji zitra vracim a nikomu nepreju tenhle vikend co sem se s ni natrapil, kamaradi me pred ni varovali a ja neposlechl, jdu do K8N Neo4-FI nebo K8N Neo4-F, preji stastny vyberCitace:
Původně odeslal sodom
Ty voe, to jsem v p..... Akorat mi dosla. OMFG, ze Ja si to neprecetl. No co uz, poresim, zkusim stabilitu a OC a dam echo.Citace:
Původně odeslal Raad3k
Já jsem měl teda jen pozitivní ohlasy na tu desku...Citace:
Původně odeslal sodom
No tak mám ji doma a musím říct, že je to nějaké divné. Pořád mi nejde uložit nastavené parametry. Resp BIOS se tváří, že je vše OK, ale ve win, CPU-Z apod ukazuje pořád default. Paradoxem je, že zobrazení napětí je v pořádku. Nechápu.