a tys tu svoji u neho kupoval??Citace:
Původně odeslal tomesik
a zarucil ti 8 pipelines nebo jsi to risknul??
Printable View
a tys tu svoji u neho kupoval??Citace:
Původně odeslal tomesik
a zarucil ti 8 pipelines nebo jsi to risknul??
Mno tak po reklamacii 5900ky si chcem vziať 9800Pro od Sapphire (len to maju v BGS, resp. aspoň v cenniku).
Len neviem, či radšej 256MB verziu alebo 128MB...viem že 256ka je drahšia, ale v podstate by ma to asi nič nestálo vzhľadom na pôvodnú cenu 5900ky.
Len či nemá nejak slabšie taktovateľné pamäte a tak...
Diky za každú radu :)
Je to normální X800 Pro jen je místo stock cooleru VGA Silencer 4 ...Citace:
Původně odeslal bigbalu
Ano to bych ti zarucil, ale je asi konec....Citace:
Původně odeslal MISKOBOSS
Nakoupil jsem varku R9800SE (cerne PBC, sapphire) pred cca 2 mesice a SLY VSECHNY ....
Pak jsem je vyprodal a ted tu mam dalsi varku (z holandska) a vypadaji uplne stejne, stejny pameti, atd a uz jsem testova 3 a nejdou, respektive jdou odemknout, a testy na DX7 jsou ok, ale testy na DX8 a DX9 maji kosticky .... :-( jeste zkusim zitra jednu otestovat, ale jak nepujde tak na to pecu a koncim s nima, BTW, R9800Pro je bez dane POUZE o 1000 drazsi (orig. ATI, Sapphire) .....
takze jsem to zase zmeskal!!!!! :evil:Citace:
Původně odeslal svaca
kdyd to jeste testovali v pcshopu, taky jsem to tehdy nestihl a ted se historie opakuje!!!
ale i presto diky
Chcel by som vediet ci sa este vyrabaju a predavaju Sapphire 9800NP....
surne !
oplati sa kupovat graf.karty (9800pro) vo viedni ? a kde su tam nejake cool obchody ?
vyplatí se mi upgrade na ATI9800PRO, poznám nějaký výrazný rozdíl ve výkonu nebo mám raději počkat a koupit až potom X800?
díky za návrhy
a ještě něco
Vyplatí se koupit 256MB verzi ATI 9800PRO?
je mi jasné, že bude více drahá, ale třeba Doom 3 na high detaily doporučuje 256MB video RAM.
co je vlastně výkonější? Mám totiž pocit, že u 256MB verze jsou jinak taktované a časové ty paměti, ne?
díky za odpovědi
presne tak ;)Citace:
Původně odeslal bigbalu
v podstate sis odpovedel sam :)
Zeptej se spajdera,jestli se vyplati upgrade z R9700Pro na R9800Pro za 4k kc :wink:Citace:
Původně odeslal bigbalu
Imho se to vubec nevyplati,tvoje karta frci skvele(420 jadro!),jediny co bys u R9800Pro dostal jsou krapet rychlejsi pameti a v pripade 256MB vic mista na textury,jenze rychlost bude furt stejna diky stejne rychlosti jadra(technologicky rozdil mezi 97 a 98 je mrnavej,tzn vykon na stejne frekvenci je stejny+-procento).
V tvem pripade se vyplati asi neco nasetrit a budto koupit X800Pro/6800GT s 256MB ram nebo jeste chvili pockat do unora kdy snad vylezou novy Atiny.
U Saphiru s 256Mb jsou ty pameti typu DDR2 a u 128Mb jsou DDR,tak ze je to jasny,ne?Citace:
Původně odeslal bigbalu
Nevim jak ty,ale ja si koupim Ati 9800pro s 256Mb.
no jo aly ty jsou hodne drahy a podle me se vyplati ty 2000,- pridat a koupit X800!!Citace:
Původně odeslal Factionman
no jo aly ty jsou hodne drahy a podle me se vyplati ty 2000,- pridat a koupit X800!![/quote]
Na tom neco je,ale nez bych nasetril jeste dalsi 2000Kc,tak bych s tim mim R9000 asi zasedivel.
Jak napsal miskoboss,za 10k se to nevyplati,kdyz za 12-13k uz muzes mit 256MB kartu,ktera ma o polovinu vetsi framerate.
Imho pokud mas 10k na kartu,tak mas i 13k na lepsi :-)
Staci juknout na pomer 9800XT:X800/6800 a uvidis,ze se ti 9800Pro s 256MB za ty penize vubec nevyplati.A tady uz ani nehraje roli co mas za CPU.
Chvili jeste vydrz s R9000,2x vetsi pamet u R9800Pro ti ale neda 2x vetsi vykon ;D pouze ti umozni hrat s vetsimy detaily,aniz by to lagovalo pri vetsim poctu novych textur na scene.Druha vec ale je,zda ti to ale jeste utahne samotne jadro grafiky pri takove zatezi :-)Citace:
Původně odeslal Factionman
Zdravim potrebuju(chcu) koupit novou gk ma cenu menit kdyz tam mam hozenou kartu viz popis? Taky se chci zeptat jakou gk nej pomer cena/vykon asi to je 9800se je to tak??? pokud ano poradte kterou presne koupit na takteni atd pokud ne poradte jinou DIK MOC ZATIM
Vyplati se koupit toto kdyz si to necham poslat ke kamosovi do nemecka?
Vypada to solidne http://www.mindfactory.de/cgi-bin/MindStore.storefront/
Mate s tim nekdo zkusenosti?Jsou tam i jine
A jaky maji vykon 9800se bez nahozeni pipek a takteni je to lepsi pomer cena vykon nez 9800pro??
Tak napiste uz nekdo neco!!!!!!!!!!
1) musis si zohnat kus ktory mas 256bit (Connect3d, Canyon, PowrColor, myslim ze aj niektore Shappire). Lebo 128bit nema cenu (dost horsie ako R9600PRO).Citace:
Původně odeslal Lukáš David
2)No ak budes mat tu 256bit verziu a nataktujes kartu tak uz si +- na urovni R9600PRO/XT.
3) NO ak otvoris pipky tak si za vodou a mas super vykon za super cenu.
Tak to jo a nemate nekdo moznost nakoupit 256bit 9800se??? Ja mozna ale jeste nevim tak se radsi ptam kdyby jo dejte vedet
prodava ho radim stepanec, je ochotnej a nedela problemy s reklamacemaCitace:
Původně odeslal Lukáš David
www.rsc-computers.cz
No chtel bych koupit novou grafiku a porad vaham :-(
RECENZI PRECTENO TOLIK, ZE UZ TED NEVIM VUBEC NIC :-)
Ten 9800SE vychazi u Radka tak kolem 4600kc coz by byla super karta
ted jsem narazil na
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=28850
9800SE ALL IN WONDER taky dobra cena.
Ale jaka je u nich sance ze ty 4pipky otevru :-( NEKDE JSEM VIDEL USPESNOST KDYBY TO BYLO TAK ASPON 50% :-)
Nebo radeji fakt jistota v ALFE 9800za 6600kc :-(
no ja ti do toho nechci kecat, ale za karta za 4600,- ma pouze 128bit. sbernici=>vykon na h***Citace:
Původně odeslal Langii
zkus ten R9800SE, treba se ti pipky otevrou
A jakou sanci mam ze tu kartu odemknu?Citace:
Původně odeslal MISKOBOSS
Sapphire Radeon 9800 SE 128 MB DDR DVI/TV l.retail 4 599
Mas na mysli tudle?