Ono kdyz se to tak vezme, k cemu vam to je, videt invisible lidi a pridavat bez autorizace?
Printable View
Ono kdyz se to tak vezme, k cemu vam to je, videt invisible lidi a pridavat bez autorizace?
K cemu asi ? Bud to delaj paranoici nebo ty co buzerujou 24/7.Citace:
Původně odeslal howard
Ale prd, normalne to pouziva vetsina/hoodne lidi co maj mirandu. Jestli to ma jenej IM nevim, ale u Mirandy no-problemo proste OK!Citace:
Původně odeslal Dawe
No tak zda se, ze to s T2.013 nejde (pridat nekoho bez autorizace)... ale urcite to slo (na 100% ve verzi 1), ale neni mi zrovna jasny, jak....vite nekdo?
Přesně tak, taky jsem byl vytřeštěnej, když cca před měsícem se to nějak pokazilo a já neviděl lidi, co nemám autorizovaný. Ale naštěstí je to už zase v pohodě. Polovina lidí od mě není totiž schopná potvrdit autorizaci.Citace:
Původně odeslal Keyoke
...a používá tu někdo Skype?
Skype ma neco spolecneho s ICQ?????????
no, je to přece komunikační program...
ale tady jde o klienty protokolu icq a to skype asi nebude
Jo, mam Skype nainstalovany a zkousel jsem ho. Ale IM je o necem jinem. :wink:
Je nejaky zpusob, jak zjistit, jakyho icq klienta (a jakou verzi) pouziva nektery uzivatel (jehoz mam v kontakt listu) ? (pomineme zpusob, ze se toho dotycneho zeptam)
v mirande to je v detailech o osobe
Miranda-IM -> STANDARDNE!Citace:
Původně odeslal howard
Fakt jo? Std? Neni to nakej plugin? Mohl bys hodit screenshot?
Ale mam jeste jiny dotaz: existuje plugin pro SecureIM pro "normalniho" ICQ klienta? (je to naky lite)
A to umi zjistovat jenom mirandy? Zkuste me.
EDIT: dobry, nemusite, uz jsem to videl u kolegy
a pomoci plugin mToolTip muzes tohle vse a jeste videt, pri pouhem nechani kursoru nad jmenem v Kontakt listu.
BTW: SecureIM dobra vec :!:
zistit co pouziva protejsok vie aj SiM, bud je to v User Info aj s IP adresou a inymi detailmi alebo staci podrzat v kontakt liste kurzor nad nim a v tooltipe sa zobrazia vsetky info
A nějaký pluginečeq do Trilliánka na tohle by nebyl? :-)
No v tom Trillian plugin packu nic take nebolo, takze jedine zeby odvtedy nieco take dorobili.Citace:
Původně odeslal howard
Zdravim, nevite jak u Mirandy (mam ten cesky balik Miranda Plus 1.0. s motorem 0.3.3.1):
- jak ji prinutit, aby se korektne ukoncila (zmizi z traye, ale proces stale bezi a musi se zabit natvrdo pres Spravce),
- jak ji prinutit, aby ne nekonektila na MSN a Yahoo (zbytecne jsem to pri instalaci nechal zaskrtnute, prestoze me tyto site nezajimaji, AIM taky nemam a neprudi me to s pripojovanim.
- kde se zobrazuje to pocasi a jak vi, z jake oblasti ho chci?
- existuje sifrovani?
Dik za pripoadne odpovedi ;)
Pod Win Trillian 2.012 PRO.
Pod tučňákem SIM :)
Kdyztak uz T 2.013 (narozdil od 012 je stabilni, jeste nikdy mi nespadl) a Kopete 0.8.2 :P :P.Citace:
Původně odeslal kecinzer
Ale uzivatel Mirandy si nejspis nepreje zmenit klienta. To neukoncovani se, to je klasika, jeden z bugu, ktery mi na ni vadil. Za ten rok a pul, co sem mirandu nevidel, to nespravili?
1) jo to je bug Mirandy, ale ted uz mi to casto nedela.Citace:
Původně odeslal Harry
2) No vypni si ty protokoly v Options
3) No s tim pocasim taky nevim jak na to, ale kamos to ma tak az budu mit nekdy cas snad mi to vysvetli. BTW: je na to Weather plugin.
4) jo exituje je na to plugin SecureIM.
O tom že je nová verze trillianu ani nevim, tenhle mi ani jednou nespadl, používám ho už pěkně dlouho.Citace:
Původně odeslal howard
SIM je tedy rozhodně lepší než debilní kopete - žádný flameware pls ;D