tak vlastne ako ti to ide ??? som s toho mimo. napis na com ides stabilne a aky pouzivas bios
Printable View
tak vlastne ako ti to ide ??? som s toho mimo. napis na com ides stabilne a aky pouzivas bios
POZRI MI DO POPISU... BTW: Teraz mam BIOS 5900XT! Ale frekvencie rovnake... Ta druha frekv. co som napisla mi vzdy po chivili zblbne... Preto idem na 505 a 901...
sorry ale nak som zabudol kuknut popis. kokso zavidim ti - teda nic v zlom. kurna ono by to chcelo nak zeditovat ten 5950 bios na unosnejsie default freq. a to by bol potom hukot, lebo pokial sa neseknem tak jadro dostane 1,6 V oproti def. 1,4 V a tam je teda rezerva obrovska - aspon moj odhad
BTW: 5950U BIOS je dost na ( ! )... Nejde mi AGP 8X nejde SBA a nejde FW... Aj ked som pouzil sparkle...
chalani taka mala otazocka. Ked to mate tak bohovo vyhulene karty aku ma teplotu pasiv (myslim na omak,da sa tam bez problemov udrzat prst ?)? a na standardnych fr. ? Lebo ja ked zavriem skrinu tak zdroj sa premeni na fen a akonahle otvorim a skusim polozit prst na pasiv je to ako zehlicka(na 400/700) (inak taktovat ide iba minimalne -MSI) !!! PLEAS ANSWER!! (pridavne vetraky nemam)
no ja tam mam zo spodu v PCI slote zbastleny taky drziak na 2* vetron 8*8 cm. ale aj bez tych vetronov mam chladic gpu vlazny a pamate tiez. inak jedine co by to mohlo sposobovat je ta pasta co tam je - ja som ju zotrel a dal tam tu co sa dava k titanom.
p.s.: na chladice este stale cakam :-(
dalsi sity z BIOSama jestli to nekomu pomuze...
http://home.comcast.net/~tierone/nvbios/
http://www.geocities.com/unr3alfury/dl.html
>Dzegr, Jen tam pořád nevidím ten 5950U od Asuse. :? Škoda
S tim Asusem je to fakt problem, ale porad existuje par moznosti jak ho sehnat:Citace:
Původně odeslal Jirass
1. najit nekoho kdo kartu vlastni a pozadat ho o zalohu biosu (uz se to zkouselo na forech kde je mnohem vic lidi nez tady, takze pochybuju, ze tady to vyjde i kdyz, rad bych ;D )
2. najit nejakeho ochotneho prodejce, ktery ma moznost se k te karte dostat a zalohovat bios
3. posledni moznost sehnat seriove cislo nejake Asusky V9980Ultra a napsat si do Asusu o bios
No tak Masstere, tak už si tu kartu kup a uděláš spoustě lidem radost ;D
Nebuď labuť. ;D
myslite ze muzu dat na ASUS FX5900 BIOS z FX5950 ULTRA od GAINWARDU golden sample? nemuzu tim nic znicit? v cem je lepsi ta golden simple oproti normalni verzi od GAINWARDU?
No zkusit to muzes, flashnout zpatky original muzes vzdycky, jen mi to prijde zbytecny, bios od Leadteku je uz osvedceny, takze nevidim duvod zkouset Gainward.Citace:
Původně odeslal Neller
Tak co teda znamená to Golden Sample? V čem je to tak zajímavý? Má to ještě větší frekvence nebo rychlejší paměti???
Na techto strankach je bios Asus 5950 zkousel jste to nekdo ? http://www.geocities.com/unr3alfury/dl.html
Poslal som ho Mavkemu , aby mi ho cekol ci je OK a ak mi kladne odpovie , tak ho skusim na svojej grafike.Citace:
Původně odeslal Tomek
Ted jsem na ten bios koukal v bios editoru a ten hlasi ze to je 5900 tak zase nic. :-(
Pls kde bych mohl sosnout ten wfflash. ? Hledal jsem na netu a vsude je jen diskuse a nikde neni link kde to sosnout. Dikes
http://www.3dcht4u.de/3dc/kfd53t5fes...ltra_flash.zip :wink:Citace:
Původně odeslal JOHN
A uz jsem to nasel na http://www.zoneg.net/modules.php?nam...article&sid=59 dikes za radu a sorac
Citace:
Původně odeslal Xfantasy
Všetko ohľadom biosov na už spomínané karty je na stránke www.mvktech.netCitace:
Původně odeslal trt
V sekcii DOWNLOAD nájdete utility a všetky možné biosy od všetkých možných výrobcov. Nemáte zač, priatelia. 8-) ;D
ESCAPE pozeram ze mas v popise MSI GeForce 5900 XT 128 MB VTD (390/700) @ Asus 5950 ultra (475/950) :eek: :eek: :eek: a ako ti to zdvihlo vykon? a stabilita (poprip. daval si pasivy na pamete?)
Mám chladiče na pamätiach, ale neviem, či majú nejaký význam. Dosť som ich pokrivil, ked som ich dával na polovice. Dakže dobre nepriliehajú. :lol: Skúšal som to aj bez nich a nie je žiadny problém. Hreje sa to približne rovnako, ako keď som mal nataktovanú 5900XT. S tým rozdielom, že je to úplne stabilné. V hrách sa neobjavujú artefakty, nemrzne to. Výkon mi z pôvodných cca 5100 stúpol na 5900 v 3D marku 03. Skúšal som veľa typov biosov (MSI, Leadtek, Gainward, Gigabyte, ...), ale tento od Asusu je najlepší. Niekomu to zníži výkon, niekomu to zostane na rovnakej úrovni, ja som mal asi šťastie na dobrý kus. Pamäte ani neofúkavam žiadnym ventilátorom. Ale jednoznačne treba nejakým spôsobom odvázať teplo z tej grafiky von z bedne. Nenormálne to hreje. Na chladič od CPU som musel dať windtunnel, lebo mi akurát nasával zospodu teplo z grafiky a zvýšila sa jeho teplota o 5-7 stupňov.Citace:
Původně odeslal aragorn
To:ESCAPE Zlousel si mit ty pameti pretaktovane na 475Mhz bez chladicu nejak dlouhodobe ?
Tú kartu nemám nejako dlho. Prešiel mi na týchto frekvenciách 3Dmark03 10x za sebou bez problémov. Takto mi to ide asi 3 týždne. Zrejme to bude mať nejaký vplyv na životnosť, ale medzitým určite budem mať inú kartu.Citace:
Původně odeslal Tomek