Hmm DIK na vysledky. Su celkom slusne na inem kompe by tie body isli ese dost hore. Takze ta FX verzia neni az taky shit. Ked budu v AGEME otvarat v stredu rano tak tam budem nastupeny ako prvy ;DCitace:
Původně odeslal Newman81
Printable View
Hmm DIK na vysledky. Su celkom slusne na inem kompe by tie body isli ese dost hore. Takze ta FX verzia neni az taky shit. Ked budu v AGEME otvarat v stredu rano tak tam budem nastupeny ako prvy ;DCitace:
Původně odeslal Newman81
no ja mam msi 5900 sp ale bulk pcb je ako na xt takty def 400/700 a ide to zatial na 460/780 ale este testujem su tam ramky samsung 313
K4D263238E-GC2A MAX 350 mhz podla http://www.samsung.com/Products/Semi...K4D263238E.htm
skoda ze tam nie su chladice na ramkach bude treba spravit ale divne ide jadro ked som ho dal na 480 tak zbehol 3dmark 03 ale mal som iba 3999 bodov na tych taktoch vyssie mam 13300 a 5300 forcwave 53.03 chelo by to ten bios z ultry na vyssiu voltaz jadra potom by to islo aj vyssie asi ale zatial nemam odvahu to skusit
Preboha 3999 bodov v 3d marku 03 som mal na mojej starej ATI Radeon 9500@PRO :-o To mas asi chybu niekde v systeme :-oCitace:
Původně odeslal oso
Skus si pozret v Rivatuneri Hardware monitoring ci ti prepne do 3D lebo mne sa to tiez stalo ze som to taktol na 500 ale v skutocnosti to islo iba 376 ! Chyba bude mozno tam ...Citace:
Původně odeslal oso
je to divne, co na msi.cz pisou. podle mych informaci ma mit 400/700 :(Citace:
Původně odeslal Fleak
Já jí koupil minulej tejden ze 100mega za 5920 bezDPH.Když jsem jí taktnul na 470/800 tak dala na 3D Mark 01 - 14 482 a 3D Mark 03 - 4789.
Za ty prachy jsem spokojenej. Jo a je jenom lehce vlažná.
hmm a ktoru si kupil ??? XT alebo SP ???Citace:
Původně odeslal Racki
SP
SP
...
Taakze, brat sa bol pozriet v axecu v presove a co zistil: Na krabici je napisane SP, na karte je nalepka SP, ale layout PCB, chladit atd, skratka vsetko je ako XT (ked si pozriete obrazok na MSI stranke). Takt 400/700. 6CD bundle. Teda SP a XT od MSI sa lisia iba Bundle, chladenim. Ale co je najdolezitejsie aj PCB layoutom, to moze mat vplyv na taktovanie, mozno na flashovanie biosov.
A tie vase skore sa mi zdaju fakt nejake nizke, ked to porovnam s tymi co to postli skor... (ale tam boli aj zostavy ine). Tam bolo 50k def a po takte 60k. alebo tak nejak...
Tak som zvedavy ci zajtra do agemu dostanu SP alebo XT. Ak SP, tak to prosim dajte hned do fora.
Dnes kamos volal do AGEMu a tam, mu povedali ze ich dostanu az vo STVRTOK VECER a ze predavat sa budu az v piatok rano... KuaCitace:
Původně odeslal THX_Corp
No kua kua, takze do konca tyzdna to musim kupit, kua kua, este mam ten problem ze ci mi to vobec vojde to tej mojej epoxky, kua. Ako ked do toho agemu nepridu SP tak potom SP uz asi nikdy nebudu, resp. budu za tu vyssiu cenu, teda neostane nic ine len brat tie XTecka...
Viete niekto zistit ceny z BGS DISTRIBUTION? maju tam SP aj XT a aj XT napr. od inno3d a este od jedneho nejakeho vyrobcu... mozno ze by sa to oplatilo - napr. ak to bude to iste co od MSI a o 500 lacnejsie, tak preco nie?
hmm, to je dost napicu to predavat ako sp s pcb ultry, a hned to potom zmenit na XT... sikmookym asi doslo ze zrobili az velmi dobru kartu ;D
keby ste niekto nahodou videli tuto kartu (krabica je otvaratelna tak, ze vidno priamo na kartu) tak to oznamujte sem:
http://www.msi.com.tw/images/product...img/S_8929.gif
toto je uz to "nove SP"...
http://www.msi.com.tw/images/product...img/S_8937.gif
Kurnik to je mela a pre kamosa cakame na kartu do tyzdna by sme ju chceli kupit, vcul co spravit, treba liezt na nervy ludom z Agemu a dufat ze daju dako 2 verzie karty aj do cennika a ze este Sp extra cooling edition tak vyzera fx5900sp old verzia , tu este bude dufam.
Inak to je shitty ten napad, tie firmy nevedia stravit ze davaju grafku s plnohodnotnym chladenim za tu cenu ku.vy vyrobarske, oni na tom zarobia plnu p.rdel ale pravda naburavaju si predajnost najdrahsich monster i.diotskych kariet za iba 13000 Sk- 30 000Sk , no nekradneme aby sme to kupili, lezu mi ty vyrobcovia vsetci kompletne na ...(CENSORED) :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :?
Inak Loki tu mal vysledky 6000bodov v 3dmark03 co je sila, a mam taku otazku je ta voja SPcka s chladicom aj okolo pameti??? diky za odpoved ;D
no pokial sa niekto v BGS nesekol tak tam by mali mat este tu s tym velkym chladicom - aspon tak hovori obrazok ktory maju na ich stranke a momentalne maju min. 1 kus od MSI - kto ma cestu ze by sa spytal??? a maju ju oznacenu ako VGA MS FX5900SP VTD 128 DDR a na MSI stranke je vyobrazena s velkym chladenim takze by to mohla byt ta ktoru zohaname!!!
asi idem do toho ???
2 puki: Včera som ešte trochu laboroval s tou mojou kartou, mal som to rôzne pozapájané, ale ventilátor sa nerozbehol... :?:
Skúšal som aj bez napájania, počítač normálne nabootoval, ale viac som neskúšal...
Ešte to skúsim testnúť na inom kompe a potom z toho bude asi reklamácia... BTW, vie niekto povedať ako rýchlo/kvalitne sa v Ageme vybavujú reklamácie ?
Hmm tak to si teda pockas ;DCitace:
Původně odeslal LtK
bohuzial mozem len a len potvrdit, ale zas ked mas novu kartu a netoci sa vetrak tak to by mali v uvodzovkach vyriesit ihned. inak skusal si tam zapojit iny vetracik ci sa rozbehne al. ten vetracik co tam je skusit zapojit inde?Citace:
Původně odeslal b3nco
Ventilátor je funkčný, pri zapojení z MoBo funguje bez problémov...Citace:
Původně odeslal Jecky
A skúšal som aj zapojiť iný ventilátor do karty - nič... :-(
Starú kartu som zatiaľ nedal preč, tak to nejako vydržím... Radšej plne funkčnú kartu...
...a skusal si odmerat ci resp. kolko je stavy na tom konektore na ventilator ???
Tak som zobral kamosovi tu z blbsim chladenim, ale asi je aj lacnejsia, lebo oni uz predavali tie s velkym chladicom kusy za rovnaku cenu lebo to minuly tyzden domotali. TAk je to jasne, msi uz bude robit tento novy dizajn s horsim chladenim, co uz, hadam bude fajn ;D
Keby som mal čím... :?: Skúsim ju u systemákov vo worku, tu by aj nejaký merač mal byť...Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
ALE stale tu nevidim vysledky taktovania MSI 5900XT. Niekto tu pisal o Sparkle ale to ma nezauzjima. Takze pleas hodte sem tie hodnoty OC MSI.