No co ja sem se informoval redidlem by ten lak mel jit dolu :-)
A zatim sem si tedy nevsim nestability 8-) Jinak 3d mark 2001se
Se 64 KB pri 1700 rovnejch 6901 bodu s 256 - 7341 to si myslim ze neni spatny.... Tak zapinejte odemykejte :idea:
Printable View
No co ja sem se informoval redidlem by ten lak mel jit dolu :-)
A zatim sem si tedy nevsim nestability 8-) Jinak 3d mark 2001se
Se 64 KB pri 1700 rovnejch 6901 bodu s 256 - 7341 to si myslim ze neni spatny.... Tak zapinejte odemykejte :idea:
Toš to ti moc neporadím... spíše se učím ;o)..........
Ale chystám se na nějakou novou koupi, protože ta moje mi nestačí ;)
Mělo by to bejt něco jako amd duron 1.6 nebo 1.8 a časem by do MB měl jít i nějakej Athlon Xp +...
No, takže ja mám ten z podpisu, zatiaľ 1,74GHz a je ZAMKNUTÝ. Haj_zel zelený. Dovoz z 3.12.2003 (nálepka). Ide bez problémov na 1,74GHz, zisiel by sa PCI; AGP LOCK :wink: .
Mam zeleny Applebred DHD1400DLV1C MIXIB0335VPMW (Agem) a nasobic mam odomknuty, ostatne svedcia o tom spojene mostiky L1. Nasobic menim cez jumpery na doske, ta je bohuzial vsak len do 12.5x, ked chcem viac musim ho natvrdo nastavit v patici bez moznosti prepinania na doske. Stabilne som ho vytiahol na 2276MHz pri 1.85V, vyssie bol uz nestabilny a celkovo strasne piekol... Teraz ho mam podtaktovany, podvoltovany, v celej case len 1 pomaly fan a najviac ramusu robi ten prekliaty hlucny HDD WD. Ako uz niekto pisal je mozne ze u dosiek, kde sa nastavuje MP softverovo su s tym problemy oproti DIP/jumperom, aj ked v principe by to "malo byt" jedno.
podle http://forums.extremeoverclocking.co...n&pagenumber=1
jsou od 39 tydne amd procesory zamcene ( superlock-zamklej multak) kerej se jeste nikomu nepovedlo nejak obejit -to vime, jenze u techto procaku se taky zatim nikomu nepovedlo aktivovat bloklou cache pamet!! (to se tyka Thortonu + Applebreadu)
takze bacha
Moje zelená mrška nemá stabilní plnou kešku (odškrábl sem to žiletkou a můstek spojil tužkou) - Prime95 hlásilo chyby a hry mi pěkně padaly, tak sem to zas vygumoval. Jak vidno z podpisu, je to rev. A - halt smůla. Jináč při otevřený kejsně a okolní temp. 22°C dává při idle 49°C a na full load 52°C.
..mam velkej problem.. ..drzim v ruce 2 Durony MIUHB 347 WPMW a ani u jednoho jsem nerozchodil L2 Cache (presto ze jsem uz odemknul asi 3:-) a tak zkusenosti mam).. ..nevite jak na ne????.. ..sem slysel ze pry ty novejsi uz to maj nak chraneny-je to pravda??..da se to obejit??..diky..
jojo ty uz sou SuperLock, tam uz asi L2 cache nerozjedes... bohuzel.Citace:
Původně odeslal sycz4k
tak drzim v ruce lak a rozhoduju se jestli to mam spojit. Povzbudte me:
ale asi jdu do toho
Muzes zkusit aktivovat jen 128kB, ne celou 256kB. Dela se to tak, ze prerusis jeden z ostatnich L2 mustku. vice info nekde na webu...
Citace:
Původně odeslal juja
sory za tu OT ale kdyz uz tady vidim jak padaj ty vase Waty chci se optat jakym softem to merite jestli mate neco takovyho jako byl OC-Rechner atd , protoze sandra atd to merej spatne :(
cim to prosim te chladis??
tak jsem se o to pokusil a nak mi to nevodi. Zkousel jsem kapat lak do mustku a nic tak jsem ziletkou odskrabal ten plast a taky nic. Zkusim to nekdy jindy nemel jsem na to nervy.
Ted sem spojil taky L2 a nic to neudelalo, musim vzit jinou tuzku :-D
Čau lidi, mám zeleného Durona DHD 1400 MIXIB 0347 SPMW a taky se mi nedaří odemknout cache. Už se to někomu povedlo? Na odemknutí 128kB by měl být přerušen jen druhý zprava. A co násobič, povedlo se to někomu zadrátovat, nebo se s tím mořím zbytečně a je to zamčené jako Bartony?
Díky
Honza
tvoj je vyrobeny v 03/47, pokial viem vsetky po 0339 vratane su tak na 99.99% zamknute, ani cache sa nepodarilo rozbehat na nich.Citace:
Původně odeslal HonzaRez
Mozna by dokonce slo odemknout 256-64=176kB L2, mozna by dokonce slo vybrat, jakych 64 nechci, ale jen hadam, uz jsem zapomnel byznam L2 mustku. Nekde na netu to je popsany. To pro pripad, ze vam cela nebezi
Vybrat kterou 64 ne? Ja myslim ze to pres ty mostiky nepujde.Citace:
Původně odeslal Petrik
Spise by mne zajimalo jak na thlech novejch Durexu rozpojit spojeny mostik(pro tech 128)...u Spitfira jsem to zkratoval...
Bude mi to fungovat i na 1Ghz morgan? no asi to skusím a uvidím
huh, uz ses na to ptal asi pred 15minutama - a mas tam odpoved, takze, pokud netrpis schizofrenii, neni nutny ptat se 2x :roll: :roll:Citace:
Původně odeslal Ištván
btw. odpovede je NE
No jo, chtěl jsem mít jistou odpověď, tak promiň jestli tě to nějak výrazně nasralo
Prosímtě člověče 50stupňů je nějaké topení? To je ještě úplně v pohodě!Citace:
Původně odeslal BeachKEN
taky nechápu proč se někdo rozčiluje nad 50*. To nemám ani při idle :-)Citace:
Původně odeslal LoWang
Hj nechcete někdo vtít náčiní->nebo já procesor a dojet k vám abyste mi předělali Durex 1800 na Athlon-XP :) ... Sám tomu moc nerozumim a nechci do toho hrabat ...