Můj takt GPU na výsledek byl 432x358 a to on nemá ani náhodou... :idea:Citace:
Původně odeslal krajicekp
Kolik máš Ty pro zajímavost?
Printable View
Můj takt GPU na výsledek byl 432x358 a to on nemá ani náhodou... :idea:Citace:
Původně odeslal krajicekp
Kolik máš Ty pro zajímavost?
no ja som skor myslel tak pamati na grafike (vtom 3dm03)Citace:
Původně odeslal LosDatlos
ja mam NonPro kartu, ale ide mi vpohode nataktit na 400/360.
Pamate idu aj vyssie, ale pri 380 uz to zrni jak v televizi ::), pri 370 to vyzera ze este pojdu stabilne, ale este som neskusal otestovat, ci nebudu nejake artefakty v obraze, a GPU som zatial vyssie ako 400 ani neskusal.
inak v 3dm03 mam po pretakteni nejakych 5880 bodov.
Tak jsem jí teď dal takt 439x371 :oops: a výsledky jsou: 3DM01 19.127 b. a 3DM03 6.170 b. !! Víc už ale nedá, kdybych se rozkrájel.
Bez vodníka se už asi víc nedostanu, že Spajdr ;D ??
To máš pěkné ... 439 bez vodníka,to bych už měl chyby jak prase, že bych měl špatný průtok vzduchu ? no je fakt že jsem se s tím bez vodníka moc nedrbal. Ty paměti bys s ofukováním dal na 380 bez problémů. Co máš za zdroj vlastně ? kolik ti to ukazuje na +12V při tom max. taktu co máš na grafice ?Citace:
Mám tam jen 300W Fortrona a změřit jsem to ještě nezkoušel. Jinak při taktu GPU se už chyby v obraze občas vyskytly(pršení a bylo silnější či slabší v závislosti na složitosti scény), ale ty paměti ty jsem už přehnal dost a vyskytli se občas i artefakty. Nicméně to prošlo :wink: a výsledek je good!! Jak tam naperu "wassermanna" tak to bude jiná jízda a hlavně bez obrazových chyb ;D !!
Sakra, uz musim konecne neco udelat s tim zdrojem - abysme to mohli prubnout v me masince ;D (aspon mame potvrzeny ze to padalo procesorem a ne grafikou)Citace:
Napadlo me - treba to fakt nebude zdrojem ale teplotou? ??? I kdyz.... mozna oboji :?
tak som sa este chvilu pohral s tou kartou, a zistil som, ze GPU ide bez toho aby to zamrzlo aj na 450, ale bez chyb ide max na 418 (ale ani si nie som 100% isty). Pamate mi najprv fachali aj na 371, ale ako sa postupne zacali zohrievat tak som znizoval, lebo sa zobrazovali chyby, a dosiel som az na 1001% spolahlivu kombinaciu, ktoru som potom otestoval 418/351. Vysledky vid link v podpise.