...to je mi jasne, ale Ostravu nepoznam, tak mna napadla len ta Stodolni :oops: ta je znama aj v SK :wink:Citace:
Původně odeslal Millisx
Printable View
...to je mi jasne, ale Ostravu nepoznam, tak mna napadla len ta Stodolni :oops: ta je znama aj v SK :wink:Citace:
Původně odeslal Millisx
ja si dneska koupil papir (samolepky a5) do ink tiskarny a ty nalepky z toho jsou super...staci to...:-)) a uz si frkam intel killer :-)) jeste si udelam ati nvidia killer :-))
...a velkou baseballovou holí ;D .Citace:
Původně odeslal Millisx
ale vážně - co za uspořádat nějaký sraz ?
No jo, určitě to bude kvalitní v tom JPEGu, který jsem ti poslal :wink:Citace:
Původně odeslal Ganja-NIN
Jinak to tu padlo už na začátku, ale lidi to právě nechtěli obyč,
BTW: Taky máš objednáno, tak doufám, že už si poslal obálku ???
2chocen: No já jsem pro sraz, ale né na druhé straně republiky. Copak není nikdo z našeho krásného moravskoslezského kraje, kdo by se chtěl srazit??(myslím OCkery)
...keby to bolo v ramci jihomoravskeho alebo zlinskeho kraja tak idem na 100% ;DCitace:
Původně odeslal Millisx
tak moje troska do mlyna...
http://212.80.76.22/pro-past//tvoje_1.jpg
určitě by to šlo udělat třeba v Brně...v nějaké menze nebo tak něco...kdo o něčem ví ??
2chocen: ...inak toto by sme mali smerovat niekam inam-napr MIMO MISU :wink: lebo uz aj tak sme tu narobili dost bordel ;D ;D ;D
Takže všem, dneska mi přišly další 4. Na to, jak dlouho už to máte posílat je to celkem nic moc. Mám 55 lidí, z toho 21 už dorazilo a dvě osobní předání. Když neberu těch několik nových objednatelů, tak pořád už jsem jich mohl mít min. 40. Takový zájem jsem sice nečekal, měl jsem strach, že nenasbírám ani těch 200, ale je jich dvojnásobek. Věřím že zajít na poštu není až takový problém. Takže do toho, ať to můžu příští týden zadat.
Tohle neberte, jako že řvu, ale jako že se vás snažím popohnat. Většina už se na to třepe, stejně jako já(už abych to měl z krku).
Takže doufám, že příští týden to bude zkompletopvané a bude klid(balit do obálek to nechám ségru ;D )
...21 :? myslim, ze ked poslu tie spolocne prachy z Blavy a Kosic tak by sa to mohlo zlepsit :!:
OK. ZAKLÁDÁM O TOM THREAD V MIMO MÍSU....Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
Kto posiela prachy MILLISXovi z Blavy alebo z blizkeko oklolia tak po Trnavu?Chcel by som sa pridať k Vám.
mam zabaleny nachystany zitra rano posilam..
No tak konecne sa to tu pohlo k lepsiemu dufam ze nebudete lenit a cim skor tym skor mame nalepky doma. Tak Do TOHO.
tak už tam jeden je - takže doufám, že se tam uvidíme :wink:Citace:
Původně odeslal Chocen
http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=20346
Tak dneska další tři. Ale zatím nevím, kdo.
Takže zbývá už jen 31 :D
MAKEJTE LIDI!!! :!:
At uz mame samolepkyyy ;D
Presne tak a hlavne nech ma Millisx o jednu starost menej urcite to je narocne take nieco zmaknut. :roll:Citace:
Původně odeslal DeeKay
No to nepochybne, ja bych se teda do toho nepoustel ;DCitace:
Původně odeslal ManDark
Myslim ze po ukonceni akce by se mel kazdej milisxovi klanet a kdo nebude toho nakopu do pr...le :lol:
(a kdo urychlene neposle prachy toho taky) ;D
No, o pocity se podělím, až to budu mít z krku, uff :-)
ok tak jsem to poslal až dneska fakt sorry :oops:
A kdy ??? stihneš to do příštího týdne?Citace:
Původně odeslal e1
Omlouvám se za offtopic, ale už musím jít,
sakrrra, mi se nejde odlepit :evil: nechcííí, bůůů
EDIT:
No to jsem se teda projevil
Dufam, ze to COX uz poslal, sme tam v tom viacery a koli postovnemu a tak...
Som zvedavy, ake budu. :wink:
no hlavne aby uz byly. to tu kazdy spechal jak o zivot, a kdyz se maji posilat penize, tak to vazne :evil:
...asi by bolo najlepsie aby MillisX stanovil, ze da vyrobit len pre tych, od ktorych mu pridu money napr. do 23.5. tj do dalsieho piatka a hotovo :!:
...lebo takto je to do blba-resp. do nekonecna :?
2ALL:Citace:
Už jsem to s někým řešil přes SZ. A vidím to na příští týden.
Takže od koho nebudu mít peníze ve čtvrtek 22.5.03 má smůlu. Toto je považováno za konečné. V pátek 23.5.03 zadávám výrobu.
Takže tak.
To jsem stejně zvědav, kdo se na to bodne.
...OK, mas moju uplnu podporu :!: :!: :!: :wink:
...myslim, ze uz aj teraz by to malo vyjst nad tych 200ks, nie ???
Asi jo, ale dnes na to nemám, abych to počítal a mám i několik zatím neodbavených SZ. To víš, poněkud prohýřená noc, nejsem vůbec vyspaný.Citace:
mno jo ... dostal si zaplatene od par ludi tak si mal za co hyrit ;DCitace:
Původně odeslal Millisx
Dostal jsem výplatu :mweheh:Citace:
Původně odeslal Lopo
podle předpisů civilkář dostává 15tého :idea: a já měl 14tého
http://212.80.76.22/millisx/Smilies/fanatik.gif
mno a to tu hovoris len tak ??? uz aj to hlasim MP-kom :evil: ;D :lol:Citace:
Původně odeslal Millisx
No, ti se mnou nemají vůbec nic společného :-PCitace:
Původně odeslal Lopo
...sa mas, ked som bol minuly rok na vojne v Ziline, tak sme hlavne po zolde mavali problem okrem inych aj s MPkama :? :roll: teda problem mali oni s nami :!: ;D ;DCitace:
Původně odeslal Millisx
esteze ja mam modru ;D
2 All som zvedavy ci ta vyzva niekoho popozenie k posielaniu korun bolo by to dobre aj pre nich ale hlavne pre vsetkych co poslali prachy. :-)
2ManDark: ...mne je to jedno, ale uz vidim, ze za 1-2 mesiace bude chciet zase kopa ludi samolepky :? a ked je moznost tak len kopa reci a skutek utek :evil:
potrebnej pocet uz je stejne zaplacenej ne? tak kdo si nepospisi ma smolika 8-)
Kdo je Lukáš Pecha???
Pošlete SZ.
EDIT: Už vím :wink:
No, jen těch, co mám na seznamu, chybí ješťě třicet, tak nevím.
http://212.80.76.22/millisx/Dorazily.htm
2 iGor:
Presne tak ja som prachy poslal sice az v pondelok teda o jeden pracovny den neskor ale akosi dalej sa k tomu ty ostatny nejak kladne nestravaju :evil:
Len dufam ze to nedopadne ze Millisx bude musiet prachy posielat spat hadam ten pocet co uz je tak staci. :? 8-)
205ksCitace:
Původně odeslal ManDark
kua a to je objednanejch 400+ ks :evil: Lidi snazte se trochu uz nemate moc casu :|
Ja to tu ted nak moc necetl, no jeste mi chyby tady precist asi 20 stranek :eek: no nechcete mi raci ukazat seznam jaky obednavate, uz mi to nebavi hledat :-) Kdybych to stihnul tak bych si taky nako mozna vzal, kdyz ne tak mam smulu :roll:
Peníze jsem posílal 12.5., proč tam ještě nejsem?
Jestli si to posílal složenkou, tak je to možná na poště. Zjistím to dneska.
Koukám,že prašule máš,tak to je super,poště jsem moc nevěřil ;D ;D :lol:
No, od lidí, kteří si objednávali minulý čtvrtek(ne z OCCZ) už mám prachy... :roll:
Sakra tak sem to poslal dneska dopoledne,,, takže to tam snad do čtvrtka dojde :wink:
Dobrá, jsem tam, tak to uzavři. :wink:
Do prahy to de dostat jen postou? Nebo jich bere nejkdo vi c do prahy?? Nechce se mi platit C-Poste :evil:
jenom postou, a uz nemas do CT moc casu, aby to v poho doslo tak to odeslat tak dneska dopoledne...
Pro opozdilce: Čeká se na zásilku ze slovenska od e1. Až příjde, konec. 200 kusů už máme, tak je to v pohodě. Jen mě překvapuje, že byl velký zájem, a výsledek :roll: Hlavně že jsem to chtěl tak min. 3x potvrdit, že to opravdu chcete. Však počkejte, až to uvidíte ;D
2MillisX: keby si to chcel potvrdit aj 10x urcite by to vsetci potvrdili :arrow: inak vsetci co si objednali a potvrdili a neposlali money by mali byt na BlackListe :!:
dufam ze sa caka aj na zasielku od nas, ona uz je totiz na ceste. (uz mozno aj tyzden)
rOn, toxic, cox, arcanus
Pročpak je tohle 51. stránka z 50? :roll:
Aha, už je to správně. Ale fakt tam bylo Strana 51 z 50!
2 jagoro: ono to sem tam zblbne ale ked je na novej stranke urcity (neviem kolko) pocet threadov tak sa to opravy aspon sa mi vidi je tu toho trosku vela. ;D ;D :roll:
Kdo je:
Petr Munzar
Oldřich Pokorný
Opět pošlete SZ. Dnes tu asi nebudu, vypnou nám proud. :|
;D ;D ;D ;D ;D ;D tak mi vcera konecne dosli promotion materialy z EuroReseller programu AMD ;D ;D ;D ;D ;D
...a co mi doslo ??? nejake prospekty, letaky, AMD podlozka pod mousa ;D a samolepky 65mm x 65mm (2ks) a 25mm x 25mm (2ks)
http://www.vs.sk/ousi/temp/amd.jpg
http://212.80.76.22/millisx/Dorazily.htm
JÓ sem tam ;D :smoke:
Tu podlozku bych si nechal libit taky ;D
..jj je celkom pekna-v typickych farbach AMD :wink: ked tak zajtra nahodim screen :wink:Citace:
Původně odeslal mutant2
mne by byla na ... - optika...Citace:
Původně odeslal mutant2
...aj ja mam optiku :wink: a dokonca s "problemovou" modrou diodou (8000mcd) a mys po tejto uprave blbla na dvoch podlozkach co som mal doma a na tejto jede jak blazon- vobec sa nezasekava :arrow: hold AMD je AMD ;D ;DCitace:
Původně odeslal Chocen
po jaky dobe ti to prislo?me vubec nic neprichazi...sakra..jen samy maily..ze uz maj opterony atd...
...14.3.2003 som to objednaval na polskej mutacii :arrow: takze nieco vyse dvoch mesiacov :!:
...kuva kolega z roboty (radioamater) si objednava vzorky (FREE SAMPLES) hocijakych suciastok (u Agilent, TexasInstrument, Microchip, atd atd) a nielenze mu bezproblemov poslu vzorky vsetkeho mozneho o co ma zaujem kludne aj za cenu 1ks/19USD a este za neho zaplatia aj clo, ale ma to vzdy kurirnou sluzbou do tyzdna :!:
:-) - já s ní jezdím po stole - Logitech B64 (nebo tak nějak) asi za 500kč
...aj ja mam tiez nejakeho Logitecha- tusim Wheel Mouse, mam ho uz viac ako 2 roky a mozem Ta ubezpecit, ze v tej dobe stal viac ako 1000,- :wink:
Millisx: ti to ode mě ještě nedorazilo ? :(
No, to záleží, jak se jmenuješ, mám tu jeden dopis a jednu složenku, kterou zatím nevím, kam zařadit. Napiš mi jméno(na SZ, abys zůstal v anonymitě) :wink:Citace:
Původně odeslal Airwolf
Jo a jednu složenku do vlastních rukou, pro tu si du teď.
2 iGor to si objednaval z polskej stranky alebo odniekla inadial. ;D :evil:
Sorry za opytanie ale akosi sa to zase hmmmhmm ale j som tiez tak nejak posielal mailom im na to co napisali sakra. :evil: :?
...uz citujem aj sam seba ;D ;DCitace:
Jasne to som pochopil ale som si to vsimol az ked som postol svoj prispevok lebo tu 52 stranu som nevidel.
2 iGor tak uz to prislo aj mne ale sa lepsie pozri od koho ti to prislo, :lol: :lol: :lol:
Urcite nie od poľakoch ale od Deutchlandum a bolo to v takej tasticke prakticke, a este plno reklamnych materialov.
O chvilu postnem aj obr. podlozky ak mi to vyjde. ;D
Tak a dufam zeto aj bude fungovat som to nascanoval vo velmo biednom rozliseni aby to cim rychlejsie natahovalo a nezatazovalo server
http://www.mandark.miesto.sk/Pictures/Podlozka.JPG
Kuaaaaa,ja chci takyyyyyyyyyy,jak si to udelal?????Citace:
Původně odeslal ManDark
2 SPYKER: Tak to praveze neviem ja som nic extra neobjednaval ako to co mi prislo len som si uz po druhy krat objednal samolepky a tie prisly asi pred 2-3 tyzdnami.
A dnes pridem domou pozeram na stol a obalka velka a na nej AMD tak som hned vedel ze je to ta podlozka a samolepky a take kadejake reklamne materialy.
Jo aha,takze ty si normalne objednaval tech 6 samolepek a ona ti prisla podlozka,jo??Citace:
Původně odeslal ManDark
2ManDark:
...mne to doslo z Englandu :wink: a na to pripojenom liste ohladne zaradenia do Resseler programu bol datum 9.5.2003
...inak podlozku mam tu istu ;D
u euroreselleru jsem registrovany asi uz rok a objednaval jsem tam asi 2x samolepky jak to jeste slo, tak jsem zvedav jestli neco poslou...
Aj ja som to dostal domov. Ta uzatvaracia obalka je super. :D . Tiez som nic neobjednaval, iba to tak prislo.Citace:
Původně odeslal ManDark
resellerum pride dyz se prihlasej takovej promo balicek a tam jsou naky brozury, samolepky a podlozka pod mys.. nicmene podlozky si objednavam taky ;D
Kazdej mesic jde objednat 5ks tehle podlozek 8-)
dee: tobe, nebo kazdemu euroresellovi?
2Dee: ja som si ich objednal 5x (podlozky pod mousa) uz pekne davno a nic :arrow: tak dufam, ze po tomto promo balicku sa to zlepsi
...Dee a chodia ti tieto podlozky alebo tie AthlonXP ???
Asi to maju tak ze kto je u nich najdlhsie zaregistrovany tak tomu aj najviac posielaju.
No ale tych 5 podloziek by sa mi hodilo. Aspon by mal do rezervy a aj kamosom by sa uslo.
A nemá někdo podložku navíc ??? :idea:
...ty si sa neregistroval u AMD ako reseller ???Citace:
Původně odeslal Millisx
Ne, ale vy se zaregistrujte u mě jako reseller ;DCitace:
... ;D ;D ;D ked mi dojdu tie podlozky jak som si objednal, tak ti jednu poslem :wink:
Ja chci taky jednu podlozku.... :idea:
me too 8-)Citace:
Původně odeslal mutant2
Mozna to chodi jen overenym resellerum...
zaprve to mam registrovany na finkcni firmu, zadruhe mi kdysi volala naka zenska z anglie a ptala se me jestli souhlasi moje udaje, jestli jsem s tou sluzbou spokojen atd...
tedka chodi tyhle cernozelene podlozky jak jsou na obrazku, drive chodily zlutozelene Duron a Zlutooranzove AthlonXP
Mel si rict ze chces podlozku, poslal bych ti ji bejval i s tema prachama na samolepky :wink:Citace:
Původně odeslal Millisx
ted uz me na postu zase nadlouho nikdo nedostane ;D
Aj ja :wink: , :arrow: a tiež som teraz nič neobjednával ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal Toxic
Stejně na poštu půjdeš kvůli tomu balíčku ;D hmmCitace:
Původně odeslal DeeKay
Mne to vcera tiez prislo , ta podlozka je celkom dobra, som sa aj celkom potesil. Inac mne posielaju aj informacne maily.
Nach este nejaku vzorku procakov poslu ze ;D a budem ich ospevovat.
2FERANY: no mohli by na svojej stranke zaviest sekciu FREE SAMPLES ;D
No ked uz mam akoze tu firmu ze :wink: tak na otestovanie noviniek by mohli nieco zaslat . Aspon jeden. Sak by to bola tiez dobra reklama.
Inac bola to sranda citat na tej obalke nazov mojej firmy :D a pod nim moje meno. Postarka z toho musela byt asi paf :idea:
2FERANY: no ono to dost firiem, zaoberajucich sa vyrobou HW robi (TexasInstrruments,Agilent,Microchip,atd) a kludne ti z tych typov co vyrabaju poslu zhruba 3kusy-zalezi od firmy :wink:
...a AMD je neseriozna :o ;D ;D ;D lebo keby bola seriozna, tak nam EuroResellerom posle vzorky Bartona 3200+ aby sme vedeli, do coho nasi zakaznici idu ;D ;D ;D