Aj by som, ale nechcem prist o zaruku... :-(Citace:
Původně odeslal Voky
Printable View
Aj by som, ale nechcem prist o zaruku... :-(Citace:
Původně odeslal Voky
a kdo ti na to prijde kdyz to nataktujes ???Citace:
Původně odeslal wail
procak nataktujes v biosu a grafiku ve win !!
to je to tak tezky ??
2wail: Tady se to jmenuje overclocking 4um podle toho, ze tu hardware zdimame co to de ;D
No lenze ja ked taktnem procak a nieco sa mi na nom posere... pojdem ho reklamovat... a ked zistia ze bol pretaktovany (Na P4-kach sa to da zistit) tak povedia ze to je "vdaka" tomu a dovidenia... A pretaktovat grafiku? To nieje moc velky narast vykonu... Ale vsak az budu peniaze tak pride upgrade... Tak si pekne kliknite na linku v podpise a objednajte si nejaky design!! ;D
zasadne nesouhlasim s tvrzenim o malem narustu vykonu pretocenim grafiky... ja tim na svoji stare karte ziskal narust v radu 30%
mel sem R9500 64MB
mas mit AMD :mweheh: (je dokonce i levnejsi :drool: )Citace:
Původně odeslal wail
sorry za reakci ale je to silnejsi nez ja :smoke:
OC grafiky ze neni "moc velky" narust vykonu? tak to je dobry kec ;D . i kdyby sel vykon o 1% po pretaktovani tak do toho jdu,protoze o to 1% bude vykonejsi pc a o to tu prece na OC jde (a je to zadarmo). jinak mas vetsinou min 10% vykonu nahoru ale to uz musis mit peknej shit kterej vubec nejde taktit
Ses fakt DEBIL takhle odsuzovat urcitou znacku! Mluvis ze zkusenosti nebo jsi nikdy poradne nataktovany intel nevidel? Akorat vyvolavac flame, nic jinyho!!! :evil:Citace:
Původně odeslal deathkiller
S tim narustem vykonu taktovani grafiky - hodne zalezi na tom jakou mas grafiku a co pouzivas za rozliseni (=jestli poznas rozdil)
BTW: P4ka se da zjistit ze byla taktovana? A napsany to mas kde?
Panove klidek.....
Rabban>> 30% narast? O takom sa mi ani nesnivalo... Ja mam zle skusenosti s voodoo 2000... Tam bol narast asi 4% ?
deathkiller>> AMD je sice lacnejsie, ale kazdemu tato znacka nevoni... Intel bol prvy a ziadne AMD sa mu nevyrovna.. (osobny nazor 8-) )
WeSTLeR>> Neviem kde sa to loguje ze bola p4 taktnuta, ale je toho plny net...
Ja mam pri pretaktovani grafiky narust asi 10-12%Citace:
Původně odeslal wail
No ja to slysel, ale jeste nikomu koho znam se to nestalo (ze by potreboval vyreklamovat P4ku).
A BACHA NA FLAME!
veď to ja mám na 2000+ a MX460Turbo 7600b a to nerátam, že sa mi spustia len 3testy zo 4
No ja mám na p4 2,4 800@3,2 a ASUS V9950 FX5900 466/953 ...17089 bodov. :wink:
Nejak malo, ne? :wink:Citace:
Původně odeslal pmarek
Ja mam P4 na 3302MHz a R9700PRO na 380/340 a mam 18400b
to má dosť veľa, FXky majú slabosť na 3DMark2001SE!
Skús porovnávať V 03jjke...
Mam mensi problem... Na kamosove pc (AMD 2500+ Barton; ASUS A7N8X, 2x 256 Mb OCZ 400Mhz cl2, Hercules 9800np) je vysledek v 3dm01se dost malej = 12166 bodu.. Nic neni pretaktovany, nemam zaply ani AA nebo AF, nemam zaplou vertical sync, vse na vykon, CAT 3.7...
Ze je to malo...
Nevite nekdo co s tim?
BTW: I pri 2800+ je ten vysledek vicemene stejnej... Jednou se povedlo dostat na 14*** ale pak se objevil MsBlaster :evil: a zkusili sme se ho zbavit C:/format....
BTW2: v 3dm03 ma 4700...
CO VY NA TO?
Jasne :smoke: ja jsem klidnej narozdil od toho druhyho kterej hned urazi. vime o koho tu jde ne :mweheh:Citace:
Původně odeslal Dawe
jinak ja mam na grafice narust vykonu o 50% jen diky OC takze se taktovat vyplati ;D
Hele ja nevim kdo zacal s FLAMEM ?!? Hmm? :roll:Citace:
Původně odeslal deathkiller
Jo, uznavam, vypenil jsem...
dneska bylo krasny pocasi na taktovani, tak sem otevrel okno a trochu zataktil...3dmark01 18597 1800+(1533MHz)@2440(222*11) 1,9V..moc sem ho nezdimal :) r9500@9700 401/335 (pameti 3,6ns :-o )
na co otvirat okno kdyz mas tu 128 mm obludu ?Citace:
Původně odeslal Kamikatze007
ja tu obludu prevrtal na 120mm a dal do bocnice a s otevrenym oknem bylo v kejsu 11°C a asi 90dB ;D
asi 13000 s tim dole a CAT. 3.4
to: oný, nepamätám si ťa, ten co má 12K bodov v 3DMarku:
procík, procík, procík......
kebyže ho takteneš na 3000+, mal by si 15-16K
tu jasne brzdí procák
Co poviete na 2503 bodov na mojom compe?
Ked som ju kupyl a nainstaloval do PC tak som mal 1250 bodov.
Kamarat ma 3915 bodov C2,4 a FX 5200 128MB 64bit.
Co vy na to?
Neni to nejako brutalne malo ???Citace:
Původně odeslal Pepko
Ja som mal na durone 650@800 4410 bodov s MX440...
Ani není, má slabý procesor a grafika má ořezanou paměťovou sběrnici na 64bitůCitace:
Původně odeslal Mavko
To je mi jasne ze FX5200 je shit, ale ja som myslel malo na tu INO3D MX440-kuCitace:
Původně odeslal Spajdr
Citace:
Původně odeslal Mavko
No tak to moze byt ale mne to brzdi AGP 2x a maticna ktora ma VIA Chipset.
AGP2x neni problem ... chipset si vylad WPCREDITem :wink:Citace:
Původně odeslal Pepko
btw podle me jsou ty tvoje vysledky hrozne maly ... 1400 jsem dal s Rivou TNT (sice jenom v 800x600 ... 1024x768 mi padalo v Game3 - Lobby - High detail :-), ale upozornuju, ze to bylo TNTcko) a bylo to na Tulenovi 1100 s VIA chipsetem ...
tak se pridam,
na te sestave dole(P4 2.4, 512MBDDR333, GF4Ti 4200) mam cca 11000 3dmarks(meril sem to uz driv a bylo to asi 10800, nebo tak neco, proste kolem 11k..
ale bude lip, tento tyden mi dojde nova sestava(s Radeonkem 9800 ;D ), pak sem hodim vysledky..
To mas celkem malo, ja dal s P4 2.4b na 2.9GHz a MSI Ti4200-64 na 310/610 14000bodu :-)Citace:
Původně odeslal Ace_Ventura
No tak to AGPcko trosku hame,ale moze to byt aj kvôly tomu,ze mi nespusti v teste Game 4 kvôly pyxel sharedu? lebo G4 MX 440 ma len DX7.Citace:
Původně odeslal Maaarty
Drivery mam 52.16 pod Win 98SE.
Kde zozeniem ten WPCREDITem ???
Dik.
Uz mam ten WPCREDIT ,ale co tam mam prestavit?
Ako sa v tom pracuje?
Poradi mi niekto?
Dik.
snad ti pomuze tohle:Citace:
Původně odeslal Pepko
http://www.pctuning.cz/titulnistrana...=2&ArtId=17058
http://www.pctuning.cz/titulnistrana...=2&ArtId=17070
podle toho bys to mohl pochopit
no jenze ani jedna z tech komponent neni pretaktovana :-) (spatna deska, grafika se mi pretaktovavat nechtela)Citace:
Původně odeslal WeSTLeR
Ted ale tento komp bude mit asi tata a ja budu mit new(ABIT IC7-MAX3, P4 2.6, 1GB, R9800nonPro), na kterem pujde OC rekl bych dost fpoho.. Jsem celkem zvedavi, na kolik se mi ho podari vytahnout, protoze bude to muj prakticky prvni OC kousek(az na Cel 333, ktereho sem primo taktnul na 460MHz, bez jakehokoliv skouseni.. zformatovalo mi to disk a od ty doby jsem to radsi nechal :roll: )
No abys nebyl sklamanej... nechci te strasit, ale 2.6c nejdou moc dobre, malo ktera pujde nad 3250MHz... at ti to vyjde a hlavne nezapomen koupit PORADNEJ CHLADAK NA TO!!! 8-)Citace:
no mam Alpha Pal 8942...Citace:
Původně odeslal WeSTLeR
doufam, ze to co rikas neni pravidlo.. chtel bych z nej vytahnout aspon 3.3, spis tak 3.5.. snad se povede ;)
3,5GHz? Mozna tak s A-DATA pametma a poradnym chlazenim chipsetu + obrovskou kupu stesti :arrow: :?
Spis bych sel uz do 3.0c... ta pujde na 3.4 predpokladam o dost lip nez ta 2.6c --> viz LookAS 8-)
zatim 10600 s tim dole, cekam ted na novou desku (8RDA3+)
- doufam, že navalím těch 11K!!!
2,8c staci :D ...... Spis je to kus od kusu :wink:Citace:
Původně odeslal WeSTLeR
http://www.volny.cz/prochazka.o/doca...s/new/3842.gif
2Ondra: Sice hezkej vysledek, ale s 1.81V ????!!!! (v Biosu muselo byt aspon 1.825 nebo 1.85)
To bych tam dlouhodobe nedaval... max. tak 1.675V v biosu (tj. 1.65 real)
Podle me by mela jit skoro kazda 3.0c na 3.5-3.6GHz s 1.65V, ne?
No na 1,65v dala stable 3,5G
To je pekny...Citace:
Původně odeslal -=Ondra=-
co je u tebe stable? Memtest (projet bez chyby) + >6hodin Prime95 ?
ja dam 3.5G na default ale pak ta mrcha nechce jet na vic stabilne ani s vyssim napetin. nevim v cem je chyba. jestli uz maximum procaku nebo treba nejaka nekompatibilita s necim ???
edit: resp jestli to je stabilni ani nevim pac se to chvili po zatizeni sekne a zustane to viset :evil: wtf?
Jaky je fsb? teplotou NB? to dela me-ze se sekne...Citace:
Původně odeslal LookAS
Jo a zkousel jsi pridat 0.05V a jen jeden MHz? Ja se tak dostal k ty my soucasny frekvenci...
250 jelo prime pri 1.575V, dyz chci 254, tak musim 1.650V!
fsb je 250, teplotou to neni, pac sem si zkousel taktit tu 2.4c a ta jede fpoho na fsb275 s def napetim. gdyz ji oc vic tak aspon hazi chyby, ne ze se sekne. to ta 2.8 je asi nejaka divna. :?:Citace:
Původně odeslal WeSTLeR
3DM 01: 19203
3DM 03: 6334
Koukam, tady nekdo prave rozbalil novej comp, ne? ;DCitace:
Koukam, ze si vsimavej ;)Citace:
Původně odeslal WeSTLeR
jj, mam ho 2 dny.. jax rikal, ten procik moc vysoko nejede(jen 3,2GHz), ale i tak mi to staci.. utesuju se tim, ze sem usetril 7k(P4 2,6 vs. 3,2).. zase se mi ale podarilo fuckt dobre pretaktovat grafarnu(sla by mozna i vic, kdyby tam byl VGA Silencer, ale CC mi ho tam nechtelo dat, ze pry se tam nevleze)
ale taky mam problem s deskou, po 2 dnech na ni odesla zvukarna(viz dred v sekci Zvuk), takze tam ted budu mit provizorne SB PCI 64.. nemate nekdo neco lepsiho?(Audigy/Audigy2/Live)
Jinak s vysledkama sem celkem dost spokojenej.. Udelal sem si na to tabulku(v excelu) a tam mam vysledky vsech moznych Benchmarku pred/po pretaktovani a narust vykonu je super..
btw: pokud nekdy budu upgradovat/kupovat new komp s P4, tak dam radsi od ABITu ruce pryc a pujdu do ASUSu.. ted bych ho teoreticky mohl mit(kdybych vyreklamoval tu desku), ale je na ni spatna jen zvukarna a kdybych tam mel posilat celou tu bednu, taxe z toho po*eru(pres 20kg urcite, je to totiz Chieftec)
Jaky mate serie tech vasich P4?
2AceVentura: Co se ti na tom Abitu nelibi krome ty uz ted funkcni zvukovky?
No jinak je absolut oki ;)Citace:
Původně odeslal Fila
Zvukarna uz je fpoho, ale stejne by me zajimalo, ze kolik by se dala koupit nejaka starsi Audigy, nebo neco podobnyho, ze bych k tomu koupil 5.1 soustavu... Ale melo by to byt od Creative, protoze maji pry nej. 3D Zvuk a o ten mi jde nejvic(hry, filmy.. a taky hudba!)
Jedine, co mi celkem vadi(ale to nebude pravdepodobne vinou desky) je, ze se mi podarilo primestable pretaktit ten procak jen na 3,2GHz, ale Westler me na to pripravil uz dopredu( ;D ), takze fpoho.. Je to dost rychly, abych na tom moh hrat nejnovejsi hry a delat grafiku(1GB ram) a vo to mi jde..
Taky jsem rad, ze u tehle komponent neni skoro zadny riziko, ze je spalim.. napr. sem krapet pretah ramku(500MHz) a stacilo resetnout cmos a fse frci uplne fpoho.. Taky bych se chtel trochu zasvetit do toho sveta HW+OC, abych si dalsi komp mohl poskladat sam, protoze tata ma rad, kdyz to nekdo posklada a ja do toho pak uz nemam sahat..(i kdyz..)
tu desku muzu celkem doporucit, ale jde o to, ze ja jsem v tomhle oboru noob, takze ti nemuzu rict, jestli je lepsi nez tvoje ASUSka a v cem..
co ja wim, jestli k ni mate nejakou konkretni otazku, tak se zeptejte a reknete, kde na ni najdu odpoved(ale vetsina tech praktickych otazek byva zodpovezena v ruznych recenzich..)
No, kdyz bys to trochu poladil, tak 3.3 das, ne? ;DCitace:
Mas to "primestabilni"?
2Westler: Jakou mas serii ty?
No ted to mam primestable(viz. podpis), bezelo mi tu 11,5hod...Citace:
Původně odeslal WeSTLeR
Ale vic sem skousel, ale proste nic.. Jakmile zvednu napeti, nebo fsb jen o kousek, tak mi to pri prime zatuhava..
btw: moje serie: SL6WS...
SL6WHCitace:
Původně odeslal Fila
FPO: 7318A339
Packdate: 06/02/03
Ale nic moc kousek... na netu jdou lidem 2.6C na 3.4 i 3.5GHz pri stejnym napeti a chlazeni co mam ja... :?
Nazdar lidi mám takovej problém s mojí sestavou dám maximálně 8500 bodů mam verti 3dmark 2001SE co s tim mám dělat? Mohl byste mi někdo poradit mě se to zdá nějak strašně málo
tak to mas dost malo..Citace:
Původně odeslal kořka
1) jaky mas nastaveni 3DMarku? musis mit default, v tom se tady uvadeji vysledky..(abys to mohl srovnat s ostatnimi)
2) na jakem ti jede taktu? a cpu?
3) a kolik ti dava 3DMarku?
Jinak, je to zalostne malo, vic davaji lidi s R9200,9000 atd...
test jsem dělal na default a nemam nic přetaktovaný grafika běží na 500/600
nebezi ti neco v pozadi?
nemas natvrdo zaply FSAA/Aniso?
mas dobry drivery?
:)
Tak jsem teď nainstaloval Catalyst 3.10 a mám 11 217 bodů snad z toho ještě něco vymáčknu mělo by to ještě jít
V rychlostech tehle grafik se nejak moc neorientuju, ale tento vysledek vypada o poznani lip ;DCitace:
Původně odeslal kořka
BTW: jaky mas DX? skus nainstalovat nejnovejsi..
Mám dx 9 nejnovější ještě je jeden problém mám KT600 a je všeobecně známo že radeon 9600 s ní dělá problémy takže mám agp nastaveno na 4x a nejde na 8x a mám taky vypnuto fast write jestli to nemůže být tím
povim ti tvuj vysledek nic moc mam dvojnasobek na podobny sestave a tvuj kamos je silenec ze si koupil 64bit FXku. Ta tvoje vypada ze je takyCitace:
Původně odeslal Pepko
Citace:
Původně odeslal kořka
porad nic moc chlape
GF4Ti4600 da 14000 bez OC :)
:eek: tak mam neco pres 13000, kriste. zatim bez oc, a bez silencera, prvni spusteni systemu...... A navic mi nefungujou obe ramky viz problem z intel chipsetech, takze 265 pokud to ma vliv. Jo, a catalist 3.1 to je ok, nebo jiny?? :oops:
btw:kolik bych tak mel dostat, a kolik v 3Dmark2003??
to chces jako rict, ze mas 13000bodu v 3DM01 na ty sestave dole ??? (Rad9800..)Citace:
Původně odeslal commander
Ja mel na mojem kompu 15792bodu bez OC procaku i grafiky(tj. CPU 2,6GHz a GPU 325/290)
A po taktnuti na frekvence viz. podpis(jeste dodam, ze mam orig. chladic, ne silencer) mam pres 19k(viz. podpis)
jo presne tak. Uz jsem rozchodil RAMky, ted mi jede na PC 3Dmark 01 SE tak uvidim. Dneska se pokusim primontovat Silencer a kdyztak to taktnu, ale jinak je to zatim DESNY!! v 3Dmarku03 jsem mel normalne na testu 1 fps...Citace:
toz se omlouvam, mam catalyst 3.4 vazne jsem myslel ze jsem instaloval 3.1 :oops: tak pockam az mi ho kořka vypálí (delej :-) ), protoze ja pres dial-up asi 22 mega nestahnu :lol:
Tak doufam, ze tohle byl jediny problem, procs mel tak male skore... Jinak teda fakt newim, mas totiz celkem dost namakanou sestavu.Citace:
BTW: potom plz napis, na kolik se ti podaril pretaktovat procak a grafika.. celkem by me zajimalo, o kolik vic pujde ta 3.0C nez ta moje 2.6C.. a taky jestli ti pomuze ten Silencer..
Ja taky, dam hned vedet, ted jdu na ten silencer, ani nebudu pokouset tenhle stock chladic, hrozne rve a uz me to stve..Citace:
Ja sem tam taky chtel mit Silencera, jenze CzC mi rekly, ze se tam nevleze, takze mi tam nechaji standartni chladic.. :-(Citace:
Jak ho tam pridelas ty? Musi se na nem prz neco upajet, nebo tak nejak.. Kdyby to nebylo moc slozity(jelikoz sem noob :mweheh: ), tak bych si ho taky asi poridil..
??? Jsem myslel ze je snad primo delanej na R9500-9800, ne?Citace:
IMHO: Ja ho zkousel (asi tyden) a stoji za prd... radsi jsem ho sundal a ted tam mam vodu 8-)
no tak logicky, ze voda bude lepsi, ale nez ten standart by lepsi byt mohl..
stejne ale tu moji grafarnu uz moc vys(ani s nim) asi nevytahnu.. Vzdyt to sou uz lepsi frekvence nez XT.. To vodnicek by byl o necem jinem, ale na toho si netroufam..
Ja se zapomnel zminit o tom, ze stejny frekvence jsem dosahl s puvodnim chladicem (medenej herculesackej) ... :?Citace:
hmm, tak to je celkem big detail ;)Citace:
Původně odeslal WeSTLeR
Tak je tam, o hoodne min hlucny nez Hercules, teda na LOW, nic jsem nemusel pajet, ale delal jsem to nadvakrat, protoze jsem zapomel zandat napajeni vetraku.... Alespon jsem si uzil nandavani pasty :lol: Karta pece jak hovado, ze zadu na ni neudrzim ani prst, na pametech taky ne.. Je to normalni?? Ted mi jede mark01, snad to vydrzi... Jo a i ten megapasiv je hrozne horkej... Jo a silencer ti zabere jen slot pod AGP, nic vic :idea:Citace:
A to ti pece, kdyz ji jeste nemas taktnutou, nebo po pretaktovani?Citace:
Ja jsem ji ted prubnul(ve windows) ze spodu, na tom pasivu pod GPU taky ruku moc dlouho neudrzim, na pametech udrzim.. Jeste potom zkusim pustit 3dmark, jestli to bude teplejsi..
hl. je, ze jede uplne fpoho, nikde nemam zadne artefakty a ani po nekolikahodinovem hrani FPS(napr. MP2) nedochazi k potizim..
tak jsem pustil 3DM03 a:
na ty strane co je aktiv byly pasivky na pametech horke(neudrzel bych na nich ruku moc dlouho.. ale ne zas tak, abych se o ne popalil..), na druhy strane byly pasivky na pametech celkem fpoho(ne studene, ale ruku jsem na nich udrzel vklidu) a pasiv pod GPU dost horky(ruku sem moc dlouho neudrzel, tak stejne jak u prvnich pametovych pasivu)..
jeste dodam, ze sem ted mel par malinkatych artefaktu(tecky) na nekterych mistech ve vode(v Mother Nature). nic fatalniho.. na druhou stranu mi ted absolutne zmizeli artefakty(tecky, predtim jsem jich tam par mel) na nosorozcovy(nejaky ten filter)..
zatim bez OC, pameti jsou totalne varici (pri benchmarku), na PCB z druhe strany jadra udrzim prst asi 1 sek.... Taky cela ta masa silencra je horka... Cekam na ty cat 3.1, jestli to nevyleze tak se asi picnu
Tak sem z toho myho srotu vytah 17609 bodu. Co myslite, je to OK na tu sestavu, co mam? Udelal uz nekdo na tady na foru vic jak 19000bodu s R9700np na AMD?
Tezko...Citace:
Původně odeslal bitmap
LosDatlos ma Bartona na 2300MHz (nevim presne) a R9800PRO a ma neco pres 19k bodu... :-)
Ja bych rekl, ze mozny je vsecko ;) na nejakym 64bitovym Athlonu FX(nejlip s Prometheiou, tak na tech 2,8GHz) by pretaktovany mohl dat 19k s prehledem.. To by ale potom celkem brzdil procak :mweheh:Citace:
Původně odeslal WeSTLeR
Tak tohle opravdu neni normalni... Takhle mi karta pekla, kdyz jsem zapomnel zapojit vetrak u orig hercules chladice :)Citace:
A co rikate na tech 17609? Myslite ze je to good skore, nebo by z toho slo vytahnout vic?
No ja osobne bych rekl, ze je to dost good score, na to jaky mas pocitac(bez urazky, jen trochu zavidim, ze ja mam na P4ce, taktovane o dost vis, s vic pameti a lepsi grafarnou, jen o 2k vic :evil: )Citace:
Původně odeslal bitmap
Heh tak to je teda dobry :-( Vetrak mi urcite jede, dotahl jsem toho silencera tak se uz se mi pak strhavaly sroubky a pasta taky je tak proc se taaak hreje?? V BIOSU jsem akorat hodil nativne AGP/PCI na 66.66/33.33 ale to je snad normalni ne?! Jo a to jsem teda necekal, ze i Audigy 2 mi pece jak hovado z druhy strany pod jadrem je to taky dost horky, to je OK, nebo neco neni dobre?Citace:
Původně odeslal Fila
Ja nevim lidi co resite, ta karta ma odber 50-70W (zalezi na frekvenci), tak to teplo se musi nekam "ztratit", no ne? A silencer je jen kus hliniku...Citace:
No me vystrasil Ace_Ventura, ale pokud je to normal¨ni....
Tak sem trosinku oc a vysledek: Takty z podpisu a 15004
Kamos: AMD Barton 3000+, R9800np vse default 15964
Co jsem napsal? Ja jsem jen psal, ze mi ta karta na nekterych mistech pece hodne a na nekterych min..Citace:
btw uz mas ty Catalisty 3,1? A jaky mas(s nima) score v Marku?
teda panove 16k bodu na radeonu 9700-9800 zadna slava ;) mam o tridu horsi grafiku ani neni pretaktovana a mam 14.3k bodu... :)
a to jsem jeste premejslel ze zkusim agp dat na 80MHz co to provede :))
jj, zkus to.. ja to totiz nemuzu tak mit, protoze mi pak nefunguje zvukarna(integrovana.. nesnese vetsi frekvence)Citace:
Původně odeslal Fox!MURDER
To bude tim, ze Jirka_koffee ma nizky FSB... se mrkni na vysledek muj nebo Ace_Ventury :wink:Citace:
Původně odeslal Fox!MURDER
No a s AMDckem je to trochu jiny... (NOFLAME!)
íííík tak jsem hodil novy catalisty 3.10 a pocet bodu v 3Dmarku01se se JESTE SNIZIL!!!!! viz podpis mam 13xxx bodu!!! Je mozny ze jsem to blbe preinstaloval?! Doufam ze jo, dal jsem odebrat/pridat programy, ATI blablabla, restart, a pak nova instalace 3.10! Mam XP prof, bez OC, a pameti jsem jeste nevychytal jsou na 2.5-3-3-8 :-( Ale predtim bylo vse stejny, a dal jsem alespon 14900 bodu, se na to vyseru(pardon¨)
Já tě zabiju a kuli tomu aby se ti snížily body ti pálim na moje poslední RW :-oCitace:
2commander & korka: Nejnovejsi neznamena nejvkonnejsi... ale ten pokles je celkem velkej, me to kleslo asi o 100b...
Jinak nejlepsi budou IMHO asi 3.7cky 8-)
2westler: Mě ty 3.10 zvedl yvýkon o 3500 bodů tak sme si mysleli že to bude tak i u něj teď sem třeba spustil gta: Vice City a to se mi dost brutálně sekalo 800x600 to je fakt podezřelý
JJ, mam malou fsb, ale koho to zajima? Zatim si na tom zaparim uplne vsechno, tak proc to drtit uz ted?
BTW 3.10 mi zvedly skore o 54 bodu :-)
Na sestavě níže uvedené jsem docílil 15800 bodů :o) ahoj jfk
:cry: jak je tohle mozny?????!!!! ja mam stejne bodu na my sestave :cry:Citace:
Původně odeslal jfk
a ja mam jen o 1000 min ;)
a to mam jen usmudlanou GF4 na AGP4x ;)