Existuje někdo kdo s 8RDA3+ nemá žádné problémy s přehřívajícími kondenzátory a tlumivkami?V 2. revizi je to taky tak špatný?
Už jsem pro ní šel a nedošel :? nějak se bojím…
Printable View
Existuje někdo kdo s 8RDA3+ nemá žádné problémy s přehřívajícími kondenzátory a tlumivkami?V 2. revizi je to taky tak špatný?
Už jsem pro ní šel a nedošel :? nějak se bojím…
Uhm. Už jsem to jednou řikal. Mám revizi 1.0 (!!!!) a běží naprosto v pohodě. Nikde se nic nehřeje. Nikde nic nepíská. ;D
Tak a teď jdu najít nějaký fakt pevný dřevo abych to zaťukal. :wink:
Jisteze je....Citace:
Původně odeslal Frontier
Me kondiky delali problem kdysi na revizi 1.0. Od te doby na 1.1, 2.0 i 2.1 dikybohu nic...
Jinak s prehrivanim zde problem opravdu je. Na mosfetech musim mit pasivy a pri FSB vyssim nez 210 musim mit i ofuk, jinak se nikam nedostanu... V celem okoli soketu je opravdu hodne emitujiciho tepla a to by kazdy mel odvade... Jinak se problemy dostavi.
BTW proc je v nvidia system utility jen zalozka overclocking - basic
zrejme se to nastavuje dle toho ini souboru - pac na nejaky abity jsem to videl....ale da se nejak zaridit, aby fungovala zalozka advanced i 8rda3+ ??? proste aby to bylo jako tady http://www.bjorn3d.com/_preview.php?articleID=365
BTW mam snad posledni BIOS - 10/17/2003-nVidia-nForce-6A61BPACC-00 - tak proc to nefunguje ?