to viem :wink: len skoda ze si to neuvedomuju oni :evil:Citace:
Původně odeslal Axel
ps:uz aby sme boli v EU a nebude ziadne clo :D
Printable View
to viem :wink: len skoda ze si to neuvedomuju oni :evil:Citace:
Původně odeslal Axel
ps:uz aby sme boli v EU a nebude ziadne clo :D
2 AXEL & rON: Velmi sa neteste, lebo idem domov tento vikend a potom az o 2 tyzdne.
To, ze budu az o dva tyzdne, mi az tak nevadi, lebo nane love :? Aspon ale budu a dosli OK.
Som zvedavy, ako dlho im to bude trvat az na vychod Sk.Citace:
Původně odeslal Axel
no malo by to dojst do troch dni :wink: max 4 :D ;DCitace:
Původně odeslal Toxic
idem pre vetraky tak drzte palce na nohach a rukach :!: ;D
Yes samo, ze drzime. Tak hned poreferuj ako to priebiehalo :wink:
TAKZE VETRAKY MAM DOMA A SU V PORIADKU!!!!
hned ich zacnem rozosielat :wink:
2rOn,Toxic,Axel:z tych vasich poslednych prispevkov som zmeteny komu to mam poslat pretoze adresu mi poslal Axel ??? takze sa dohodnite a poslite mi SZ(a dohodnite sa tak aby sa mi to nevratilo ze bol adresat nezastihnuty :wink: )
2Loki12:o 15.00 ti zavolam
TAKZE CHLADENIU ZDAR!!!
a samozrejme velke DIKY Martymu!!!
ano ano ano ano ano ano ano anooooooo
toxic ti posle adresu, dohodli sme sa ze sa to posiela nanho
no ale ja mam adresu od Axela ??? takze som z toho trocha mimo :?Citace:
Původně odeslal rOn
Ale ved ja som adresu poslal, tak neviem, kde je problem. Mohol by sa Axel vyjadrit, ci to moze dojst jemu domov, bude to rychlejsie. Ja by som tie vetraky do Kosic dostal najskor az tak 16-teho. Inac Ti posielam adresu, ak by Axel nemohol.
Ja som nikomu adresu nedaval... Iba cislo na mobil. A mna postarka doma nezastihne... Toxic, ber to na seba, OK?
Vy v tom mate ale pekny chaos :eek: Prehadzujete si to ako horuci zemiak ;D Ani sa necudujem ze mitchi nevie komu to poslat ;D :wink: :cry:
Ja som to nedoplietol....
Takze prisiel som dovom s troma vecickami 1*chladic 2* vetrak
prve som otvoril chladic. a hned prve co som zbadal bola..... NALEPKA - Artic Cooling Inside - som z nej uplne hotovy, kaslan na chladic, nalepka je proste nalepka - AC su tym padom pre mna borci cislo jeden :lol:
Nasadzovanie.
Ktory imbecil navrhol tak stupidne rozlozenie kondikov by si zasluzil gilotinu - chladic mi tam vosiel na chlp presne, ale ked pisem na chlp tak proste na chlp - medzi kondikmi a chladicom mam asi jeden nanometer.
(cas nasadzovania cca 10 min)
Hlucnost.
Reve ako svina. Ten svinsky chladic jednoducho reve ako prasa na bitunku. V zivote by som nepovedal ze tak maly vetrak aky je na grafike moze tak revat. Kurnik az teraz po nasadeni AC som zistil ze vetrak na MSI reve ako blbec.
Dufam ze mi poradite nejake normale, lacne riesenie na znizenie hlucnosti, alebo aky vetrak pouzit.
Teplota.
isla hore. naozaj isla hore. doteraz som mal s titanom MAX 47*C. teraz mam pri tych istych aplikaciach (stability - warming, nejake gamesovanie) 53*C.
Ale to preto ze aj v CASE mi isla teplota az na 41*C (a to je fakt dost) - bude sa vrtat a modovat
RPM.
Titan mi isiel na 2900-3100. AC mi zacne niekde pri 1300 a pri 53*C to vrti 2200rpm.
Teploty niesu idealne - verim - ale je to sposobene zlym vetranim case. TO ZMENIM a potom dam vediet.
MARTY & MITCHI - DAKUJEM
2Loki12:
re:Hlucnost - mas taky isty problem ako ja ked som vymenil coolmaster za AC :lol: bolo pocut grafiku :evil:
ale vyriesil som to tak ze som kupil medeny chladic na grafiku od titanu+1 trimer a grafika ma od 2000-2400rpm a 35°C(predtym 36°C a 4500rpm :D )
momentalne rozmyslam nad tym ze ho vymenim za pasiv na NB(zalman) :idea: brzdi ma iba toto
re:teplota - no ja mam na cpu 55-63 :o system 34-41 :? takze musim dokoncit casemod(vetrak 120 z boku =>na zavesene disky,windtunel,uprava cpu chladica,2x80 hore na bednu vyfuk von a samozrejme plexi a nejake to svetlo<asi> ;D
2Toxic:
aresu som dostal vcera takze posielam tebe :wink:
2Axel:
poslal si mi adresu toxica ale nepovedal si mi ze to je jeho adresa a kedze vas nepoznam po menach tak preto vznikol zmetok :wink:
2Jan:
jedna zasielka na Beckov :wink:
cena cpufan je 736sk+posta+clo=799sk+vetrak+posta+clo=200sk spolu zaokruhlene = 1000sk :wink: (moze byt ??? )
4Toxic,rOn,Axel :
cena vetraku je 150sk
cena postovneho na jeden vetrak je 17sk
cena cla na jeden vetrak je 46sk
Axel - 1ks
________
spolu - 7ks=1400sk
pokial ma niekto nejake vyhrady tak mi napiste :wink:
Citace:
Původně odeslal mitchi
Dik dik dik dik dik a ece raz dik mitchi a marty.Mozno to aj do piatku dorazi ;D ;D Citim v kostiach, ze mne asi ta MSIcka bude hucat potom tiez :evil:
To vyzera super, len ci to dojde v poho, slo. posta je nevyspytatelna.
Mal som v umysle par vetrakov predat kamosom, ale asi vymenim tie Titany co mam a aj Volcano. Ostane mi uz iba jeden a ten pojde bratovi. :D Takze mi to vyslo na chlp.
To bude zase po doruceni a kratkom zoznameni postov,ze ??? ;D Aspon bude co citat a vylepsovat. Teraz cakam na Loki12 nech postne daco nove ako pokracuju testy... :wink:
velmi rad nieco postnem ale cas budem mat az od 16-20.6. mam konecne dovolenku a trosku budem modovat - potom budem urcite testovat a postovatCitace:
Původně odeslal Jan
zatial len to co som napisal hore
Som rad ze je tichsi ako ten nas Titan. Len ma znepokojuje ta teplota. Nesla az moc hore? Ja mam sice DUT3C takze som len troska znepokojeny 8-) Snad sa to prievanom spravi...
DIKES DIKES DIKES!!!!!!!!!
2 mitchi: ani neviem toxicove skutocne meno, ziadnu adresu som urcite nikomu nedaval.
2 toxic: ozvi sa a mozme hodit stretko. Kedykolvek podvecer, len prosim na inom mieste ;-)
Tak si povedz kde. Stretneme sa, ale az ich budem mat v KE (niekedy po 16-tom).Citace:
Původně odeslal Axel