To jsem nezkoumal, na strankach to neni ????
Az bude cas, podivam se na to ....
Printable View
To jsem nezkoumal, na strankach to neni ????
Az bude cas, podivam se na to ....
Tak jsem to nainstalil a zkusil a funguje to
rekl bych ze je lepsi zvuk :))
mam ale problem, pri prehravani filmu s AC-3, kdyz chci posouvat film vpred nebo vzad, tak mi to to ve 20% zatuhne poc nebo BSOD
PS: Co koupit jinyho misto Audigy? Za rozumnou cenu, uz me ty neustale problemy serou
Orig. drivery pro Audigy 1 -- Po zapnuti EAX se repro prepne na z 5.1 na 2
Audigy 2 drivery - v posledni verzi blbne AC-3, divne to chrci, vypadava zvuk
KX drivery - pri posunovani ve filmu s AC-3 ve 20% BSOD
Je docela podezrele, ze AC-3 mi nechodi kloudne ani na poslednich AC-3 driverech od creative s EAX4 HD
tak jsem to vyresil
pouzil jsem verzi 3634 a AC3 jelo v pohode
jinak mi ale po dni prestal jit zvuk, proste vsechno jde ale neni nic slyset:((
jeste se na to kouknu nemam cas resit
prechod z KX na Creative je opravdu kruty (hnus)
rekl bych takove tupe rozplizle basy, mensi pestrost a cistota vysek, nastroje co byly slyset uz slyset nejsou a splyvaji
dalsi poznatek:
pri prehravani AC3 mi to s poslednima driverama hazelo BSOD ovladace zvukovky z cehoz vyplyva jedna dobra zprava:)) naznacuje to totiz, ze AC3 se rozkodovava hardwarove
Tak sem nahodil KX v.36 a stoji to za....ho*no :( Daleko lepsi jsou KX v.34!!!Zvuk je na nich daleko detailnejsi,a nejsou s nima zadny problemy,tak sem se k nim vratil(na sluchadlech Pioneer),v tech v.36 to bylo takovy nic moc,zvuk jakoby trochu zastrenejsi,o Creative ovladacich radsi no comment!
Tak sem tam natlacil i ja Kx, ale musel sem vypnout mixer, protoze pokazdy kdyz se po bootu natahnul prestala hrat uvodni znelka a nic nehralo... teda hralo ale nebylo to slyset, kdyz sem ho vypnul tak to je
SQWEEEEELEEEEE
Hraje to uplne jinak, jak sem moch predtim behat na orig ovladacich ???
sem byl ale trubka....
je to upne neco jinyho, a nemuzu se toho krasnyho zvuku nabazi :drool:
Diky uzivatelum fora za to, ze o tehlech sqwelejch ovladacich vim, moc dik.
Jeste aby dodelaly ten eax >:}
Jak jste tam natlacili ty KX?
Me to furt nejede, odinstalil jsem ovladace, stahnul kx34full i kx36full a nic. Vzdycky se to rozbali do programfiles, pak se spusti instalator, vypise ze mam potvrdit instalaci v nasledujicim okne, ale nasledujici okno chce uz jen restart a instalace samozrejme neprobehne... Tak nevim co delam spatne.
???
tak ten restart odmítní máš tam buď reboot nebo storno
No a co jako? Ten program proste skonci bez nainstalovani cehokoliv, je jedno jestli dam storno nebo reboot.Citace:
Původně odeslal sebad
tak já sem dal storno a normálně se to potom nainstalovalo
Tohle me delalo takyCitace:
Původně odeslal WeSTLeR
instalovalo se to, nainstaloval se soft ale instalaci driveru to samo preskocilo (musi se objevit okno ze chcete instalovat nepodepsany ovladac)
vyresil jsem to tak ze po tom co se nenainstaloval ovladac jsem restartnul poc a spustil znova (pak uz to slo)
mozna jsem jeste ve spravci zarizeni odebral zvukovku pokud, tam pred restartem byla
Zjistil jsem, ze u KX driveru se musi cas od casu reinicializovat DSP, protoze se pomalu s casem mrsi zvuk
To jsem zkousel, bezvysledne...Citace:
Původně odeslal Totter
Tak jsem dnes nainstaloval na mou A1 drivery pro A2 cestou 100 megového ovladače a pak dalších snad 20 MB patchů, a rozdíl vůbec žádný. Sice přibyla možnost kalibrace repro a podobné hrátky, ale výsledek 0, stejný zvuk jako prapůvodní ovladače Audigy.
Takže skutečně nevím, zda to za to stojí.
1. máte někdo prosím odkaz na Audigy2Multilang.rar
100 MB verzi ??? já našel jen tu 300 MB .. (už jí teda stahuju ale přeci :)
2. Pojede mi to na SB-Live 1024 - player ??
nevim jak vam ale me na me audigy 1 ovladace na Audigy2 celkem hodne pomohly....kvalita zvuku sla na 5.1 Geniusech rapidne nahoru,Dekodovani AC-3 pres AC3 Filter uplne v pohode(musite to mit dobre nastavene) a EAX4 slape taky...(treba v NFS:Undreground nebo LOTR:Return of the King)Co ty KX nebo tak nejak..jake jsou?
nainstaloval jsem to podle návudu, vypadá to že to jede (tedy zvučí to), ale nejdou mi nastavit 4 repro, ten combobox "speaker configuration" nebo tak nejak se to menujeje je uplne prazdny.... nevite nekdo kde muze byt problem ?
Mam ovladace kx a at delam co delam tak mi nefunguje stredak.Musi se to tam asi nejak nastavit, ale nejak nevim jak.
ja jsem mel na mysli Audigi 2 drivery, tam mi ton nefunguje...
v tech kx myslim staci zaskrtnout v konfiguraci speakeru use subwoofer, a pak si jen nastavit frekvenci redirekce pro sub ...
Mám Audigi 1 a nainstalované KX3536.
Mám jen 2.1 repro.
Hraje to dobře, ale mám tam nastavený efekt Hall (hudba zní v prostoru).
Kde se to dá vypnout?
Dále se nevyznám v nastavení DSP( k čemu to je?).
Nemohl by tu někdo napsat (přeložit) jednoduchý manuálek?
Stačí kde se mužu hrabat, a kde to nemá smysl. (Nemám netopíří sluch). ;D
No kdyz mas 2.1 tak jsou Kx v poho...tobe muze byt nejaky EAX uplne volny:) jaky mas pocit z te hudby oproti driverum od Creative?
Lepší výšky a středy, míň basů. S creativama to duní s KX je to ostrý.
Me osobne prijdou ty Kx lepsi pri poslechu muziky(ale ne zase o moc).Ovsem pri prehravani filmu je to katastrofa-strasne stlumeny stredak, pri AC3 filmech jdou dialogy ze vsech repraku a ne jen ze stredaku atd.V tomhle smeru jasne vedou ovladace na Audigi 2, kde je vsechno v pohode a da se to nastavit.Dalsi plus pro creativy je EAX a spousta ruznych funkci.Ja osobne sem tam dal ty creativy.
Death ma pravdu..taky ted jedu s ovladacema na Audigy 2 a fimly jedou perfektne..a hudba zni o chlup lepe nez na originalnich ovl
Já mám ovl. A2 o proti původním se mě zdají dost super.Především kvůli CMMS2.
Umí ty KX rozhodit zvuk do všech 5 repro i při MP3?
Většinou tady lidi porovnávali původní ovl. na Live! s těmi KX, mě by zajímalo,jak to je A2 vs KX ? ???
Má někdo zkušenosti?