Re: Lenovo L220x 22" SPVA
Citace:
Původně odeslal
jan555
Eizo S2231W (S-PVA II).
Dneska jsem se byl podívat v eizo gallery (btw, díky jane za tip) na s2031w a perfektní :-) Ten 22" bude ještě lepší, ale zatím ještě není dostupný.
Citace:
Původně odeslal
MadCap
na ten som zabudol, aj ked si ho tu spominal :) len nezamenit s S2201W co je za svoju cenu tazka mrdka ...
P.S.> bezne neriesim pohlady z uhlu, pri LCD pracujem sam a ked to nerobi kraviny pri beznom pohlade, je to ok .... to sa o TN povedat neda :)
Jj, souhlas, dobré TNko v 17" může být dost v pohodě, v 19" už začíná přituhovat a ve 22" by mohlo mít logo ze zlata a stejně ... (jinak Eizo tomu ve specifikacích s udávanými úhly navíc fakt dává :rolleyes: )
Citace:
Původně odeslal
Khadgar
Dneska jsem se byl podívat v eizo gallery (btw, díky jane za tip) na s2031w a perfektní :-) Ten 22" bude ještě lepší, ale zatím ještě není dostupný.
Není zač. S2231W je imho S2031W ve větší úhlopříčce - nic víc, nic míň.
Citace:
Původně odeslal
jan555
Není zač. S2231W je imho S2031W ve větší úhlopříčce - nic víc, nic míň.
Asi to tak bude, jenom to není jasně specifikované, protože u 22" píšou "osazeno novou technologií blablabla" což u 20" chybí. Ale je to vlastně ta samá modelová řada, takže budou stejný.
Citace:
Původně odeslal
Khadgar
Asi to tak bude, jenom to není jasně specifikované, protože u 22" píšou "osazeno novou technologií blablabla" což u 20" chybí. Ale je to vlastně ta samá modelová řada, takže budou stejný.
U S2231W Eizo píše, že má 92% AdobeRGB gamut (ale u S2031W tuhle hodnotu neuvádí) a uvádí vyšší max. kontrast a nižší max. brightness. Neviděl jsem je vedle sebe (ale v jednom dni ano) a přišly mi subjektivně zcela ekvivalentní, tak asi ... (dokonce tuším nemá S2231W ani vylepšený BrightRegulator jako S1932)
Nic, Eizo je tady trochu OT ...
..tak to moje HP som uz vratil
Ak mi pripisu zan kredit pojdem asi do toho Lenova.
S2231 sa mi zda byt dost draha...uz aj to lenovo sa mi zda moc no ale ked chcem normalny LCD monitor musim tu cenu zniest :(
Alebo mi viete poradit najaky dobry TN sit zrovnatelny s Lenovom? Tusim jeden samsung 24'' na svetharware vykazoval v recenzii nadpriemerne hodnoty
Citace:
Původně odeslal
duracer
Alebo mi viete poradit najaky dobry TN sit zrovnatelny s Lenovom?
Nelze srovnavat nesrovnatelne.TN je shit.Kup si treba Samsung BW226 ;)
A na 100 percent plati, ze ked si kupim l220x tak bude obsahovat PVA panel?
Lebo jedna babka povedala ze sa robi l220x aj s TN a prave take sa dovazaju do CR resp. SR a preto je ich cena taka relativne nizka.
Tak tu som nasiel dve verzie L220x
http://www.itsk.sk/shop/monitory/sort3.html
Rozdiel v cene takmer 7 litrov. V com to moze byt? Zeby leacnejsia verzia bola s TN a drahsia verzia s PVA...:cool:
Tak teraz by ma zaujimalo ktory model maju ti co tento monitor kupili a na tomto fore ho aj popisovali v predchadzajucich pripevkoch :rolleyes:
Pokud jsem se dobře díval, tak Lenovo má na vlastních stránkách pouze jeden model - 4433-HB2 http://www-307.ibm.com/pc/support/si...cid=MIGR-68864 . Nejlépe se asi zeptat přímo u Lenova ...
nemyslim si, ze by dokazali dodrzat specifikacie pri pouziti ineho nez S-PVA panelu ... do panela takejto znacky by som to ani necakal, ze by menil technologiu bez zmeny znacenia.
To se mi nějak nezdá (spíš chyba v ceníku - ten model T33HBEU nikde jinde nevidím).
Ale byl by to blbej fór vybírat dlouho monitor, vybrat L220x a nakonec si přinést domu TNko :-)
Muj jiste TN neni.Idealni se mrknout hodne zespoda.TNko bude mit tmavej obraz skoro negativu
Citace:
Původně odeslal
nex
Muj jiste TN neni.Idealni se mrknout hodne zespoda.TNko bude mit tmavej obraz skoro negativu
..aky mas model T33HBEU alebo T33HNEU? Kolko stal?
Citace:
Původně odeslal
Connor
To se mi nějak nezdá (spíš chyba v ceníku - ten model T33HBEU nikde jinde nevidím).
http://www.shop-it.sk/predajpc/?Mode=Sti&StiId=90358
http://www.bgs-distribution.sk/showd...32&i6page=1513
Citace:
Původně odeslal
jan555
Ale nikde nevidim napisane zeby sa jednalo o PVA panel.
Preco sa tym vyrobca nechce "pochvalit"? Ide predsa o kvalitnu technologiu za ktoru sa nema preco hambit. Iba ak.....
Mne sa ta PVA u tohoto modelu nezda.
A rovnost: "Prestizny vyrobca" + "1920 x 1200" + "PVA" == cca 13 500 Sk
mi stale nejako nesedi ::rolleyes::rolleyes:
V ceniku sa uvadza "HYBRID"...co to oznacenie znamena?
bez si kupit nie co mu veris, napriklad roxory z ferony, tie snad budu zo zeleza ... alebo zeby nie? paranoia :roll:
Citace:
Původně odeslal
MadCap
bez si kupit nie co mu veris, napriklad roxory z ferony, tie snad budu zo zeleza ... alebo zeby nie? paranoia :roll:
MadCap od teba som cakal zmysluplnejsiu reakciu! :neutral:
Citace:
Původně odeslal
duracer
MadCap od teba som cakal zmysluplnejsiu reakciu! :neutral:
jaká otázka, taková odpověď... :rolleyes:
nebyl by to ani první ani poslední případ kdy výrobce neuvedl typ panelu. a věř že to je i u pva apod. navíc už tady ten panel pár lidí má, takže chceš říct že to nepoznají??
nekde vpredu jsem dal fotky; podle barvy z extremnich uhlu : tohle forum (=stranky) jde lehce do modra, pokud se divam tak ze vzdalenodti 0-2cm a kraje (tzn uhel az k 180 st.) tak jde lehce do bezova, to same zespodu i zvrchu, zaden negativ
Citace:
Původně odeslal
Ssnake
nekde vpredu jsem dal fotky; podle barvy z extremnich uhlu : tohle forum (=stranky) jde lehce do modra, pokud se divam tak ze vzdalenodti 0-2cm a kraje (tzn uhel az k 180 st.) tak jde lehce do bezova, to same zespodu i zvrchu, zaden negativ
...a ktory z tych dvoch spomenutych verzii mas?
Citace:
Původně odeslal
duracer
z http://forums.lenovo.com/lnv/board/m...cending&page=7
The difference between N and B is in the marketing designation: N is the Topseller-line with discounts and B/C are normal lines without special discounts.
Citace:
Původně odeslal
a1bert
To je pěkné, ale přidal bych se k následující otázce z fóra: co to kua znamená??? :-)
Citace:
Původně odeslal
meteor
To je pěkné, ale přidal bych se k následující otázce z fóra: co to kua znamená??? :-)
Pokud se nepletu, tak "topseller" items je zboží, na které je poskytovaná zvláštní akce a cenová nabídka (neboli cenově zvýhodněné zboží vybírané z hodně prodávaných produktů). V českých krámech bývá častěji než "topseller" označováno jako "TopS".
Citace:
Původně odeslal
duracer
...a ktory z tych dvoch spomenutych verzii mas?
to nevim, ale podle toho ze je to marketing designation to je jedno :-)
Otázka je, jestli to má v tomhle případě kromě marketingového/distribučního apod. významu i nějaký technický základ. Na tohle by se měli případní zájemci informovat přímo u Lenova, aby to bylo fakt jednoznačné.