Re: 500GB SATA II disk - nejaky favorit?
Stovky pocitacov mesacne ano? padlo tu cislo 500-600 > to je nejakych 7 tisic za rok, tj. fargmet predaneho poctu pocitacov v CR rocne. Ak zacnes mavat datami od HP, Dell, Acer ci Lynx tak sa zacneme bavit.
Ty nie si schopny moje tvrdenie efektivne vyvrati, ja ho nie som schopny potvrdit ;)
no, a za za 2 roky je to 14tis kusu. Ja jsem mel teda statistiku uz nejaky ten rok z5, ale netvrd mi, ze tohle nejde statisticky zpracovat a pokud jsou tam takove rozdily jako tvrdi no-X tak by to melo dat i signifikantni vysledky
Dalsi vec je, ze tu Jan-555, ktery ma evidentne pristup jeste k vetsim cislum, tvrdi neco jineho.
Citace:
Původně odeslal
MadCap
Stovky pocitacov mesacne ano? padlo tu cislo 500-600 > to je nejakych 7 tisic za rok, tj. fargmet predaneho poctu pocitacov v CR rocne. Ak zacnes mavat datami od HP, Dell, Acer ci Lynx tak sa zacneme bavit.
Ty nie si schopny moje tvrdenie efektivne vyvrati, ja ho nie som schopny potvrdit ;)
Tohle je demagogie. Mluvíme o reklamovanosti a na to nepotřebujeme znát výsledky od největších prodejců. Vzorek je dostatečně velký na to, aby se s ním dalo argumentovat, neboť se měsíc od měsíce tyhle výsledky neliší ani o desítky procent. Pokud by se lišily, poukazovalo by to nedostatečně velký vzorek, nebo jiné faktory, které reklamovanost ovlivňují, ale poslední půlrok, kdy jsem to začal sledovat (kvůli výběru disku pro sebe), se situace nijak nevyvinula. Stále vychází, že WD se vracejí řádově ve vyšším množství, než Samsungy.
Přesvědčovat tě nebudu, vidím, že to nemá smysl a ani to není mým cílem. Mysli co, co si chceš myslet, bude to tak nejlepší.
jan555, aless: viz SZ
Citace:
Původně odeslal
Darth Maul
Jo a ještě výpis z HDTune... ;)
Vychazel jsem z tohoto faktu....Myslel jsem ze kdyz jeden muze, bez problemu...Asi se pletu.
Jen jsem dal porovnani stare a nove serie disku, pro potencionalni zajemce....Kazdej to ale vidi jinak...
Citace:
Původně odeslal
Rodeo65
Vychazel jsem z tohoto faktu....Myslel jsem ze kdyz jeden muze, bez problemu...Asi se pletu.
Jen jsem dal porovnani stare a nove serie disku, pro potencionalni zajemce....Kazdej to ale vidi jinak...
Nooooooooooo, dostal si ma, mas male bezvyznamne plus ! /OT