Problemy zmizli tiez?
Printable View
Problemy zmizli tiez?
Neviem, neskusal som ist s5 na 215. Skusim najprv zalohovat XPcka a potom budem tweakovat kolko sa da. Tak ako doteraz, ked mi vzdy klakli wokna a musel som po kazdom neuspesnom pokuse preinstallovavat to dalej nejade. Takze najprv zazalohujem a potom hura za vlast a OC.Citace:
Původně odeslal Jan
Mas pravdu nechaj tomu cas :-) Wokna furt instalovat to je k zlosti :evil:
Neviem ako zálohuješ ty, ale ja s GHOSTom install za 5min. ;DCitace:
Původně odeslal usuall
Nemá chybu ten norton.(aspoň v tomto)
Co hovoris na Drive Image?? Ja use tento soft!Citace:
Původně odeslal bananalama
Drive Image som skúšal asi pred dvomi rokmi. Možno som niečo zle urobil, ale zálohovanie partition trvalo prííííííšerne dlho. Potom som skúsil ghost a už som u ňom zostal. Z verzie na verziu je lepší(rýchl.). Ale posl. DriveImage som neskúšal.
Ja musim ghost zase vyskusat :-)Citace:
Keď som ešte mal RAID na VRXP tak cca 2G used - to image cca4min, from image cca4min. Sám som bol z toho vyvalený. To bola ver. 2003.
Teraz bez RAID 6min.
Tak konečně jsem vymyslel pravidla soutěže:
Vyhrává ten kdo bude mít nejvyšší frekvenci v asynchro modu (aby to bylo fér i k lidem co mají pomalejší paměti
Maximální hodnota VDD může být 1,95V (aby tu někdo nebrečel že mu to shořelo)
Výsledek z Prime 95 můsí být 24h primestable (poslat obrázek)
Sandra tech info (poslat obrázek)
VCPUID (poslat obr)
Hodně zdaru
Prime95 24hod. :idea: uua kto to vydrzi tak dlho cakat :?:
Tak to som mimo sutaze, pretoze comp nemozem mat cez noc zapnuty ( kvoli sestre ) :evil:
A aj tak, asynchro je podstatne menej narocne na chipset ako synchro, ale viem, ze inak to nejde kvoli diskriminacii slabsich pamati...
Tak Vam prajem vela zdar. Som zvedavy kto vyhra :wink:
Mozno niekedy sestru ukecam, aby vydrzala so zapnutym compom cez noc, ona je totiz nieco ako Dee, Volcano9 na 2000 rpm je pre nu neunosne ;D
Daj jej prasky na spani ;D ;D ;D
Myslim, ze jej ich dam, lebo sa nejak moc tesis, ze si prisiel o konkurenta >:}Citace:
Původně odeslal Jan
Asi Ti nakopem.....
Ale daj pozor pri dávkovaní, ......aby sa ešte zobudila.Citace:
Původně odeslal usuall
A ja sa zúčastním ako pozorovateľ. ;D Tú prvú cenu som si kúpil. :mweheh: :mweheh: :mweheh: Ja viem že je to nešportové, ale no nekup to!
No neni tu zabava ??? ;D
Je, ale ja sa práve rehocem, že budem musieť kúpiť nejaký CU chladič. Ten môj jaksi na 3000+ už nestíha. :cry:
Kup si měděnýho titana skoušel jsem i volkano 9 ale titan mněl o 3°C méně
Myslíš tohoto?: Titan TTC-CU5TB, Celomedený chladič s hliníkovou konštrukciou ventilátora pre Socket 7/A/370 do 3.00 GHz, 72x72x60mm, 4500RPM, 37CFM, <32dB, guľ. ložiská, strieborná pasta v cene, brúsený vodou pre dokonale rovnú spodnú plochu,kt. je zakonzervovaná fóliou, vhodné pre extrémny overclocking !!!Citace:
Původně odeslal drake
Ak áno, tak v pondelok je môj. ;D :wink:
Som zvedavy kolko bude mat tociek a ako bude hulakat :!:
Nooo, keď bude moc vrešťať, poštvem naňho nejaký odpor. ;D :mweheh: :mweheh:
Jo to je přesně onCitace:
Jinak točí 5450 ot/min a je o dost tišší než volcáno 9 bez regulace
No začínam sa naňho ťešiť, či čo.
Drake, kukám na tých tvojich 2500MHz..........kolko do toho pereš v?
Máš to stabilné?
No len neviem ci potom s tym odporom uchladis to co uchladit chcec :eek: Tocky budu sice mensie ale vyssia teplota 8-) Chce to vodnika a je pokoj aj ticho :!:
Nad vodou rozmýšlam už dosť dlho, ale zatiaľ som nenarazil na radiátor ktorý by sa mi páčil. Riešenia typu hadice z PC niekam do aqárka alebo do chladiča zo škodovky a to celé spolu vyzerá ako smetisko, to ma neláka. Moja predstava je nejaký úzky výmenník(max5cm) rozmerov ako má bočnica mojho pc. Ten by som napevno ukotvil zo strany kde case neotváram. Proste udržať pc v kompaktnom stave.