ano mas pravdu, ta ryze na urovni oka me take stve,.. toho stinu u prvni jsem si vedom, chtel jsem vypichnout vice nevestu, ale vysledek asi nepusobi OK.. dekuju za infoCitace:
Původně odeslal bufobufo
Printable View
ano mas pravdu, ta ryze na urovni oka me take stve,.. toho stinu u prvni jsem si vedom, chtel jsem vypichnout vice nevestu, ale vysledek asi nepusobi OK.. dekuju za infoCitace:
Původně odeslal bufobufo
Tie ramceky mi tam neuveritelne, ale naozaj neuveritelne vadia. Imho to cele prznia :oops:
Preco si sa rozhodol pre "slavnostne" fotky dat otrhany/odobany ramcek? Aby vyzerali staro?
Ryza na oku bola tiez prva vec, co som chcel komentovat, ale niekto ma uz predbehol :D Umazat sa neda?
Prvu nevylepsi mierne vytiahnutie shadows v PS? (cez shadow/highlight...)
Ja uz jsem psal, ze ramecek byl jen experiment pro tuhle serii, odevdane fotky samozrejme zadny nemaji protoze vim, ze se spoustu lidem nelibi. Je to tak pul na pul a tady vidim, ze se nelibi nikomu. Volil jsem ho proto ze se mi proste libil :-)).Citace:
Původně odeslal PiT
Retusovat by urcite sla, ale nechtel jsem do toho tak zasahovat.. mam jeste dalsi dve verze, kde rze v oku neni, ale pocitove neni takova jako tahle.
Co se tyce toho shadow.. kresba ve stinu je, tady byl zamerne shadow posunut gamou az do cerna, take mam u teto fotky jeste dalsi dve varianty, kde maji oba oblicej uz na slunicku, ale zvolil jsem tuhle kvuli te neveste jak jsem psal vyse.. Mozna jsem mel zvolit jinou..
No rámečky už teda komentovat nebudu ;-) Líbí se mi 2 ale hlavně 3 - Ta něvěsta se ženíchem v povzdálí se mi zdá parádní.
Jinak samozřejmě to co je na svatbách nejtěžší fotit tu moc zvládnuté není, ale může to být postprocesingem -> fotit vedle sebe černou a jasně bílou je vždy boj. Hlavně na té 2 (v podstatě i na té 3) mi vadí že ženich je jednolitej černej flek. Alespoň část kresby na tom jeho obleku bych uvítal.
Ano to mas sakra pravdu, ze fotit cerneho zenicha s bilou nevestu vedle sebe je boj. Navic, kdyz je to tmava kaple a odraz blesku od bile je rychlejsi nez od cerne, takze to clovek resi odrazama pres ruzne steny, stropy (kdyz ma deset metru) apod.. je to vazne boj.. tohle bylo venku a bylo prisvicene bleskem.. original je v barve a tam zenich nesplyva vubec.. to je tim rpevodem a posunutim gamma ve stinech jak jsem psal..Citace:
Původně odeslal theedge
nevim, me na te serii treba prijde zvlastni, ze na prvnich dvou fotkach, jsou oba spolu a na te treti je nevesta sama ... (snazis se tim neco naznacit?)
ja bych udelal vsechny tri spolecny a nebo doleva zenicha, doprava nevestu a uprostred spojeny ...
autor prispevku je lama, foceni vubec nerozumi a jen hada...
je to dobry napad.. .az natolik ta serie promyslena nebyla... dikCitace:
Původně odeslal Fox!MURDER
BTW> na treti sama neni..
Jo me se ta serie libi, i kdyz to ma chyby. Tedy zoopaknu par veci, at vis, ze ty co to sem pisi, tak neni nazor jednoho, ale i me treba :) U prvni mi vadi zenich ve stinu, ono vubec napad to je dobrej, ale provedeni nevyslo asi podle predstav, druha ryze no to neni tvoje chyba, treti zase vybornej napad, ale zenich je primo zalitej do toho pozadi, skoda. A rozhodne jak psal Fox, to je spravnej postreh, dat 3 na 1, 1 na 2 a 2 na 3, tohle podle me trochu ma takovou smyslnou dejovou linii, jako by setkani, prichod spolu a slava=obrad. Tak asi tak no, ale je to stejnak paradni, vim jak je to fakt tezke, takze to obdivuju trochu :)
Je to dobrý, ale s tím pořadím zcela souhlasím - takhle to vyznívá poněkud ironicky (a realisticky) :p
Ty rámečky jsou fakt hrozné (imho tedy nic nesimulují) a když se dají tři stejné vedle sebe, je to horší víc než třikrát ;)
SUPER !!!Citace:
Původně odeslal Pocket
OSTATNI TAKE......JEN TAK DAL.....:-)
Jen experiment
http://www.fotoaparat.cz/g/06/05/09/228976_5aa86.jpg
no me se to vcelku libi. zda se mi to nebo je tam nejaky glow? a nejak me nesedi ty temr bile baraky dole a ta obloha do sepie. asi bych ty baraky "prisepioval". ale netvrdim ze to neni divnym nastavenim pracovniho LCD
(ja osobne bych to posunul do studenych odstinu stmavil a a pridal kontrast, ale to uz by byla jina fotka)
neni tam pouzita vylozene blazniva uprava v PS, je to sepie a finalni uprava je proveditelna i na analogu.
Je to pěkné, jen škoda, že to odskákala ta obloha ...
Add Krivoklat, jeste trosku ztmav a orez tu spodni cast, aby neprebijela hlavni motiv, ktery je nahore a jakoby zanikal. Jinak pohoda, proc ne :) ?
jeste jeden experiment :
http://www.fotoaparat.cz/g/06/05/11/229576_a3b86.jpg
Huh ten motiv se mi fakt libi! Nemas nekde BW verzi ? Ta by myslim sedla lip tehle scene! Nebo aspon misto barevnyho obsahu ramecku jen bila ? Ta bezova me odvadi pozornost od fotky.
ano, mam i BW, puvodne mela byt BW a se svetlym rameckem.. nejak mi nakoenc sedla tahle, sam nevim proc, ale dik ;-)Citace:
Původně odeslal Carlos
po prevodu do BW a vybeleni ramecku. perfektni. tak jak jsi to nechal ty je to ale taky super
docela fajn, ale asi bych řezal jinak (ale kdo ví jak to tam vypadalo), ubrat v pravo (aby tam nebyl ten světlej roh - nahoře) a přidat v levo u schodiště. Písmo je OK, a to se málo kdy líbíCitace:
Původně odeslal Pocket
Křivoklát se mi líbí moc, má super atmosféru! Industrial Architecture je perfektní (jak kompo i barevně), ale taky bych se docela kouknul na BW :)...
posilam jeste jednu do serie s predeslou ..
http://www.fotoaparat.cz/g/06/05/15/231661_c0bf1.jpg
Skvele svetlo. Upravoval jsi tam barvy? Moc libi.
Huh skvely!
Takový fotky já můžu.