mohl bys sem zase hodit original pred upravama??
Printable View
mohl bys sem zase hodit original pred upravama??
no snad je to ona...
přidal jsem jestě nějaký výcvaky z Krásného dvora...
Moc pekna je i ta posledni ;)
a jednu takovou klasiku
Jekyll & Hyde
http://www.fotoaparat.cz/g/06/05/08/228294_afc66.jpg
Dlouho sem na ni koukal :) zkusil bych stejnej motiv, ale s tim rozdilem ze ten vlevo by pridal taky nejaky vrasky zlosti :) nicmene nejak se mi tam nezda ten odlesk nosu toho v pravo, trosku bych ho ubral.. jinak pekny foto na zamysleni :)
Prijde mi to dost pekne nasviceno - presne podle charakteru postav.
Myslim ze Ti PS a upravy jdou moc pekne, nicmene neni to muj salek kavy. Mam rad fotky vyfocene a ne namalovane :)
díky, já mám prostě malování v krvi...Citace:
Původně odeslal Carlos
jedna ze včerejška:
A hele změna.
1) na mě moc umělá. Zem je strasně ostře odříznutá od oblohy. Zajímavej pokus s komínem.
2) Zřejmě original ;) příjemnější, ale na mě moc tmavá. Vadí mi ten komín na středu...
komin ve stredu vzniknul nahodou jsem delal panoramatickou ;)Citace:
Původně odeslal Camillek
jj "všechny" fotky takový že když se na ně koukám tak bych brečel krev... ale sou mocmoc pěkný...
Mně se ta "umělost" prostě líbí, mám rád takové fotky :)... Jinak co se týče věže, líbí se mi víc ta dohněda tónovaná verze, ten chlad mi tam neseděl...
pozor jedna barevna temer neupravovana ;)
http://www.fotoaparat.cz/g/06/05/20/233718_f25ab.jpg
Tahle se mi hodne libi barevne ... je to mozna tim ze mam fakt vysvicenej monitor :) ale takhle do tmava se mi to proste libi
vinci prosimte kdo to fotil? komus pujcil fotak?:D
ale je to pekne...
divný. ta značka je tam poměrně trefná a dobře vyfocená, zároveň ale půobi docela rušivě. asi bych jí malinko nějak "schoval" aby nebyla tak výrazná ale ne vysloveně pryč. newim. jinak kompozice atd jednim slovem paráda!
Citace:
Původně odeslal crashpc
Kdyby tam ta znacka nebyla tak by ta fotka nemela absolutni pointu, byla by to jen pohledovka... a "schovavat" netreba, ta znacka je nejspis duvod proc to vubec autor fotil, musi bej vyrazna
Dobrá fotka, líbí se mi.
znacka se mi libi, ma hodne zajimavy svetlo:)
me se to taky libi, je to pro me zajimave barevny ...
pekna kompozice, jinak me to zas tolik popravde neoslovuje to zpracovani...
posledni fotka se mi hodne libi.. pekna kompo i barvy. Na tvuj styl trochu zmena :)
Vinci, já Tě nepoznávám!!! :D
Ale musím uznat, že na škodu to rozhodně není - taky bych měl začít fotit i něco jiného než pořád jen ty baby... ;)