me to pri hledani max core rozsype obraz chvilku po startu.... :neutral:
Printable View
me to pri hledani max core rozsype obraz chvilku po startu.... :neutral:
Přesně. Ani víc šťávi nepomáhá. Takže zase asi budem čekat na beta14 :-(
Automatický zjišťování frekvence pro R5xx zatím nefunguje na žádným softu.
myslim ze je to zamerny....
no je to nějaké divoké s tím taktováním, včera mi jely testy na určité frekvenci a dnes, černý obraz do půl minuty ..
Mně ale nefunguje ani manuální změna taktu GPU, pouze u pamětí. Default to bere takty z 2D a nad 600Mhz se prostě nedostanu. Nastavit to jde, ale jak spustim nějaký 3D, tak se to kousne. Přes Overdrive nebo Overclocker to funguje v pohodě a dostanu se přes 700Mhz.Citace:
Původně odeslal no-X
i když dáš třeba 700Mhz na GPU a voltáž na gpu 1.4V tak zátuh? s XTX biosem?Citace:
Původně odeslal M.K.
pockame si ;) do par dni tady musi byt oficialni 6.12.... taky by bodnuly oficialni ATI tray tools s podporou x1900..
jj s XTX biosem, ale pouze přes ATitool. S Catalist 6.2 beta to už nevytuhne, ale shodí to VPU recover.Citace:
Původně odeslal Spajdr
Další věc je, že teď testuju desku A8N32 a s ní mi nefunguje Overclocker, nenajde "R5xx based adapter"
Catlyst 6.2 jsou přeci už online :DCitace:
Původně odeslal epidot
njn.. ale pred dvema hodinama co jsem kontroval jeste nebyly :)
Tak u mě je 725Mhz na GPU asi konečná, nějaké zvyšování voltáže nepomáhá, kde jste skončili vy? :-)
Pro pobaveni :p
http://www.techpowerup.com/reviews/N...LaunchAnalysis
hm hm...co takhle realna dostupnost GTX 512MB?Da se normalne sehnat jako 1900? asi nee..navic silena cena...jeste k tomu v SLI...1900 je bezne k mani..:)
Pokud to srovnám s předchozími, je to ta největší slátanina, kterou dosud nVidia vydala... Chápu vydávání podobných nesmyslů, pokud jde o karty, který jsou srovnatelný výkonnostně i cenově, ale vydávání něčeho podobnýho v současný situaci je opravdu zoufalství...Citace:
Původně odeslal Masster
Btw. proč nVidia dělá propagaci GTX512, když má údajně každou chvíli přijít G71? A když už jsme o toho... :-)
Já jsem zatím na 709/1744.Citace:
Původně odeslal Spajdr
Doufám ale, že mi k lepším výsledkům pomůže ten nový blok co mi má dorazit...pak už jen snad zdroj...nebo nevím ??? ;D
njn a kde tam máš X1900? :-)Citace:
Původně odeslal Perfect_
No pokud tipuju spravne odkud to mas, tak v dobe kdy si to postoval, uz tam jaksi byla jedna poznamka.Citace:
Původně odeslal no-X
Citace:
Over 200 GFlops shading power.
5.2 TFlops of total compute power.
Nuze prvni test 3DM06 s novou sestavou mam zasebou :))
Vim 3DM06 thread, musis se priznat, ze tolik bodu sem necekal ani ve snu, holt DC :)
Hehe :-) Dobře, tak mi řekni, kde se vzalo těch 5 TFlops, když výkon pixel shader core (který v případě NV40/G70 integruje i TMUs) a vertex shaderů (který taky integurjou TMUs) je dohromady 200 MFlops. Co je tam 25x výkonnější, než shader cores, abychom dospěli k výsledku 5,2 TFlops celkem?Citace:
Původně odeslal Masster
Posluste, kdyz uz nastavuju frekvence pri startupu pres ATool, neda se pres nej nejak nastavit i 2D profil ? Prijde mi zbytence kartu ve 2D bez zateze tahat na 650+MHz
ATT=>hardware=>auto overclockingCitace:
Původně odeslal Haste
tam odkliknes auto 2d a 3d
nastavis frekvence a je to
Myslím, že Haste mluví o ATi Tool. Ne o ATi Tray Tools.
Jj slo mi o AtiTool....
Resp. v AtiTrayTools jdou taky nastavovat voltaze a fan speeds ke kazdemu profilu ??