Tak sem to vodzkousel a funguje uplne fsechno i u tech pameti to de nastavit, ale jinak oproti predchozim verzim sem nepoznal zadny zmeny.
Printable View
Tak sem to vodzkousel a funguje uplne fsechno i u tech pameti to de nastavit, ale jinak oproti predchozim verzim sem nepoznal zadny zmeny.
Mam takovej problem...pri fsb200 mne to nechodi jak ma s tim poslednim biosem. Kdyz vlezu do biosu tak se to zhrouti uplne nebo jen nektery nabidky sou videt...proste haluze...setkal se s tim nekdo??? Vratim tam nejakej predchozi, ale uz si nejak moc nevzpominam kerej byl nejlepci...poradte! Dikec
delalo mi to to samy, dej tam srpnovej bios, jede ok :-)Citace:
Původně odeslal player1
Citace:
Původně odeslal Kamikatze007
Mno ja tam mam ted ten posledni BIOS a vse jde (tuk,tuk) tak ja ma :D
Všimol som si, že takéto problémy vznikajú pri inom flashovaní ako z DOSu a klasickej diskety. Vyskúšal som už všetky dostupné BIOSy napálene cez DOS a všetko bez akýchkoľvek problémov, ktoré tu už boli niekoľkokrát opísané. Kamarát mal tiež podobné problémy a po nahodení v DOSe z diskety taktiež OK.Citace:
Původně odeslal Kamikatze007
neco na tom bude..ja to flashoval winflashem pac nedisponuju disketovkou :|Citace:
Původně odeslal SEPO
Ja flashujem iba cez FDD a robi mi to, takze chyba bude asi trochu inde :wink:
Byl to asi nekej podelanej bios, za tu dobu sem tam narval asi 5 dalsich a uplne okey na fsb 215 bez vdd, este musim modnout chlazeni, aby to valilo synchro s pameti....co me ale sere kdyz dam pamet do banku0 tak nejdu pres 190 a v banku1 2kila a asynchro pamet -230, vejs sem ani nezkousel.
Akorat mne teda ve fsech poslednich biosech chybi u multiplieru 9x
Kua jak je to mozny dal sem vsechno nastaveni tak jak to mas ty ale vic ja 2650/2555 v Sandre nedostanu coz je docela rozdil oproti tvejm 3222/2999 ???Citace:
Původně odeslal GABO
Tak já jsem taky zkoušel taktit a dostal jsem ho se "ŽVEJKOU" NA 228 FSB bez V modu ale to už nebylo Prime stable. Wokna ale jely ok. Ted to mam na 220 bez problemů.
Keď máš na PC nainštalovaný len WIN (operačný systém) a testovací program, dosiahneš oveľa lepších výsledkov, ako keď máš PC zaplnené ďalším softom, ktorý Ti zamestnáva systém na pozadí. Čím viac nainštalovaného softu, tým viac sa ti spomalí PC :!:Citace:
Původně odeslal Luks
Ja by som ta trosku poopravil - aj ked mas nainstalovaneho softu dost vela - to este neznamena ze aj nejaky software musi bezat v pozadi ;)Citace:
Původně odeslal SEPO
Mnozstvo nainstalovaneho softu moze tak maximalne znizit vykon disku (ked berieme do uvahy presun zapisovania do kruhu) ....
To len tak na okraj - asi je to jasne kazdemu ...
Hovorím len z vlastnej skúsenosti. Keď som testoval PC hneď po naišt. WIN. + ovládače pre HW, boli výsledky o 3až 5% lepšie ako po definitívnom nainštalovaní všetkého potrebného softu :!:Citace:
Původně odeslal Deviant
treba si odladit nielen hardware ale aj software :wink:Citace:
Původně odeslal SEPO
Tak poraď ako :?:Citace:
Původně odeslal Deviant
uz sem na to prisel.Ty ramky ti bezi na 400 zhe,ale mne jen na 333 :oops:
UGBADQ !Citace:
Původně odeslal SEPO
use google before asking dumb questions :wink:
Thanks!Citace:
Původně odeslal Deviant
najs :-)
pozeral som tu recenziu a zaujali ma tie drivre co tam o nix pises a pridal si tam aj obrazky. ja mam dosku 8RDA3G a na cd som mal uplne ine drivre, nevies poradit kde sa daju stiahnut tieto Nforcacke? ???Citace:
Původně odeslal GABO
bolo by dobre keby si ix mohol hodit na web ako download
mam takovej problem.Koupil jsem Ramky 400MHz,ale nejak mi to nechce jet.Kdyz,nastavim Ramky na 200 a FSB taky na 11x200 tak to hodi modrou obrazovku.Když,dám FSB na míň,třeba 190 a Ramky necham na 200 a nebo i víc,tak to jede v pohodě.AGP mam na 66MHz.Předtím jsem měl 333MHz Ram a šlo mi to v pohodě na 11x202.nevíte někdo co s tím??
8rda+ sem mel...je to jasny, chceto bud vdd_mod, nebo lip chladit northbridge+southbridge, teda spis oboji. Predtim ti to jelo protoze to bylo asynchro ram vs. fsb.
8RDA+ mam a 245 FSB no problemo.Zadnej VDD mod nic.
Tak to chci videt. ;DCitace:
Původně odeslal Luks
kua sem se premack 215 je spravne :oops: :lol: