Nepodpisal ale predpokladam ze bohusk :-)Citace:
Původně odeslal Maxik
Printable View
Nepodpisal ale predpokladam ze bohusk :-)Citace:
Původně odeslal Maxik
Zdravim, mam problem se zobrazovanim obrazkovych priloh v Opere. Kliknu na zmenseninu obrazku, otevre se prazdna stranka a nacitani skonci u +-90% a nic dal. Dela to u vsech obrazku, na ktere jsem zatim narazil. V FF a IE to jede ok. Operu mam verzi 9.
opera je ve verzi 9? kurnik, asi jsem neco zaspal :wink:
nicmene tohle se mi take stava a je to zahlcenim cache. zkus si v opere nastavit moznost alokace vice pameti. dalsi moznost je take cas od casu smazat diskovou cache.
nebo alespon me to pomaha.
Nj, technical preview... Taky ji používám.Citace:
Původně odeslal mISHA
Neda sa nieco spravit stymi prilohami ? Fakt ich nacitava ukrutne dlho, ako ich nahlady tak aj velke obrazky. A este ked sa vratim o stranku s5 predtym ako sa mi vsetky nahlady nacitaju, tak mi uz na ziadnej stranku neukazuje obrazky a musim browser restartovat :???:
mne pomohol pri tych prilohach navrat od opery 9 tp na ostru 8.5 ..
Tak už to jede :). Díky ;).Citace:
Původně odeslal jedik
Jj jede, porad, ale testujem. Melo by to uz zustat, ale muze to este na chvili mizet.Citace:
Původně odeslal Perfect_
Tak to ja zato tam mam stale len posledni stranka .. :(Citace:
Původně odeslal Perfect_
zrejme mas dole zapnuty default style ;)Citace:
Původně odeslal janko_hrasko
Aha sorry .. som zabudol ze som si to dal na def potom co to neslo na ocguru style-e ... dik :)Citace:
Původně odeslal MadCap
Chtěl bych se zeptat, jestli se nějak dá zbavit sledovaných sekcí? V domnění, že se mi nové temáte ve sledovaných sekcích dají do ostatních sledovaných témat v uživatelským panelu, jsem si tam nějaký sekce naházel, ale je to jinak :(. Teďka bych se toho rád zbavil, ale když jdu do příslušné sekce a dám nástroje sekce, tak tam nemám přestat sledovat, ale zase jen začít sledovat :(. Díky ;).
Je to v danom temate v Nastroji temat a mne to ide, neviem preco tebe nie. Si si isty ze prave ten dany dred mas v sledovani?Citace:
Původně odeslal Perfect_
EDIT: Este v uzivatelskom panely -> vypsat sledovani -> tie co nechces si uplne vvpravo oznac a dole pod nimi su moznosti co s oznacenymi mozno robit a jednou je smazat sledovani
Jasný to vím, ale právěže nemám sledovanej jeden thread, ale celou sekci...
Tak rovnako, aspon u mna to je tak ked pride nieco nove v sledovanej sekcii tak sa po kliknuti na uzivatelsky panel zobrazia sledovane temata a pod nim sledovane sekce kde je pri nej hrubym "prestat sledovat sekci"
Ajo :), jsem jelen, jsem si to dal schovat, aby mě to nerušilo a nekoukal na to :). Díky ;).Citace:
Původně odeslal VodnikIN
Chystám se něco sepsat už delší dobu, tak doufám je to tady správně:
Co se mě na vBul. líbí:
1) pamatování nepřečtených zpráv po odhlášení, tohle je vážně super věc, jelikož v práci přes proxy mě to neustále mění IP a odhlašuje, dřív bylo skoro nemožný udělat něco souvisle. Klidně se můžu mrknout i z kavárny na sledovaný vlákno a doma přečíst zbytek.
2) Sledování zpráv (aktualizace/upozornění), super :-)
A teď to k čemu bych měl výhrady:
1) "Nepřečtené příspěvky" nezahrnují mj. i BAZAR, který mě mrzí nejvíc, ale hlavně - při požadavku na označení nepřečtených příspěvků se označí jako přečtené všechno. Takže nezbývá než překlikávat bazar x nepřečtené a pak teprve označit jako přečtené (hodně věcí mě už takto uteklo, když zapomenu) :(
2) vyhledání nepřečtených příspěvků se ukládá nejspíš jako konkrétní výsledek, protože refresh nemá vliv, pro skutečnou aktualizaci musím dát nové hledání, zbytek viz 1)
3) časový limit pro timeout (buď jsem slepejš, nebo nejde nastavit), když píšu něco delšího nebo mám pootvíraných 5-6 oken, než to projdu, příspěvek už se neodešle, protože mě to mezitím odhlásí :mad: (bral bych třeba možnost https a přihlášení bez limitu)
4) layout - vím, tohle se tady probíralo od začátku, čekám na něco menšího a ideálně jen textového (teď mě to už tak nepřijde, ale dřív se na jednu obrazovku vlezlo minimálně o 1/3 víc textu :( )
Celkově myslím, že vBulletin je o něco lepší než phpBB, i když má taky svoje mouchy :cool:
EDIT: vyhradu č.1 beru zpet, uz to vidim :oops:
Co se ti nelibi(mluvim o funkcnostech skinu OCGuru, v defaultu je to mozna jinak):
ad 1,
nevim teda presne co chces, jaky stav, ale soucasny je nasledujci. Odkaz Nové příspěvky v liste ukaze vsechny nove mimo bazar a misu. Odkaz Rychlá navigace > Nepřečtené Příspěvky vyhleda vsechny. To nestaci?
ad 3,
To par lidem vcetne me taky delalo, ale uz nedela. Napis treba browser a zda ho mas vycisteni apod. Jinak trvale prihlasovani ti nefunguje? Kdyz se logujes zaskrtnes Zapamatovat heslo nebo co tam je a pak jsi automaticky furt prilasen pri kteremkoliv pristupu. Hlavne nesmis davat Logout ;)
ad 4,
Skin stale neni hotov. Pokud chces neco minimalistickeho muzes pouzivat archiv :)
> Uz jsem to stihl opravit, upravil jsem si odkaz (zajima me jen bazar)Citace:
Původně odeslal jedik
Avant Browser; IE; Opera - vsude stejne. Automaticke cisteni cookies, cache a historie pri ukonceni prohlizece..Citace:
Původně odeslal jedik
Nechapu, myslel jsem ze je to regulerni vlastnost vBul. :confused:
To jsem uvedl jen pro uplnost, zatim to beru jako dan za jine vymozenosti. Da se to skousnout.Citace:
Původně odeslal jedik
ad 2) tohle beru jako BUG :(
Je-li sada neprectenych zprav ulozena pod ID, melo by logicky volba "oznacit jako prectene" oznacit pouze ty zpravy, ktere jsou v tomto vyberu a ne i nove, ktere jsem jeste nevidel.
ad 3, tak nemaz ty cookies, tam se ten autologin afaik uklada :)
:arrow: promazavani je jen pri zavreni prohlizece, me to odhlasuje behem prace. Jinak je samozrejme nezadouci, aby nekdo sedl po me v praci a byl prihlasen pod mym uctem.Citace:
Původně odeslal jedik
Asi to tady nevyresime, zkusim mrknout kde je zakopanej pes (fakt sem myslel, ze je to normalni iddle timeout feature)
Mam maly problemik. po prechodu na VB mi nechodi upozorneni na mobil. Ze vsech ostatnich for to chodi. Do mailu to prijde ale na mobil uz ne. Pritom i jine VB fora chodi 100%. Schranku mam na Email.cz (seznam) Operator Vodafone. Nejaka rada nebo zkusenost jak to vyresit by bodla
jj sem na tom stejne. email + vodafone a nechodi to. ;)Citace:
Původně odeslal Geeker
Aha takze kde ted hledat problem? Na Email to prijde ale na mobil uz ne. Chapal bych kdyby chodilo 1000 SMS denne ale neprijde to ani kdyz je to jedna za den. Takze to vypada na problem s Vodafone. A pak ze Je to ve vasich rukou NOWCitace:
Původně odeslal tominek
Heh, a ja porad hledal chybu nekde u sebe :rolleyes:
jj, presne tenhle problem - jina 4a ok, z OC prijde na mail (seznam), ale ne na mobil. Jak pises, zkousel jsem nechat treba i jen jedno tema upozornovat a nic. Nakonec jsem zrusil upozornovani, bo to nemelo smysl, a vyuzivam vyhod vBulletinu a uzivatelskeho panelu...
Chyba bude na strane seznamu (proboha ale jak? ???) nebo Vodaf... :cry: